Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol bebeğim valla sizler olmasanız bizler kafayı yeriz her halde iyi ki varsınızyok askim. bir gün arayla yapmissin zaten ne sorun olacak. 2 günde bir test ver. 2500 üzeri kontrole git ultrasonda görünür
canını sıkma güzel artış göstermis. 2 katından fazla artmış. 2 günde bir en az %60 artış göstermesi gerekiyor. düzenli kan ver içini de ferah tut. inşallah sağlıkla kucağına alırsınSaol bebeğim valla sizler olmasanız bizler kafayı yeriz her halde iyi ki varsınız![]()
İnşaAllah canım Allah Razı olsuncanını sıkma güzel artış göstermis. 2 katından fazla artmış. 2 günde bir en az %60 artış göstermesi gerekiyor. düzenli kan ver içini de ferah tut. inşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()
Canım ben cuma kan verdim 211 di bugün kan verdim 675 iyi değil mi sonuçyok askim. bir gün arayla yapmissin zaten ne sorun olacak. 2 günde bir test ver. 2500 üzeri kontrole git ultrasonda görünür
Referans değer 0-1 diyor ya o ne oluyor birdecanını sıkma güzel artış göstermis. 2 katından fazla artmış. 2 günde bir en az %60 artış göstermesi gerekiyor. düzenli kan ver içini de ferah tut. inşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()
güzel sonucun endişe etme. referans değeri önemli değil. o gebe olmayan kadınlarda olması gereken değeri gösteriyor seni ilgilendirmiyor yani. o da normalde 0-5 olması lazım. ama dediğim gibi o seni ilgilendirmiyor. senin değerin düzel artıyor. 2 günde bir kan vermeye devam et. 4 güne ultrason için yeterli değere gelirReferans değer 0-1 diyor ya o ne oluyor birde
Ayy çok teşekkür ederim çok saol canım ya valla içime su serptingüzel sonucun endişe etme. referans değeri önemli değil. o gebe olmayan kadınlarda olması gereken değeri gösteriyor seni ilgilendirmiyor yani. o da normalde 0-5 olması lazım. ama dediğim gibi o seni ilgilendirmiyor. senin değerin düzel artıyor. 2 günde bir kan vermeye devam et. 4 güne ultrason için yeterli değere gelir![]()
Bence gayet iyi doktorun ne söyledi canımCanım ben cuma kan verdim 211 di bugün kan verdim 675 iyi değil mi sonuç
Ayy var gibi duruyorrrrr inşaAllah vardır yaBence gayet iyi doktorun ne söyledi canım
Bende kaset test yaptım hamile miyim ya anlayamadım
artışını çok güzel . bence iki günde kan verip boşuna deldirmeyin kendinizi. acil doktoru artışı gördü daha verme bekle bir hafta büyüsün biraz demişti.Ayy var gibi duruyorrrrr inşaAllah vardır ya
Doktora gitmiyorum canım bekledim ben daha değer düşük ultrasonda görünmez diye en azından 1000 küsürleri geçeyimöyle gideyim dedim
Tamamdır zaten daha vermeyeceğim yeter by kadar artıyor çok şükür morardı kollarım damar kalamdıartışını çok güzel . bence iki günde kan verip boşuna deldirmeyin kendinizi. acil doktoru artışı gördü daha verme bekle bir hafta büyüsün biraz demişti.
benimde öyle olmuştuTamamdır zaten daha vermeyeceğim yeter by kadar artıyor çok şükür morardı kollarım damar kalamdı![]()
Acaba şuan kaç haftalık hamileyimdir ben 4 varmıdır yada 3 haftamıdır. Son adetim 24 martbenimde öyle olmuştuyeni geçtiler daha . ama gerçekten vermeye gerek yok içini ferah tut . 5+3 gibi falan doktora gözükmeni öneririrm kesenin durumuna baksınlar. umarım sağlıklı ilerler :)
5+2 dir şuan . son adete göre canımAcaba şuan kaç haftalık hamileyimdir ben 4 varmıdır yada 3 haftamıdır. Son adetim 24 mart