bu kız dayak istioo
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
inşşş canımmm ya :))
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
BANA MAİL ATTIĞI YOK HALA SAAT 11:00 'dE YAZMIŞTIM CEVAP AMA :26::26::26::26:
ay bişey yazmiyim diyorum duramıyorum..
neyse bakalım hayırlısı
o kızı da da takma seni ölçmek için yapıyor olabilir
bu çocuk böyle yavaş mı acaba
yoksa ilk sen mi yaklaş istiyo
yoksa biz yanlış mı yorumşuyoruz
bide ablanın sözünü dinlemek iyidir
ay bişey yazmiyim diyorum duramıyorum..
neyse bakalım hayırlısı
o kızı da da takma seni ölçmek için yapıyor olabilir
bu çocuk böyle yavaş mı acaba
yoksa ilk sen mi yaklaş istiyo
yoksa biz yanlış mı yorumşuyoruz
bide ablanın sözünü dinlemek iyidir
eN SON bURAK beye yazdım ben 1 mayısta görüşüyor muyuz piknikte vazgeçmezseniz tabii =)
yazdım aynen böyle dünden beri cevap vermemiş acaba mailim çok mu kötü olmuş ki yaa anlamadım bu işi benn
Bu arada bana görücü biri gelcek öfff istediğim insanla ilerleyememişken dünürcülerin gelmesi çok koyacak bana
duramadın değil mi
Keşke yazmasaydın yaaa
kimmiş bu görücü ailen mi dedi yoksa tanıdık mı?
Hep böyle olur zaten..
duramadın değil mi
Keşke yazmasaydın yaaa
kimmiş bu görücü ailen mi dedi yoksa tanıdık mı?
Hep böyle olur zaten..
canım kızma ama isteyen insan canını dişine takar yine ulaşır
dost acı söyler k.bakma
öyle işi yoğunmuş yok fırsat bulamamış bık bık bık
boşver aklını boşaltmaya çalış canım.. herşeyin hayırlısı
görücü gelene de hayır deme hemen bir incele belkide kaderin burak bey değil bu görücü gelen kişidir belkide ilerde burak seni aldatıcak mutsuz olucaksınız nerden biliyorsun görücülerede şans tanı bence
herşeyin hayırlısı canım inşallah
bence artık hiçbişey yapma
Merhaba yeni bir konuda daha merhaba kızlar
Derdime en iyi çare olabilecek yardımcı olabilecek sizlersiniz sanırım çünkü bilen arkadaşlarımdan taraflı cevap verenler var hiç yorum yapmayanlar var ya da fesatlık düşünenler..
Yani Öyle ki en tarafsız yorumlar sizde gelecek olmalı..
Hemen anlatayım
Ben özel iyi bir şirkette çalışıyorum şirketimize uzun zamandır aylardır gelen (danışmanlık hizmeti yapıyor) bir genç adam var..Ben ondan çok hoşlanıyorum açıkçası..Onun ise bana bakışlarını yakalıyorum benden hoşlandığını da farkediyorum zaten bilirsiniz bir kadın hisseder . Ben onun kişiliğini,karakterini tanıdıkça daha da aşık oluyorum sanki sürekli onu düşünüyorum ama bu adam ayda sadece 3-4 kez geliyor şirketimize(eksik ya da fazla gelemez insiyatifinde değil kanun çerçevesinde uzmanlarla birlikte geliyor yani istese daha çok gelir diye düşünmemeniz için yazıyorum bunu ) geldiğinde de benimle hiç bir alakası olmuyor benim departmanımla yani hiiçç alakası yok .Sadece öğle tatilinde yarım saat -1saat görüşme sansımız oluyor o da denk gelirse , ortam yaratılırsa falan ancak öyle..Bu hafta geldi yine bakışlarını yakaladım bende baktım çünkü cidden bir adım atmasını bekliyorum o benle ben onla konuşmaya çalışıyorum konu açmaya çalışıyoruz ama bir yerde tıkanıyor ve etraftakiler çok kıskanç onlar yanlış anlayacak diye ya o ya ben susmak zorunda kalıyoruz .Benim şirketime geldiği içinde benden bir adım mı bekliyor anlamadım 28 yaşında bu bahsettiğim adam..Bende 25..
Dayanamadım faceden buldum ekledim ama en son facee 2012 yılında eklemeler yapmış yani face girmiyor sanırım kabul etmedi beni..
Geçen gün geldiğinde bursada çok güzel bir çiftlik var gittin mi SİZİN ŞİRKET ORAYA BENZİYOR çok hoş dye durup dururken muhabbet açtı hayır dedim ama önümüzdeki ay bursaya gitcem dedim obende bu haftasonu gitcektim seni götürebilirim diyecektim dedi.
Yani bariz hoşlanıyor benden
Benim yapmam gereken nedr kızlar çok düzgün oturaklı utangaç bir adam ne yapmam gerek çok istiyorum bu insanı
Kusura bakmayın ama kafam çok dolu bunu oturgaçlı diye okudum
Her karşılaştığınızda hal hatır sorun face olmadıysa twitterdan arama yapın kaderdeyse buluşursunuz zaten
son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?