Kızlar bu durumu yaşayan var mi ?

Ne demek canım benim eederim tabi inşalllah hiçbir şeyin yoktur dikkat et kendinee :)

Benimde hergun akintim oluyor. Yillsrdir boyle. Anlattiginiz gibi. 2 sene once dogum yaptim icinize sinecekse onu da soyleyim :)
Evlendigim ilk aylarda daha yogun kokulu bi hal aldi doktora gittim kucuk bi yaram vsrmis dondurdum.

Aynen canım beyaz bazen sarımsı geliyor . Bende fitil kullandım. En son spiral için gittim enfeksiyon var diye takmamışlardı öncesinde fitilden sonra takıldı doktora sordum herhangi bir sıkıntı yok dedi . Akıntı gelmesi normal miş . Yapacak bişey yok demekki dedim bıraktım artık kokusu falan yok allahtan

Benimde hergun akintim oluyor. Yillsrdir boyle. Anlattiginiz gibi. 2 sene once dogum yaptim icinize sinecekse onu da soyleyim :)
Evlendigim ilk aylarda daha yogun kokulu bi hal aldi doktora gittim kucuk bi yaram vsrmis dondurdum.
Çocuk doğurmadan mi dondurdunuz peki benimde hafiften kokulu olmaya başladı dondurmanın her hangi bir zarari var mi henüz çocuk dogurmayanlar icin başka bir tedavi aldınız mi suan var mi peki ya enfeksiyon gebeliğe engel oluyor diyolar hele ki rahim ağzı enfeksiyonu

Evet cocuk dogurmadan dondurup 2 ay sonra hamile kaldim. Enfeksiyon var mi bilmiyorum cunku benim akintim hep var.

aynısı bende de oluyor dönem dönem ve mantar mı diye kafayı yiyesim geliyor bazen

Akıntı vajinanın alt kısımlarından dökülür oradaki hücrelerden oluşur. Tüplerle ilgisi yok. Korkmayın. Akıntı vücudun kendini koruma yöntemi. Kokusuzsa normal sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…