Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinlik sizce nasıl ? :)))

kossskoca

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
76
2
16
Konya
selam kızlar :)

gelin olmak ne kadar zormuş her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünecem derken '' amaaaaannn öffff sıkıldım bu oluversin'' dediğimi fark ettim :) herşey de tamam ama gelinliğimde bu şekilde olsun istemiyorum sonuçta 1 kere giyeceğim bişey oda nasip olursa tabi :) ben tesettürlüyüm ve Konya'da yaşıyorum buradaki bütün mağazaları gezdim nette o kadar aradım ama bulamadım kafam çok çok karıştı. istediğim tarzlar biraz abartı ama çok seviyorum :) düşündüğüm gelinliğimi paylaşayım fikir alışverişi yapalım lütfennnn :) düşündüğüm gelinlik ve gelinbaşı

Eklentiler

• $IMG-20130412-WA0032.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 137
  • $IMG-20130419-WA0002.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 144
bu arada ben 1.63 boyunda 53 kiloyum. uzun boylu olmadığım için prenses etek tarzı modeller beni daha kısa gösterir.o yüzden bu tarz inen modeller fiziğime daha iyi olur diye düşündüm

canım bence çok hoş ben çok beğendim. bende senin gibi çok sade taraftarı değilim. bu arada eşarp işlemeleri harika.

Benim gelinliğim de bu tarzdı.
Hiç pişman olmadım.
Ve gelinlik gördüğümde içim gitmiyor..
İnşallah gönlünce mutlu bir gelin olursun

Ayy gercekten cok hoşmuş, eğer kapalı olsam bu tip modellerden seçerdim...Gelin başıda cok güzel olmuş mutluluklar:)

bu arada ben 1.63 boyunda 53 kiloyum. uzun boylu olmadığım için prenses etek tarzı modeller beni daha kısa gösterir.o yüzden bu tarz inen modeller fiziğime daha iyi olur diye düşündüm

gelinlik güzel ama sende kısa değilsin kilonda yok hemen hemen aynı duruyoruz benim boyum 1.64 1 cm önemli değil aynı boy bi de kilo da 50 3 kilo o kadar belli olmaz bence kabarık modelleri seviyosan kabarık modellerden alabilirsin şahsen ben çok kabarık bi model beğensem hiç düşünmeden alırdım çünkü içime sinen bi model olmasını isterim ayrıca babet değil topuklu ayakkabı giyiceksen boyun daha da uzucağı için sorun olmaz

tesettürlü gelinliklerde gelin başının böyle olması bana çok abartı geliyor. bence bu şekilde incikler boncuklar çok fazla hele alnınıza düşen taşlar bence gelinliği basitleştiriyor. daha sade bir gelin başı çok daha asil duracaktır bence.

arkadasım bu modeller son donem cok moda.birde sana bala gelinligi öneririm.benim gelinligim ordandı.ve çok memnun kaldım

gelinlik dediğin kabarık olmalı aslında, ben de çok severim kabarık etek ama bu modellerde kabarık hoş durmuyor. etek,kollar, duvak, ön işlemeler o zaman daha da abartı bişey ortaya çıkıyor diye düşünüyorum bi kaç model gördüm kabarık etekli olan her tarafında bi ayrıntı.yani bu türban başıyla olmaz gibime geldi :)ben tabi bişeye karar veririm ama başka bişey alıp gelirim kimbilir belki buda öyle olacak

merhba oncellıkle hayırlı ugurlu olsun. gelınlık gercekten cok guzel ama pelerın denılıyor sanırım dun gttıgım bı nsanda kızda aynı bu sekllde pelerın takmıs nısanlıgıda kabarkdı gelınlık gıbı ama pelerın onden gercekten cok hoş duruyordu ama arkadan goruntusunu hıc begenmedık solemek ıstedım.

kesinlikle katılıyorum.tarzım bambaşka benim,straplez bir gelinlik giyeceğim:)tesettürlü olsam da dediğin gibi başı daha sade birşey seçerdim,böyle taşlılar çok boğuyor bence de ama tabii tarz meselesi ve seçim...Allah bir ömür mutlu eder,ağız tadı verir inşallah...şimdiden tebrikler...

hmm o bakımdan pek düşünmemiştim önemli olan senin beğenip kendini içinde rahat hissetmen eğer bu gelinliği giyip resim çekilme fırsatın olursa üzerinde de görmek isterim buarada alından sarkan tacı güzel durmuş bende ilk evlendiğimde taç alnımdaydı öyle bi model seçmiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…