Gelinlik Modelleri Kızlar bu gelinliği diktircem

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Arkadaşlar şimdiye kadar baktığım gelinlikler arasında en çok bu gelinliği beğendim. Ve bu gelinliği diktirmeye karar verdim. Sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..Hepinize şimdiden teşekkür ederim..
:lepi::lepi::lepi:

Ön yüzü

Arka tarafı

Son düzenleme:
cok net değil ama üst kısmı güzel alt etegi sen begenıysen probem yok hayırlı olsun bende bugun gezmeye baslıyorum gelıncıklerı bakalım piyasaya bir:) anca

Yok kilolu değilim Canım... Hatta bir koluna askı yaptırcam ama dekor amaçlı görüncek birkaç parça dökümlü boncuklar dökülcek anlatamadım ama :)
Boyum 1.68 kilomda 58

anladım anlatmak ıstediğini çok güzel olur eminim vucut ölçulerimiz yakın senınle, güzel durur sende bu tarz bır gelınlık,

bende kararsızım senın gıbı onumuzdekı ay gelınlık denemelerıne baslıcam, sımdılık ınternetten fıkır edınıyorum,senın dugun ne zaman

gelınlıgın arkasındakı capraz bagcıkları ıyı ayarlat dıktırırken, sonra baglarken dengesız oluyo yanlıs dıkısten kaynaklı, kuzenım cok sıkıntı cekmıstı bı tarafı asagıda bı tarafı yukarda durdu bır turlu ayarlayamadık. ona dıkkat etsınler dıkerken, öptüm canım

Canım benim düğün 6 Haziran'da... Uyarın için saol arkadaşım valla.. Diktireceğim yere kesinlikle söyleyeceğim canım olumunekankayizsmile

canım aynı renkte mi diktirmeyi düşünüosun yani kırık beyaz..ben rengini pek beğenmedim ama model şahane.....

Canım benim düğün 6 Haziran'da... Uyarın için saol arkadaşım valla.. Diktireceğim yere kesinlikle söyleyeceğim canım olumunekankayizsmile

RICA EDERIM CNM olumunekankayizsmile
ONEMLI OLAN UFAK SEYLERIN CANINI SIKMAMASI...

BIRDE O TARZ BI KOLYE TAK COK HOS DURMUS YADA INCI KOLYE KULLAN BEN OYLE YAPICAM.

Gelinlik için karar vermek gerçekten çok zorboshayallersmile.Birde begendiğin modelde daha sonradan bir sürü değişiklik oluyor ,şuanda bende diktiriyorum biter bitmez paylaşacağım dostlar

Cicim senin gelinliğin hoş,kafanı çok fazla karıştırma derim.Mutluluklar canımhihoyyyt

çok güzel bir gelinlik hafif benimkini andırıyo,zevklerimiz aynı herhalde..mutluluklar canım...

Bende şuan gelinlik beğenme aşamasındayım hatta diktirmekte geç bile kaldım galiba düğünüm mayısta bir sürü model var hepsine bakma derim çünkü insanın kafası çok karışıyor ben mesela kaç model değiştirdim hattı hesebı yok bence bu model çok hoş başka model bakma bu arada gelinliğinin arkasını kopyaladım hakkını helal et.mutluluklar diliyorum modelin güzelllll.

üst kımını çok beğendim çok hoş,etek kısmı daha farklı olabilirdi ama senin içine sinmesi önemli mutluluklar diliyrm...

RICA EDERIM CNM olumunekankayizsmile
ONEMLI OLAN UFAK SEYLERIN CANINI SIKMAMASI...

BIRDE O TARZ BI KOLYE TAK COK HOS DURMUS YADA INCI KOLYE KULLAN BEN OYLE YAPICAM.

Kesinlikle öyle yapacam canım, arkadaşımda bu modeldeki gelinin taktığı bir kolye arkadaşımda varmış onu vercek bana.
bende ztn istemiyorum altın set takmayı, sevmiyorum birde, incilerle tam bütünlük sağlayacak bembeyaz :lepi:

Canım benim nedemek helal olsun... Ben aylardır gelinlik modellerine bakıyorum. İstediğim ztn bu modeldi. Çünkü dantel sevmiyorum, saten kumaş hep istedim. Ve sadelikten yanayım, ondan kaç kere baktıysam modellere hep dönüp dolaşıp buna kaydım :).. Umarım HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.. BOL ŞANSLAR .. :1hug:

Üst kısmı çok güzel ama altını pek beğenmedim canım.Saten altları pek beğenmiyorum genel olarak ama fiziki ölçülerin çok güzel,(benimle aynı ölçülerdesin) ne giysen yakışır zaten ...

canım müjde bende gelinliğime karar verdim bu hafta sonu başlıycaklar iyşallah istediğim gibi olur her genç kızın hayalidir kusursuz giyinmek gelinliğini dilerim herkesin gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…