degısık bır model sevdıysenız alın bence mutluluklar sımdıden
ne zamandan beri begendiğiniz bir modelmiş zaten siz cok begenmişsiniz sormadan alın bence.mutluluklar :)
evet yazın başından beri beğeniyordum ya çok heyecanlıyım ama kızlar darısı sizlerin isteyen tüm bekarların başına çok farklı bi heyecan
şimdiden hayırlı olsun diyelim
belki modelleri görünce fikrin degişir ama begendigin modelde çok güzel ve degişik
bende bu hafta alyansımı kaybettim ya gene aklıma geldi
evet yazın başından beri beğeniyordum ya çok heyecanlıyım ama kızlar darısı sizlerin isteyen tüm bekarların başına çok farklı bi heyecan
hadi ya çok üzüldüm canımnerde kaybettin inşallah bulursun bulamazsanda Allah daha iyilerini nasip eder inşallah
aileme söyledim bayramdan sonra isteme merasimimiz olabilir büyük ihtimalle :) yazdan beri beğendiğim ve gözümün başka hiçbişey görmediği atasay örgülü alyansı sizede sormak istedim
Eki Görüntüle 824362
canım hayırlı olsun şimdiden ama erkeğinki de fazla feminen değil mi? erkek arkadaşın beğendiyse sorun yok tabi
erkekte sana bunu alırız ama ben beyaz altın tarzı sade bişey istiyorum dedi zaten canımben bide beştaşla tektaşta beğendim ay nasıl takıcaksam açgözlüleşmeye başladım galiba o da bülent ersoy gibi dolaşmanı istemem sen sadeci bi kızdın ne oldu diyor ama bunu aylardır beğeniyorum tektaş ve beştaşta parmakta çok şık çok asil durdu ay ne yapacam bilemedim galiba hepsini aldırtıp değişik değişik takacam
aileme söyledim bayramdan sonra isteme merasimimiz olabilir büyük ihtimalle :) yazdan beri beğendiğim ve gözümün başka hiçbişey görmediği atasay örgülü alyansı sizede sormak istedim
Eki Görüntüle 824362
Eki Görüntüle 824362
o dedıgıne katılmıyorum be hayatım bende oyuk modelde bı alyans kullanıyorum hamur yogurmadıgın surece bısı olmuyo ayda bır kaynak camasır suyuna koyuyorum ıcım rahat etsın dıe yetıyo mıs gıbı oluyo modelın agırlıgına bakarmısın? bayıldımmm yaa arkadas gırsede hangı sıtede yada nerde soylese 4 yılımız aralık 4 de bıtıyo bı suprız yapıp alabılırımÇok şık bir model ama bence kullanışlı değil... Malum nişan yüzüğü sürekli parmakta takılı olan bir şey öyle olunca da ara boşlukları zamanla dolabilir sürekli temizletmen lazım canım
o dedıgıne katılmıyorum be hayatım bende oyuk modelde bı alyans kullanıyorum hamur yogurmadıgın surece bısı olmuyo ayda bır kaynak camasır suyuna koyuyorum ıcım rahat etsın dıe yetıyo mıs gıbı oluyo modelın agırlıgına bakarmısın? bayıldımmm yaa arkadas gırsede hangı sıtede yada nerde soylese 4 yılımız aralık 4 de bıtıyo bı suprız yapıp alabılırım
doğru söylüyorsun çok gereksiz oldu[sıze=3]
sen mi alacaksın eşine alyansı e oda iyiymiş ben modele bir şey demedim ecmelcim farkındaysan kullanış bakımından önerimi sundum senin gibi herkes gibi ok model hoş ve değişik... Tebrikler senin yüzüğünde büyükmüş benimki de öyle. Ama konu senin ve benim alyasım değil hayatım neden bunu belirttiysen onuda anlamış değilim[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?