• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu evi alayım mı (resimli)

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar bugünlerde Allah nasip ederse ev almayı planlıyoruz.benim beğendiğim birkaç ev oldu fakat daha araştıracağız.şimdi güçlü bir aday olarak şu ev var sizce nasıl?fikirlerinizi bekliyorum.
$dynamicImagehandler.ashx2.webp$dynamicImagehandler.ashx4.webp$dynamicImagehandler.ashx5.webp$dynamicImagehandler.ashx8.webp$dynamicImagehandler.ashx9.webp$dynamicImagehandler.ashx77.webp$dynamicImagehandler.ashx55.webp

henüz evin içine girmedim.oradaki komşu kadın gösterdi evini beğendim.banyosunun resmi yok ama tüm fayansmış.küvet ve duşa kabin yaptırırım ben de diye düşünüyorum.bir de tuvalet de biraz masraf var genişleteceğim.ama bunları düşeriz tabi :)
sizce nasıl?bir de en üst kat ısı yalıtım falan varmış ama en üst katta hiç oturmadım zorlukları var mıdır?yardımcı olursanız sevinirim.

not :henüz almadığım için gönül rahatlığı ile yorum yapabilirsiniz :)benim farkedemediklerimi farkedersiniz belki.

öncelikle hayırlısı olsun arkadaşım ev aramak, kriterlerine uygun olanını bulmak,beğenmek gercekten çok zor kısa bir süre önce bu işi atlatmiş biri olarak bende fikrimi söylemek istedim..
Bu evin neresini beğendiniz tam olarak bilemiyorum ama ev oldukça eski ve yıpranmış gözüküyor birde en üst kat olması herzaman dezavantajdır alırkende satarkende..

balkon manzarasını begendim ferah odalar genişe benziyo en azından salonu:) parkeleride değişsinler evi bi elden gecirirsen gayet kullanışlı olabilir .Hayırlısı olsun şimdiden ...:34:

kızlar teşekkür ederim yorumlarınıza.tabiki belli bir fiyat aralığında bakıyoruz.yoksa gönül ne evler ister.bu ev 68000 (ankaranın bir ilçesinde deyim)
bir de 75000 e ev var ev full+full herşey yeni yapılmış her yanı.onu henüz yükleyemedim çalışıyorum yüklemeye.
yalnız eşim yukardaki evi 62-63 gibi alacağına inanıyor.diyerini de hadi 72 olsun diyelim.arada 10 bine yakın fark oluyor.o yüzden eşim sıcak bakmıyor.onu nasıl ikna edebilirim?sonuçta ilk ve belki de son kez ev alacağız.

canım bu ev eski.kapılar kötü.yerler güzel değil petekler.çok masraf çıkarır size.ben kendimizden biliyorum bir daha hep buna para yatırırsınız.kötü olur bence alma derim.canım sen eşini ne yap et ikna et.çünkü girince beğenmessiniz.oda beğenmez.paradan kısalım derken moraliniz bozulur.yeni evi bir temizlersiniz bir daha hep rahat oturursunuz :71:

iknaya çabalamam lazım.ama öbürü de 5.kat şansa :( resim yanlış oldu

Eklentiler

• $fft2_mf48120447.webp
    $fft2_mf48120447.webp
    700 bayt · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
en üst katta oturmanın güzel yanları olduğu kadar kötü yanları da var mesela çatının akması

ev çok yeni değil ama 750000 de gayet makul bi fiyat eve göre

anommmmm 68.000 miiiiii onunla istanbul çekmeköyden 1+1 alırsan şükret evimi satıp ankarayamı gelsem :60: canım ver parası neyse öz olsun temiz olsun sonuçta bi ömür orada olacaksın tabi bütçeyide sarsmamak lazım ama imkanları bias sıkarsan olsun yani umarım iyisi olur gönlüm temiz olanından yana benm:34:

şu ev nasıl kızlar? diğer beğendiğim bu, iyi mi. sonradan pişman olmak,insanlar aa şurası neden böyle demesini istemiyorum.
siz şimdi herşeyi diyebilirsiniz tabi :)

kızlar bu iki evde yaşlı 15 falan yeni almamız maddi anlamda imkansız.ama ikincinin içi yepyeni görüyorsunuz.

babam da destek çıksa keşke.5000 verse eşim ikna olur.inşallah ya.gelişmeleri aktaracağım kızlar.
bu arada Allah İstanbuldakilere yardım etsin.biz orada ev falan alamazdık.:9:

Back
X