Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

Başka bir departmanla muhabbet ederken masanın üzerindeydi evrakları dosyalıyorlardı ismi gördm hemen baktım tabii aaa bu bizim Burak bey değil mi yaptım nufüs cüzdanına baktım o arada :)
Umarım hayırlısı olur nasip kısmet her şey ya..

şekerim bunlar basit genellemeler :) ancak bu tip çalışanlar genelde ütülü gezer benimki genç olgun düşünceleri :)) ay ne biliyim erkeklere güvenir gibi davranıp özümdeki güvensizliktendir

haha aslında aynennn bir rehber tamam
Bilmiyoruummm umarım hakkımızda hayırlısı olur ya çok heyecanlıyım pır pır uçuşuyor uzun zamandan sonra kelebekler içimde içimde

gayet ilgilenmiş detaylı harita yollıcam demiş 2. maili atmak için kendine de fırsat yaratmış. bence bu şeklide devam et :)) ben bile çok heyecanlandım hayırlısı olsun canım senin için... Ama nedendir bilmem içimde bu konuyla ilgili çok olumlu hisler var bence herşey çok iyi olucak...

ben ce gayet de hoşlanıo senden cesaretini hiç kırma tatlım

Bence hoşlanmıyor sadece senin ondan hoşlandığını farkettiği için yem atmış çiftlik falan diye..bir erkek bir kadından hoşlanırsa onu hiçbirşey tutamaz sosyal medyadan o seni hesap açıp bulurdu sen onu bulmadan..erkeklerle ilgili hislerime ve tecrübelerime çok güvenerek diyebilirimki hoşlanmıyor hatta kız arkadaşı da olabilir

Ayyy evet yaaa benimde öyle doğuyor içime ama bilemiyorum beni yanlış anlamasından korkuyorum ne meraklı kız faLan demesin de AmannN
Evet çoook heyecanlııııı hakkatennn kızlar ya

Ben kusura bakma seni meşgul ediyorum dedikten sonra hala hiç bir şey yazmadı ya
2 saat oluyor maili atalı

Evet belki de sevgilisi bile var nereden bilebilirim ruhum bile duymaz varsa şayet..
Hayırlısı ya umarım yoktur hayal kırıklığına uğramam ama bu hayatta her şey olabilir dediğiniz gibi

atıcak sana mail bak gör

Evet belki de sevgilisi bile var nereden bilebilirim ruhum bile duymaz varsa şayet..
Hayırlısı ya umarım yoktur hayal kırıklığına uğramam ama bu hayatta her şey olabilir dediğiniz gibi

Evet dediğin gibi bu hayatta ne yazik ki herşey olabiliyor ama inşallah herşey senin gönlüne göre olur en kısa zamanda :) sevgiler

bence sana dicek ki öyle şeyl olurmu her istediğini sorabilirsin seve seve yardım ederim dicek

Ağzından bal damlıyor :) İnşallah inşallahhhh YA Rabbim yaa
Akşam 5.5 tan sonra istese de maili göremem ben ama eve gidiyorum evde de açamam maili şirket maili olduğu için pazartesiye kadar kalır bu iş

Ağzından bal damlıyor :) İnşallah inşallahhhh YA Rabbim yaa
Akşam 5.5 tan sonra istese de maili göremem ben ama eve gidiyorum evde de açamam maili şirket maili olduğu için pazartesiye kadar kalır bu iş

pazartesiye ben çatlarım inşallah 5 buçuğa kadar atar ya sende numara isteme konusunda bir şeyler yap ne yani hafta sonu hiç görüşmicekmisiniz telefon numaranuız olsaydı ya sana mesaj atardı yada sen bahaneyle arardın:26::26:

Bu haftasonu ailesinin yanına gidecekti zaten Bursa'ya.
Umarım yazar saat 3 2 saat kalmışş öhö öhööööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…