Gelinlik Modelleri Kızlar bu gelinliği diktircem

çok zevklisin canım çok güzel bi seçim olmuş.

Yüzümde yarattığın gülümsemeden dolayı teşekkür ederim.. Çok az yorum gelince bende kimse tarafından beğenilmediğini düşünmüştüm..Ama uzun zamandan sonra senden gelen yorumla gerçekten çok mutlu oldum.. Çok teşekkür ederim

Cooooookkkkkk güzel bir gelinlik... Allah gönlüne göre versin canim... :Saruboceq: Bu arada bende bu gelinligin bir ciktisini alip dosyama ekledim... Hakkini helal et. :kedi: Mutluluklar.

Cooooookkkkkk güzel bir gelinlik... Allah gönlüne göre versin canim... :Saruboceq: Bu arada bende bu gelinligin bir ciktisini alip dosyama ekledim... Hakkini helal et. :kedi: Mutluluklar.

Nedemek canımhelal olsun...Umarım işine yarar...Yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten içeme su serptiniz arkadaşlar..

Arkadaşlar bu arada gelinliğim gelmiş ve bugün iş çıkışı denemeye gitcem... (Ben ızmir'de diktiriyorum gelinliğimi) :)

süt kısmı çok güzel ama etek tarzım değil canım..yine de tabii sen beğendiysen tamamdır:)

süt kısmı çok güzel ama etek tarzım değil canım..yine de tabii sen beğendiysen tamamdır:)

Evet canım çok teşekkür ederim... Aslında ben şaşafattan hoşlanmıyorum hep alt tarafı saten istemişimdir küçüklüğümden beri :) ondan böyle birşey seçtim... Bakalım bugün gitcem nasıl olmuş çok merak ediyorum son durumunu sizlerle de paylaşırım şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…