yorumunuzu gorunce cok hosuma gitti, ozellikle evli mi ogren uyarınız
bir de utu yorumunuz, erkek arkadasım gomlek icine utulu atlet giyer ve tek basına yasıyor, demek ki herkes boyle dusunup uzak duruyor
dedektif gibisin mesallah!mailini bulmussun bir de sicil kaydına bakmıssın... oh oh !
bu arada maillesme icin yorumumu yazayım, olumlu goruyorum canımama sen yine de cok umitlenip hayal kırıklıgına ugrama
yorumunuzu gorunce cok hosuma gitti, ozellikle evli mi ogren uyarınız
bir de utu yorumunuz, erkek arkadasım gomlek icine utulu atlet giyer ve tek basına yasıyor, demek ki herkes boyle dusunup uzak duruyor
dedektif gibisin mesallah!mailini bulmussun bir de sicil kaydına bakmıssın... oh oh !
bu arada maillesme icin yorumumu yazayım, olumlu goruyorum canımama sen yine de cok umitlenip hayal kırıklıgına ugrama
nasıl heyecanla okuduysam...
ay napalım her gun kelebekler ucustugunu haber almıyoruz biz de
neyse sonuc olarak, olayı baglamıssın,
ayrıca sana konu acmaya calısmıs bariz. sen de ciftligin pesine dusmussun... detaylı bir yol haritasından ziyade rehber ile bence ulasırsın
Başka bir departmanla muhabbet ederken masanın üzerindeydi evrakları dosyalıyorlardı ismi gördm hemen baktım tabii aaa bu bizim Burak bey değil mi yaptım nufüs cüzdanına baktım o arada :)
Umarım hayırlısı olur nasip kısmet her şey ya..
ALLAH'ım inşallah ya hayırlısı ise tabi inşallah oluurrr:18:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhh Rabbimm..
Yazarım canım çok sağolasın gelişmeleri elbette yazarım iyi ki varsınız beni sizler cesaretlendirdiniz ?
Ama onun mailime yazdığı cevap nasıl olmuş sizce olumlu mu nasıl ilgili mi öylesine mi acaba :26::26::26::26:
mailime cevap yazmışş :) ayrıntılı bir harita yollucam diye :)
bende söyle yazdım aynennn(Of ALLAHIM çok mutluyum umarım heyecanım kursağımda kalmazzz ya )
==>BENİM MAİLE CEVABIM ŞUYDU:
Tamam çok teşekkür ederim kusura bakmayın önemsiz bir şey için vaktinizi alıyorum .
Zaten yoğunsunuz biliyorum :)
sonra ne oldu sonra ay çok heyecanlı çok mutlu oldum adına kesin sana güzel bir mail yazıcak birazda içine hoşlandıgını katıcak kesin
gayet ilgilenmiş detaylı harita yollıcam demiş 2. maili atmak için kendine de fırsat yaratmış. bence bu şeklide devam et :)) ben bile çok heyecanlandım hayırlısı olsun canım senin için... Ama nedendir bilmem içimde bu konuyla ilgili çok olumlu hisler var bence herşey çok iyi olucak...
Bence hoşlanmıyor sadece senin ondan hoşlandığını farkettiği için yem atmış çiftlik falan diye..bir erkek bir kadından hoşlanırsa onu hiçbirşey tutamaz sosyal medyadan o seni hesap açıp bulurdu sen onu bulmadan..erkeklerle ilgili hislerime ve tecrübelerime çok güvenerek diyebilirimki hoşlanmıyor hatta kız arkadaşı da olabilir
Ayyy evet yaaa benimde öyle doğuyor içime ama bilemiyorum beni yanlış anlamasından korkuyorum ne meraklı kız faLan demesin de AmannN
Evet çoook heyecanlııııı hakkatennn kızlar ya
Ben kusura bakma seni meşgul ediyorum dedikten sonra hala hiç bir şey yazmadı ya
2 saat oluyor maili atalı
atıcak sana mail bak gör
Evet belki de sevgilisi bile var nereden bilebilirim ruhum bile duymaz varsa şayet..
Hayırlısı ya umarım yoktur hayal kırıklığına uğramam ama bu hayatta her şey olabilir dediğiniz gibi
Hadi bakalım cevap yazar yazmaz maili atar atmaz yanınızdayım kızlar bilmiş olun destek beklerim sizlerden
bence sana dicek ki öyle şeyl olurmu her istediğini sorabilirsin seve seve yardım ederim dicek
Ağzından bal damlıyor :) İnşallah inşallahhhh YA Rabbim yaa
Akşam 5.5 tan sonra istese de maili göremem ben ama eve gidiyorum evde de açamam maili şirket maili olduğu için pazartesiye kadar kalır bu iş
pazartesiye ben çatlarım inşallah 5 buçuğa kadar atar ya sende numara isteme konusunda bir şeyler yap ne yani hafta sonu hiç görüşmicekmisiniz telefon numaranuız olsaydı ya sana mesaj atardı yada sen bahaneyle arardın:26::26:
Bu haftasonu ailesinin yanına gidecekti zaten Bursa'ya.
Umarım yazar saat 3 2 saat kalmışşöhö öhööööööö
boşuna üzülüyosun muhakkak dönücek:)))) umudunu kırma pozitif düşün pozitif olsun
Saol tatlım umarım dönüş yapar yapar daaa güzel bir şekilde yapar inşş :)
Bekliyoruumm Biçaree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?