kızlar bu alyans nasıl sizce :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hamis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
aileme söyledim bayramdan sonra isteme merasimimiz olabilir büyük ihtimalle :) yazdan beri beğendiğim ve gözümün başka hiçbişey görmediği atasay örgülü alyansı sizede sormak istedim

degısık bır model sevdıysenız alın bence mutluluklar sımdıden

ne zamandan beri begendiğiniz bir modelmiş zaten siz cok begenmişsiniz sormadan alın bence.mutluluklar :)

ne zamandan beri begendiğiniz bir modelmiş zaten siz cok begenmişsiniz sormadan alın bence.mutluluklar :)

evet yazın başından beri beğeniyordum ya çok heyecanlıyım ama kızlar darısı sizlerin isteyen tüm bekarların başına çok farklı bi heyecan

evet yazın başından beri beğeniyordum ya çok heyecanlıyım ama kızlar darısı sizlerin isteyen tüm bekarların başına çok farklı bi heyecan

şimdiden hayırlı olsun diyelim
belki modelleri görünce fikrin degişir ama begendigin modelde çok güzel ve degişik
bende bu hafta alyansımı kaybettim ya gene aklıma geldi

şimdiden hayırlı olsun diyelim
belki modelleri görünce fikrin degişir ama begendigin modelde çok güzel ve degişik
bende bu hafta alyansımı kaybettim ya gene aklıma geldi

hadi ya çok üzüldüm canım nerde kaybettin inşallah bulursun bulamazsanda Allah daha iyilerini nasip eder inşallah

amin amin inşallah.ama benim o heyecanı yaşamama daha var

hadi ya çok üzüldüm canım nerde kaybettin inşallah bulursun bulamazsanda Allah daha iyilerini nasip eder inşallah

yolda düşürdüm bilmiyorum nereye düştü
çocuktan fark etmedim bile
gittigim yerde fark ettim
geri dönüp bakmaya kalksam zaten çok geç olmuştu
önemli olan o alyansımdı artık istemiyorum alyans
hevesimde gitti onunla

canım hayırlı olsun şimdiden ama erkeğinki de fazla feminen değil mi? erkek arkadaşın beğendiyse sorun yok tabi

canım hayırlı olsun şimdiden ama erkeğinki de fazla feminen değil mi? erkek arkadaşın beğendiyse sorun yok tabi

erkekte sana bunu alırız ama ben beyaz altın tarzı sade bişey istiyorum dedi zaten canım ben bide beştaşla tektaşta beğendim ay nasıl takıcaksam açgözlüleşmeye başladım galiba o da bülent ersoy gibi dolaşmanı istemem sen sadeci bi kızdın ne oldu diyor ama bunu aylardır beğeniyorum tektaş ve beştaşta parmakta çok şık çok asil durdu ay ne yapacam bilemedim galiba hepsini aldırtıp değişik değişik takacam

enişte battı desene

Naçizane, ben de aynı hazırlıkları yapan biri olarak bir konuda dikkatli olmanızı öneririm. İki tarafı da bombeli yani şişkin mi demeli bilmiyorum, olan yüzükler daha kullanışlı oluyor. Sivri ve keskin uçlu olanlar yani alıştığımız yüzük modelleri biraz zorluyor. Özellikle de erkekleri. Bu nedenle alacağınız alyansta buna dikkat etmenizi öneririm. Muhtemelen aldınız ama ben yine de diğer okuyacak olan arkadaşlara da önermiş olayım. Bence önemli

aşık oldum modele markası filan nedir yahuu bayıldım bırgün degıstırırsem bole bısı dusunurdum on numara işcilik ve asillik akıyo yuzukten güle güle kullan ve kesinlikle al derim ömrümde gördüğüm en hoş model

Çok şık bir model ama bence kullanışlı değil... Malum nişan yüzüğü sürekli parmakta takılı olan bir şey öyle olunca da ara boşlukları zamanla dolabilir sürekli temizletmen lazım canım

Son düzenleme:
Çok şık bir model ama bence kullanışlı değil... Malum nişan yüzüğü sürekli parmakta takılı olan bir şey öyle olunca da ara boşlukları zamanla dolabilir sürekli temizletmen lazım canım
o dedıgıne katılmıyorum be hayatım bende oyuk modelde bı alyans kullanıyorum hamur yogurmadıgın surece bısı olmuyo ayda bır kaynak camasır suyuna koyuyorum ıcım rahat etsın dıe yetıyo mıs gıbı oluyo modelın agırlıgına bakarmısın? bayıldımmm yaa arkadas gırsede hangı sıtede yada nerde soylese 4 yılımız aralık 4 de bıtıyo bı suprız yapıp alabılırım

Sen mi alacaksın eşine alyansı e oda iyiymiş ben modele bir şey demedim ecmelcim farkındaysan kullanış bakımından önerimi sundum senin gibi herkes gibi ok Model hoş ve değişik... Tebrikler senin yüzüğünde büyükmüş benimki de öyle. Ama konu senin ve benim alyasım değil hayatım neden bunu belirttiysen onuda anlamış değilim

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun çok gereksiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…