Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

İnşşş canımmm ya :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Ya yakın yerlerde falan oturuyosanız yada ne bilim onun iş yerine yakın biyere gidicegini sole maille kartı ole al o tarafta işim var falan de :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

BANA MAİL ATTIĞI YOK HALA SAAT 11:00 'dE YAZMIŞTIM CEVAP AMA :26::26::26::26:

ay bişey yazmiyim diyorum duramıyorum..
neyse bakalım hayırlısı
o kızı da da takma seni ölçmek için yapıyor olabilir

bu çocuk böyle yavaş mı acaba
yoksa ilk sen mi yaklaş istiyo
yoksa biz yanlış mı yorumşuyoruz

bide ablanın sözünü dinlemek iyidir

Ayy inşallah en fazla 20.sayfada ilşkimiz başlamış olurda size komik aşk hikayelerimi analatrım artık yaa :) zati bu çocuckla evlenrsem hepnz davetlisiniz düğünüme
BeCErevbilirsem tabiii

eN SON bURAK beye yazdım ben 1 mayısta görüşüyor muyuz piknikte vazgeçmezseniz tabii =)
yazdım aynen böyle dünden beri cevap vermemiş acaba mailim çok mu kötü olmuş ki yaa anlamadım bu işi benn
Bu arada bana görücü biri gelcek öfff istediğim insanla ilerleyememişken dünürcülerin gelmesi çok koyacak bana

duramadın değil mi
keşke yazmasaydın yaaa

kimmiş bu görücü ailen mi dedi yoksa tanıdık mı?
hep böyle olur zaten..

canım kızma ama isteyen insan canını dişine takar yine ulaşır
dost acı söyler k.bakma
öyle işi yoğunmuş yok fırsat bulamamış bık bık bık
boşver aklını boşaltmaya çalış canım.. herşeyin hayırlısı

görücü gelene de hayır deme hemen bir incele belkide kaderin burak bey değil bu görücü gelen kişidir belkide ilerde burak seni aldatıcak mutsuz olucaksınız nerden biliyorsun görücülerede şans tanı bence

Hayat bu nasibin bir yerlerde bekliyor umarım doğru düzgün hayırlı insanlarla karşılaştırır kader bizi

herşeyin hayırlısı canım inşallah
bence artık hiçbişey yapma

Yook yapmam canım ondan bi haber bekleriö artık gelir ya da gelmez olur ya da olmaz ölecek değilim, değiliz ya hayat işte belli mi olur hayır deiğin şerr ; şer dediğin hayır olabilir nasip . . .
Desteğin için yorumların için çook tşk ederim canım

Kusura bakmayın ama kafam çok dolu bunu oturgaçlı diye okudum

Her karşılaştığınızda hal hatır sorun face olmadıysa twitterdan arama yapın kaderdeyse buluşursunuz zaten

Kusura bakmayın ama kafam çok dolu bunu oturgaçlı diye okudum

Her karşılaştığınızda hal hatır sorun face olmadıysa twitterdan arama yapın kaderdeyse buluşursunuz zaten

:) alemsin canım
aynen kaderse buluşuruz,kısmet bakalım zaten aratık yazdığı falan yok umidi kestim beeen

en son ben 1 mayısta vazgeçmezsen görüşürüz diye mail atmıştım (onun otobüs kartını vermedim aceleye geldi bir sonraki geldimde görüşürüz mailine karşılık yazmıştım tabi)
ama o benim mailime hiiiç cevap vermedi cuma gününden beri
Ve hiçte iletişime geçmedi
İş yerindeki bayan arkadaşım satış pazarlamada çalışan arkadaşım bugün telefonla arayacakmış onu öyle dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…