Kızlar bu gece Hıdrellez ama ben dileğimi nasıl dileyeceğimi bilmiyorum:)

Canım benim bildiğim yarın (6 mayıs) sabah namazında gül ağacına bağlıyorsun dileğini ve içten bir şekilde dua ediyorsun.. Kabul edip etmemek Allah'a kalmış artık :9:

Hidrellez ne demek ???? banada anlatin ???? :26: :26:

Yanılmıyorsam, hızır ile ilyas a.s buluştuğu gün diye kutllanıyor.İslamda yeri yok.

Çoğu kimse eğlence olarak kutluyor bugünü..

Dilekleklerini kağıda yazıp gül ağacına bağlıyorlar ya da gül dibindeki toprağa gömüyorlar..

(Bugun) gece yarısından saat 24:00'dan sabah gün ağarana kadar vakti varmış. :)

valla şimmdiye kadar ben ne dilediysem senesi gelmeden gerçekleşti önce allahtan diliyoruz elbette ama allah hızırdanda razı olsun seviyor beni yahu :27::27:

ne sacma işler ya gül agacı filan günaha girmeyin kızlar yapmayın yaaa önce allahsa ellerinizi acıp dua edin yeter ne o öyle topraga göm denize at hepsi hurafe tövbe allahım yaaa

biz yurtta kızlarla yaptık yaparkende çok eğlendik 10 veya 15 kız vardık güllerin dibine ektik sabahta yurttaki ablamız onları ırmağa atacak
belki hurafe denir ama insanlar bişeye umut bağlamayı çok severler olcağından mı bir umut işte:6:

valla şimmdiye kadar ben ne dilediysem senesi gelmeden gerçekleşti önce allahtan diliyoruz elbette ama allah hızırdanda razı olsun seviyor beni yahu :27::27:

ay gercekten mi caniim yaa benimde 1 tanecik dilegim var zaten saglik ve huzur disinda tabi:31: gerceklessin nolur. Kardesimle kucuklugumuzden beri dilek diler penceremizin dis kismina asardik ordan ruzgar ucar dilegim okunur kabul olunur diye bi dusuncem vardi iste :52: kiz kardesim yurtdisina tasinmayi dilemis 1 yil icinde olmadi 3 yil sonra oldu cocugun aklina nerden geldiyse:52: yani hidrellez mi yoksa olacagi vardi da mi oldu bilmiyorum:31:

Yanılmıyorsam, hızır ile ilyas a.s buluştuğu gün diye kutllanıyor.İslamda yeri yok.

Çoğu kimse eğlence olarak kutluyor bugünü..

Dilekleklerini kağıda yazıp gül ağacına bağlıyorlar ya da gül dibindeki toprağa gömüyorlar..

(Bugun) gece yarısından saat 24:00'dan sabah gün ağarana kadar vakti varmış. :)

Hmmmm tamam anladim canim çok sagol :) :71:

bence saçma birsey o zmn... dileklerimizi dualarimizi Rabbime ellerimizi açip dua ederek istemeliyiz...

dogru degil mi ?

Allah allah, nasil yaptin peki essira ???
Ilginç birsey dileklerinin gerçek olmasi.... :53: :44:
Peki bu sey her sene mayis'tami oluyo ? nerden biliyosunuz ne zaman oldugunu ?

Back