Ne demek canım benim eederim tabi inşalllah hiçbir şeyin yoktur dikkat et kendinee :)Gittiğim doktor Ankara’nın en iyi doktoru diyebilirim canım bakalım bidaha gidip durumu anlatayım ona smeardan bahsetmemiştim yara diyen doktordan sonra başka doktora gittim yara bile denmez ufak kızarık dedi duanı eksik etmezsen sevinirim canım ya iki hafta sonra gidicem kötü haber almam insallahSağol hersey icin kuzum
Aynen canım beyaz bazen sarımsı geliyor . Bende fitil kullandım. En son spiral için gittim enfeksiyon var diye takmamışlardı öncesinde fitilden sonra takıldı doktora sordum herhangi bir sıkıntı yok dedi . Akıntı gelmesi normal miş . Yapacak bişey yok demekki dedim bıraktım artık kokusu falan yok allahtanYaaa ciddi misin canım beyaz mi geliyor peki tam olarak nasıl ya ben korkuyorum ara ara böyle bunalıma giriyorum acaba tüplerimi tıkar mi diye bende 20 kutuya yakın fitil ve hap kullandım geçmiyor bi türlü ve doktor neye baksa temiz diyor
Çocuk doğurmadan mi dondurdunuz peki benimde hafiften kokulu olmaya başladı dondurmanın her hangi bir zarari var mi henüz çocuk dogurmayanlar icin başka bir tedavi aldınız mi suan var mi peki ya enfeksiyon gebeliğe engel oluyor diyolar hele ki rahim ağzı enfeksiyonuBenimde hergun akintim oluyor. Yillsrdir boyle. Anlattiginiz gibi. 2 sene once dogum yaptim icinize sinecekse onu da soyleyim :)
Evlendigim ilk aylarda daha yogun kokulu bi hal aldi doktora gittim kucuk bi yaram vsrmis dondurdum.
Evet cocuk dogurmadan dondurup 2 ay sonra hamile kaldim. Enfeksiyon var mi bilmiyorum cunku benim akintim hep var.Çocuk doğurmadan mi dondurdunuz peki benimde hafiften kokulu olmaya başladı dondurmanın her hangi bir zarari var mi henüz çocuk dogurmayanlar icin başka bir tedavi aldınız mi suan var mi peki ya enfeksiyon gebeliğe engel oluyor diyolar hele ki rahim ağzı enfeksiyonu
Yara muayene de belli olur mu peki illa smear mi lazım canımEvet cocuk dogurmadan dondurup 2 ay sonra hamile kaldim. Enfeksiyon var mi bilmiyorum cunku benim akintim hep var.
Sanmam canım benim nasıl tıkayacakHer zaman ütülerim ama oluyor korkuyorum ya tüplerimi tıkar vs diye
Akıntı her gün olur bazı günler artar bazı günler azalırBenim her gün oluyor ama çok degil her gün normal mi
aynısı bende de oluyor dönem dönem ve mantar mı diye kafayı yiyesim geliyor bazenBişey yiyip içiyorum akıntım yogunlasiyor ve beyaz normalde de akıntım var ama az oluyor ama bisey yiyince yogunlasiyor krem gibi akıntı hafif sulu koku aslında yok ama parmağıma alınca akıntıyı iyice cekiyorum acaba kokuyor mu diye hafif koku hissediyorum ama iyice koklamayinca hiç bisey yok bütün sonuçlarım da temiz çıkıyor bu beyaz akıntı sıkıntısını yaşayan var mi napsam bilemedim ya offf
Evet öyle oluyor aslında ve beyaz olması normal mi kokusuz sulu krem gibi ?Akıntı her gün olur bazı günler artar bazı günler azalır
Mantar genelde kasıntı yapıyor ve lor peyniri süt kesigi gibi oluyoraynısı bende de oluyor dönem dönem ve mantar mı diye kafayı yiyesim geliyor bazen
Rahimin çalışma mekanizması üzerine bir kaç yazı okursanız daha iyi olurEvet öyle oluyor aslında ve beyaz olması normal mi kokusuz sulu krem gibi ?
Nete ne yazıpta dediğiniz yazıyı bulabilirimRahimin çalışma mekanizması üzerine bir kaç yazı okursanız daha iyi olur
Akıntı vajinanın alt kısımlarından dökülür oradaki hücrelerden oluşur. Tüplerle ilgisi yok. Korkmayın. Akıntı vücudun kendini koruma yöntemi. Kokusuzsa normal sıkıntı yok.Sizde var mi peki akıntı sürekli kliniğe gidiyorum
Hersey temiz çıkıyor doktor gözüyle görerek enfeksiyon diyor ama test yapıyor bişeyin yokmuş diyor temiz çıkıyor anlamıyorum ya bide elimde beyaz krem gibi pecetede sarı gibi bazı arkadaşlarıma soruyorum bende de aynısı diyor bu akıntılar ilerde tüpleri tıkar yada zarar verir gebelik olmaz diye çok korkuyorum
Rahimin göreviNete ne yazıpta dediğiniz yazıyı bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?