- Konu Sahibi grafiker17
-
canım çok hos bence, cok begendım,
kılolu degılsen straplezler cok hos duruyo
Yok kilolu değilim Canım... Hatta bir koluna askı yaptırcam ama dekor amaçlı görüncek birkaç parça dökümlü boncuklar dökülcek anlatamadım ama :)
Boyum 1.68 kilomda 58
anladım anlatmak ıstediğini çok güzel olur eminim vucut ölçulerimiz yakın senınle, güzel durur sende bu tarz bır gelınlık,
bende kararsızım senın gıbı onumuzdekı ay gelınlık denemelerıne baslıcam, sımdılık ınternetten fıkır edınıyorum,senın dugun ne zaman
gelınlıgın arkasındakı capraz bagcıkları ıyı ayarlat dıktırırken, sonra baglarken dengesız oluyo yanlıs dıkısten kaynaklı, kuzenım cok sıkıntı cekmıstı bı tarafı asagıda bı tarafı yukarda durdu bır turlu ayarlayamadık. ona dıkkat etsınler dıkerken, öptüm canım
Canım benim düğün 6 Haziran'da... Uyarın için saol arkadaşım valla.. Diktireceğim yere kesinlikle söyleyeceğim canım olumunekankayizsmile
RICA EDERIM CNM olumunekankayizsmile
ONEMLI OLAN UFAK SEYLERIN CANINI SIKMAMASI...
BIRDE O TARZ BI KOLYE TAK COK HOS DURMUS YADA INCI KOLYE KULLAN BEN OYLE YAPICAM.
Bende şuan gelinlik beğenme aşamasındayım hatta diktirmekte geç bile kaldım galiba düğünüm mayısta bir sürü model var hepsine bakma derim çünkü insanın kafası çok karışıyor ben mesela kaç model değiştirdim hattı hesebı yok bence bu model çok hoş başka model bakma bu arada gelinliğinin arkasını kopyaladım hakkını helal et.mutluluklar diliyorum modelin güzelllll.
Canım benim nedemek helal olsun... Ben aylardır gelinlik modellerine bakıyorum. İstediğim ztn bu modeldi. Çünkü dantel sevmiyorum, saten kumaş hep istedim. Ve sadelikten yanayım, ondan kaç kere baktıysam modellere hep dönüp dolaşıp buna kaydım :).. Umarım HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.. BOL ŞANSLAR .. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?