Ben de bu kitaba merak sardım. 15-20 yaş aralığında olsam 67 tl yi verip hemen alırdım.
Ancak ben 20 li yaşların sonundayım. Boyum 1.65 O parayı verip hiç faydası olmasa çok kötü hissederim.
Dün yabancı bir sitede bedava olanını buldum. Aynı kitap mı bilmiyorum. Ancak 3 haftada en az 2-5, 5 cm demiş.
Az önce de nette 25 tl ye ücretsiz kargo kitabını satanını gördüm. Yarım saat araştırınca iki siteyi de bulabilirsiniz.
Ancak boyun 20 yaşından sonra uzadığı da bir gerçek. Hamilelikte boyu uzayan olmuş.
Benim 23 yaşında boyum 3 santim hamileliksiz, bişi de yapmadan nası olduysa uzadı.
Normalde insanın boyu aslında genetik olarak olabileceğinden 5-10 cm daha kısaymış.
Şahsen bana sorarsanız yastıksız uyumak, vitamin bol sebze yemek, biraz da germe hareketi yapılarak uzanabilir.
yastıksız uyumak boyun çizgilerine, yüzde kırışıklık çıkmasına da iyi geliyor.
Germe hareketleri de bedava video sitelerinde bulunabilir. Daha da en son çare silikon tabanlık alabilirim. O ucuz bişey.
1.72 olsam bana yetecek. Kitabın içinde mucize birşey olduğunu sanmadığım için de almadım.
Hem zaten alamayacağım, yiyemeyeceğim birşey avakado mesela yazsa yöntem iyi olsa da işime yaramıcaktı.
bedava bulduğum sitedeki şeyleri deneyeceğim.