Kızlar bu gebelik olabilir mi ?

Herkesin Nicki kendine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
398
376
303
İzmir
Herkese iyi akşamlar kızlar ilk olarak rabbim kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı bebekler nasip etsin insallah kızlar 1,5 yıldır evliyim 7-8 aydır bebek deniyoruz hiçbir sorunumuz yok ama nasip olmadı ben geçen ay 35 günün sonunda regli oldum Ocak 4 regli tarihimdi 3 ayrı uygulama kullanıyorum telefonun kendi uygulamasına göre reglim 2 gün gecikti diğer uygulamama göre bugün 1. Günü diğer uygulamaya göre de yarın aklım karıştı suan döngümün 32. Günündeyim ve gelen giden yok ama göğüslerim özellikle uçları çok acıyor ve belim regl olacakmışım gibi göğüs ağrılarım neredeyse 1 haftadır var regl ağrısı bi an geliyor ve geçiyor suan var mesela akıntım var regl olacak gibi hissediyorum ellerim ayaklarım çok üşüyor ama havalardan da olabilir birde yemek yiyince bi bulanti oluyor hafiften hamile kalan deneyimli arkadaşlarım siz hiç böyle şeyler yasadiniz mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim hepinize

Uygulamalarda fazla karışık ve yanıltıcı bilgiler oluyor. Yarın akşama kadar olmazsanız test yapabilirsiniz.
Bende gebe kalmadan önce kansızlık vardı özellikle bu aylarda buz tutardı her yerim :)

Cevap için çok teşekkür ederim çok istediğim için galiba hep bir belirti arıyorum sanki
Sizi çok iyi anlıyorum ki regl ve gebelik belirtilerinde çok fazla fark yok, ikisinde de kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti vs oluyor. Havadan bile nemalanmaya meyilli oluyoruz :) bu kadar beklemişsiniz bence 24 saatte geçer.

Umarım beklediğin haberi alırsın canım idrar testi yap yarın istersen umarım ikinci çizgiyi görürsün bende bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ne zaman bebek olayını kafandan atarsan o zaman oluyor bunu takıntı haline getirdiğinde psikolojik olarak olmuyor cidden

Çok haklısınız geçer tabi ki geçen ay 35. Günde geldiği için gene öyle olur diye korkuyorum o yüzden hiç test bile yapmak istemiyorum

İnsallah canımm gecen ay ilk defa 35. Gün gelince acaba dedim gene öyle mi olacak insallah bu sefer yanilmiyorumdur insllah Allahım ben gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder yaa

İnsallah canımm gecen ay ilk defa 35. Gün gelince acaba dedim gene öyle mi olacak insallah bu sefer yanilmiyorumdur insllah Allahım ben gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder yaa
Adet düzensizliğiniz varsa eğer günü aşırı birliktelik deneyin ben öyle olduğunda ilk ayımda hamile kaldım insallah darısı size

Uygulamalarda fazla karışık ve yanıltıcı bilgiler oluyor. Yarın akşama kadar olmazsanız test yapabilirsiniz.
Bende gebe kalmadan önce kansızlık vardı özellikle bu aylarda buz tutardı her yerim :)
Merhaba kansızlık için ilaç vermiş miydi doktorunuz ?

Merhaba kansızlık için ilaç vermiş miydi doktorunuz ?
Hamilelik öncesinde çok fazla takmıyordum yalan yok kullanmıyordum.

Tabii şimdi kullanıyorum ki değerlerim daha yeni yeni normal seviyeye çıkmaya başladı. Hatta kansızlık ilacı işe yaradı fakat d vitamini almama rağmen yükselmiyor.

kızlar bende aralık 30 unda adet öldüm fakat ocağın 27 sinde adet olmam gerekiyordu 7 gün gecikti test yaptırdım 2.0 cıktı yani negatif 8 inci gününde 2 gün kahverengi pembe kan geldi sence bu kanama ne kanamasi olabilir şuan vajinanın içinde ağrı ve karin tarafımda ağrılar oluyor sebep nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…