Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinlik sizce nasıl ? :)))

aslına bakarsan arkadan benimde pek hoşuma gitmiyor :)

amin inşallah çok teşekkür ederim... açık gelinlikte alternatif o kadar çok ki akıl karıştıracak hiç bişey yok ama tesettürde öyle değilmiş. cepken olayını ve normal türbanı sevmediğim için bütün giyilen gelinlik istedim onuda seçmek çok zormuş :) Allah benimle beraber herkesin yardımcısı olsun

internet imkanım olursa resmimi eklerim inşallah bakalım nasıl olacak :)

bence gelinlik çok hoş fakat daha güzel modelleride var, sen eminim çok fazla açık gelinlik gördün kapalı gelinlik görmedin..istanbul fatihte aradığının daha güzelini bulabilirsin..bende tesettürlüyüm seçimimi Allah kısmet ederse fatihten yapıcam..sırf bu yüzden başka şehirden gelinlik almaya geliyolar sonuçta bikere gelin olucaz ennn güzel olsun dimi ama

kesinlikle haklısın ama Konya'da maalesef böyle bir alternatif yok. hazır tesettür gelinlik pek yok genel olarak özel dikim çalışıyorlar. yani modeli yanında götürmen gerekiyor. o yüzden tesettür gelinlik seçiminde çok ciddi zorlandım ve zaman harcadım. Ali Ağaoğlu hesabı '' bu değil, buda değil, beni anlamıyorsunuz '' durumunu yaşadım :))))

duvagını begendim ama
gelinliğin kendisi biraz sönük sanki:26:
ama zevkler renkler tartısılmaz

duvagını begendim ama
gelinliğin kendisi biraz sönük sanki:26:
ama zevkler renkler tartısılmaz

etek kısmının kat kat ve kabarık olmaması böyle düşündürmüş olabilir. her yerinde ayrıntı olduğu için etek kısmının böyle olmasını istedim. zevk meselesi gerçekten.herkesin tarzı farklı. böyle yorum almakta hoşuma gidiyor en azında '' hmm bak doğru söylemiş bence de öyle olmalı'' deyip model üzerinde oynama şansım var :))

Mutluluklar dilerim:)
Konu nisan ayında kalmış, neler oldu, diktirdin mi gelinliğini? :) Konya'da nerede diktirdin gelinliğini? Ben de senin gibiyim, öyle her şeyi beğenmem, "bu değil bu da değil" deyip uzun süre ararım :) O yüzden nerde ne bulduğunu çok merak ediyorum, bana yardım için fikirlerini bekliyorum.

özür dilerim mesajı yeni gördüm gelinliğimi Konya' da sultan moda diye bi yerde diktirdim.. resimdeki gelinlik fakat üzerinde oynamalar oldu. ben taş olmasını istemedim gri gri parlıyor diye. inciden yapıldı. bilek işlemelerini biraz daha uzun yaptırdım bide duvağı pelerin tarzında yaptırmadım. inci işlemeli kare ipek kumaştan yaptırdım. gelinliğim o kadar rahattı ki anlatamam. içime sinen bi iş oldu

bence yeni moda olan daha sade ama güzel gelinlikler var onlarada bir bak derim.

Öncelikle size ve eşinize mutluluklar dilerim. konyada gelinlik bakmak tam bir işkence. ben aradığımı bulamadım, ankarada diktiriyorum. gelinliğe gelince çok abartılı ama zevk meselesi, gönlünüzce olur inşallah.

ben seviyorum abartıyı :) çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olur inşallah... gelinlik çok önemli bir şeymiş inşaallah içinize sinen bi seçim olur.. mutluluklar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…