Kızlar bu acı beni çok mutsuz ediyor yardım edin :(

Tugcekucuk

Bebeğimin doğacağı tarih 08.04.2017 :)
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
248
72
98
Îyi akşamlar arkadaşlar sizle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. 4 aylık evliyim. Benim ilk birleşmem bayağı zor oldu ve bir ayda ancak alışabildim. Derken mantar oldum ve çok şükür o hafta doktora gittim geçti . Aradan 1 ay geçti ilişki sırasında yoğun bir kasık ağrım oldu, sabahında hemen doktora gittim ve iltihap çok yoğun ilerlemiş dedi ilaç verdi iyi gelmedi sonra iyi bir doktora gittim düzeldim yalnız vajina girişindeki o acım hiç geçmiyor Maf oluyorum , tedavi sürecinde 1 ay boyunca zaten iki kere falan beraber olabildik o da acılıydı ( tedavim bitti o kadar süreden sonra olmaz dedim ama yine acıyor bunun sebebini bulamıyorum artık kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• image.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 332
Canım bende vajinismus yasamistim 4 ay boyunca benim hiç olmadı sonra atlattim ama hala zor olduğu oluyor sendeki bu durumun sebebini doktorların teşhis etmesi lazım yara tarzı şeyler olabiliyormus tedavisi de mümkün olan şeyler etraflı bir şekilde kontrol ettirdin mi Allah yardimcin olsun her şey cinsellik değil ama insan bu konuda sıkıntı yasayinca psikolojik olarak cok yipraniyor

Bnde ilk 6 vajinismus olmustum 6ay sonra her iliskide korktum suan dogum yaptim 3yillik ewliyim hala korkuyorum cok illet bise bu... Sanki vajinismus degilsin gibi ama oladabilirsin iliski zor oldu diyon ama olmus genede bazi bayanlarin rahmu cok hassas oluyo iki kere iliskye girmede yogun iltihap olduysa cok hassassin demekki once heemn hergun ic camasirini degistir o bolgeyi temuz tut her lavaboda yika ilac kullaniyosan fitil falan doktorlar soylemistir zagen iliski olmaz belki senin rahim agzinda yara da olabilir oda yakar cunku doktora gidip bi gorun istersen yda korkutugun icin oyle zanneniyosundur gecmis olsun

Mantar tekrarladığına göre eşinizin de tedavi olması gerekebilir. Ondan bulaşıyordur belki. Doktora gitsin bence.

Geçirdiğin rahatsızlıktan dolayı tahriş olmuş olabilir. Birde şöyle bir durum var , dr. sana iltihap için antibiyotik vermiştir ve antibiyotik maalesef mantarı tekrar tetikliyor.En iyisi sen tekrar Dr'a git. Geçmiş olsun

Kızlar şöyle açıklayayım size ; ben ilk gece yapamadım 6. Gece oldu birleşmem ama sanki içimde bi beton vardı onu delmeye çalışıyorduk , çok ta kasmadım istekliydim ama yine de zor oldu içim parçalandı sanki neyse öyle öyle aynı pozisyonda yaparak 20 günde falan alıştım acım vs yoktu derken mantar oldum Dr a gittim iki üç günde geçti bir ayı böyle tamamladım. Arada. Bir ay geçtikten sonra ilişki anında kasıklarımda yoğun ağrı oldu sabahında yine Dr a gittim yoğun iltihap dedi bi ton ilaç verdi 10 gün kullandım ama nafile yine gittim ilaçları değiştirdi , bu süreçte zaten ilişki yoktu, sürekli wc ye gidiyordum bunalmıştım fazlasıyla, bir iki kere yalan değil ilişkiye girmeye çalıştık kan geldi hafif pembemsi böyle, adetimi bekledim 2 gün vardı sonra adet oldum adetin bittiği güne randevu aldın iyi bir doktordan neyse gittim ayrıntılı baktı elle ultrasonla vs kültür de aldı ilaçlarımı değiştirdi bu süreç te yine bi 15 gün falan aldı ve biz ister istemez beraber olduk bir kere ve canım yandı yine sonra iyileşmeyi bekledim şimdi iyiyim tedavim bitti ama canım yanıyor , uzun aralıklarla ilişki yaşamadık ya onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum ilişkide tekrar gerdek yaşıyormuşum gibi zorlanıyorum en başında , nasıl geçecek bilmiyorum bu acı uzun oldu ama tecrübe de kısa olmuyor maalesef

Bu arada ikinciye mantar belirtim yoktu hafif kaşıntım vardı sadece onu da bi kremle doktor halletti zaten. Çamaşırlarımı 60 derecede yıkıyorum yüksek buharda ütülüyorum banyoda doktorun verdiği Genital bölge için olan temizleyici jel ile yıkıyorum orayı haftada 3-4 kez zaten başka bi madde yasak sabun su ve şampuan vs yasak.eşim de yıkıyor, şimdi ona elma sirkesiyle banyo sonrası taharet aldırıyorum ben de öyle yapıyorum ama umarım tekrarlamaz artık çünkü acım içten değil dış çeperden vajinanın altından kenarlardan

çok kötü bu mantar ben 12 yıllık evliyim ve kızlığımdan beride çekiyorum mantar iyileşmiyor uyuyor sadece bi müddet...
yaşadıklarını ben hayla yaşıyorum dr çare olmuyor hiç birşeyde geçirmiyor geçen dünya ilaç kullandım yine aynı yine aynı yani geçen hafta gittiğim dr 3 aylık tedavi yapıcaz dedi her adet sonrası ilaç vericek + vajina florası bozulduğu için onu ilk düzeltmemiz lazım dedi banada mantıklı geldi istersen iyi dr bul ve asla tedavi sırasında birliktelik olmasın adet bitiminde ilaçlarını kullan...

Evet bu kasık ağrısı ile gittiğim doktorlar Maf ettiler floramı vajinam yıprandı resmen bu son gittiğim çok iyi Allah razı olsun ondan önce rahatsızlığıma yönelik verdi ilaçları onları kullandım şimdi de flora düzeltici kullanıyorum hatta kızlar kullandığım ilaçları da paylaşayım sizle

Ilk gittiğim doktor pyloseptil ve ampisina verdi bi işe yaramadı ikinci hippurin ve cipro verdi biraz daha iyi oldum ama geçmedi, tabi bu arada da çok ilaç kullanmaktan mal gibi oldum yan etki vs bitkin düştüm Vajinam da yıprandı haliyle, en son adetimi bekledim bittikten sonra o dediğim iyi doktora gittim, o da başlangıcı gyno lomexin fitil(3 gece ara ile kullanılan), azomax,ornisid(Biteral), fluzol, Neo fenotran fitil ( gyno bittikten sonraki gece başladım hergün bi adet toplam 7 adet) , canesten krem, ve en son da flora düzenleyici gyno flor fitil bu da 12 adet daha 9 tane var acı tek sorunum şuanda iyi olmama rağmen ilişki yasak değil ama acı var işte ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…