Kızlar boy uzatma e-kitabı sayesinde bendeki değişim:7cm uzamayı vaad eden bir kitap!

E-KİTAP SAYESİNDE KAÇ CM UZAMA OLDU ?

• 1 CM

OY: 0 0,0%
  • 3 CM

• 4 CM

• 5 CM

• 6 CM

• 7 CM

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
BENDE BU KİTABI KK.09 DİYE BİR ÜYE VARDI ONDAN KEŞFETMİŞTİM ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=646656
İNCELEYEBİLİRSİNİZ BENDE İLK ORADA DUYMUŞ VE YORUM YAPMIŞTIM..GÜNAHIMI AL BAKALIM ..İNANMIYORSAN ÇIK KONUMADAN DEMİŞTİM

konunun yeri burası değil gördüğün gibi arkadaşta kişisel gelişim bölümüne açmış :KK34: ayrıca hala büyük harf yazmakta ısrar ediyorsun bağırmak olarak algılanıyor neyse kib butonu bu işler için zaten

inanmıyorsanız okumayın geçin demek olmaz yalnız.
reklamsa bunu adminlerin bilmesi gerekiyor. ayrıca zaten link vermek de yasak.

Admin baksın reklam değil cidden ..dediğim gibi bende burada bir üyeden keşfedip almıştım kitabı.. ben demiyorum kitabı satıyorum satttttım gidin resmi sitesinden alın banane .. Sadece fikir benimkisi..

Admin baksın reklam değil cidden ..dediğim gibi bende burada bir üyeden keşfedip almıştım kitabı.. ben demiyorum kitabı satıyorum satttttım gidin resmi sitesinden alın banane .. Sadece fikir benimkisi..

ya hu reklam olmayabilir.
ama link vermek zaten yasak bunun için banlanabilirsin bile.

onun dışında bilimsel açıklamasını bilmediğiniz şeyleri paylaşmayın.
ne malum ilerde ne sorunlara yol açacağı.

sizi okuyup alanların başına bir şey gelse bunun vebalini ne yapacaksınız?.
internetten araştırmakla olmaz bu işler.

konunun yeri burası değil gördüğün gibi arkadaşta kişisel gelişim bölümüne açmış :KK34: ayrıca hala büyük harf yazmakta ısrar ediyorsun bağırmak olarak algılanıyor neyse kib butonu bu işler için zaten

bende seni kib'liyim ne de olsa gereksiz yorumların adamısın

Konu sahibi yorumumu atladın?

Satış yönüne vakıf olduğun kadar bilimsel yönüne de vakıf mısın?

:KK1:Komiksin cidden çok .. bu sitenin en eğlenirik üyesi sen olmalısın :)

Ayni zamanda bilgiliyim de. :KK23: Boy meselesini cok arastirdim zamaninda. Ergenlikten tamamen ciktiktan sonra telkinler dahil ise yarayan bir sistem yok bulunmadi , bulan zaten Bill Gates'ten zengin olur. Buyume hormonu salgilayan haplar da var , kemiklerin ameliyat olayi filan var da ama hic tavsiye etmem.

Ha birde. Kambur duruyorsan durusunu duzeltirsen zaten 2-3 cm otomatik uzarsin, kitaba gerek yok. :KK34:

İnanmadığımı belirtmekte bir yorumdur.
Ayrıca satış bilgilerine bu kadar hakimsin madem sadece araştırmak amacın insanlara yardım etmek.Peki bilimsel yönünü de araştırdın mı ?İnsanlara tavsiye ederken doğru ve ya yanlışlarının farkına vararak mı yapıyorsun ? esnersin pilateste esnetir seni daha dik tutar daha esnek olursun duruşunu düzeltir fakat 7 cm 5 cm gibi uçuk uzatır iddaları fazla değil mi?

haklısın elbette inanmayabilirsin ..herkes senin kadar seviyeli yorum yazamıyor maalesef.. teşekkür ederim cevabın yorumun için..
Tek amacım yardım etmek evet ama bunu yanında kendimde burada boy bilgilerim aşamalar vs kayıtlı olacağı için takibini buradan yapacağım işime gelicek amaçlarımdan biri de bu.. ayrıca reklam için konu açan üyeler konuyu açıp ortadan kayboluyorlar ben hep buradayım bir şeyden korkum olsa vb bir burada olmam.. 7cm bana da fazla geldi ben demiyorum ki 7cm uzadım sadece kitabın vaad ettiği şeyi yazdım sizlere..belkide uzama olmayacak bilemem bun deneyip paylaşmak takibini yapmak amacım..

Ayni zamanda bilgiliyim de. :KK23: Boy meselesini cok arastirdim zamaninda. Ergenlikten tamamen ciktiktan sonra telkinler dahil ise yarayan bir sistem yok bulunmadi , bulan zaten Bill Gates'ten zengin olur. Buyume hormonu salgilayan haplar da var , kemiklerin ameliyat olayi filan var da ama hic tavsiye etmem.

Ha birde. Kambur duruyorsan durusunu duzeltirsen zaten 2-3 cm otomatik uzarsin, kitaba gerek yok. :KK34:

Evet değdin gibi belki de sadece duruşu oturuşu düzelten bir programdır.. ben kitapta yazan şeyleri ilettim sizlere.. kendimde 7cm uzama oldu demedim belki de olmayacak bilemem dediğim gibi amacım takibini burada yapmak.. Eğer uzama olursa paylaşırım sizlerle.. reklam amaçlı olmadığımı ise anlarsınz ilerleyen günlerde reklam amaçlı olsa satış yapamaya calısırlar herhalde değil mi neyse Allah biliyor nasılsa..

haklısın elbette inanmayabilirsin ..herkes senin kadar seviyeli yorum yazamıyor maalesef.. teşekkür ederim cevabın yorumun için..
Tek amacım yardım etmek evet ama bunu yanında kendimde burada boy bilgilerim aşamalar vs kayıtlı olacağı için takibini buradan yapacağım işime gelicek amaçlarımdan biri de bu.. ayrıca reklam için konu açan üyeler konuyu açıp ortadan kayboluyorlar ben hep buradayım bir şeyden korkum olsa vb bir burada olmam.. 7cm bana da fazla geldi ben demiyorum ki 7cm uzadım sadece kitabın vaad ettiği şeyi yazdım sizlere..belkide uzama olmayacak bilemem bun deneyip paylaşmak takibini yapmak amacım..

Yalnız dikkatini çekerim öneri yaptığın kitap insanın sağlığı ile ilgili.Çok iyi araştırma yapmış olman lazım.Bu bi fondoten ya da bi saç boyası önermeye benzemez.Boy konusunda muzdarip olan insanlar maalesef önüne arkasına bakmadan yapmak isteyebilir.

Fakat bir gerçek var hemde apaçık bir gerçek ergenlik bittikten sonra boy uzamaz.Ancak ve ancak bazı ameliyatlarla vs ile bu sağlanabilir.Diğer kalan tüm yöntemler sadece esnemedir buda taş çatlasın duruş düzeltmekten 1-2 cm uzatmaktan öte gitmez

Yani önerdiğin kitap boş ümit dağıtıyor hepsi bu.

Konu sahibi yorumumu atladın?

Satış yönüne vakıf olduğun kadar bilimsel yönüne de vakıf mısın?

tabiki değilim ben sadece alıp kullanan bir üyeyim bildiklerim yazdıklarım kadardır.. onlarda kitaptan ya da netten okuduğum yorumlarla ve 9 günlük uyguladığım egzersizler sonucu farkındalıklarım sayesinde oluşan bilgiler.. herkesin hür iradesi var .. ben kimseye umut verip günahına girmeyi göze alamam.. sadece bildiklerimi paylaştım o kadar..

Yalnız dikkatini çekerim öneri yaptığın kitap insanın sağlığı ile ilgili.Çok iyi araştırma yapmış olman lazım.Bu bi fondoten ya da bi saç boyası önermeye benzemez.Boy konusunda muzdarip olan insanlar maalesef önüne arkasına bakmadan yapmak isteyebilir.

Fakat bir gerçek var hemde apaçık bir gerçek ergenlik bittikten sonra boy uzamaz.Ancak ve ancak bazı ameliyatlarla vs ile bu sağlanabilir.Diğer kalan tüm yöntemler sadece esnemedir buda taş çatlasın duruş düzeltmekten 1-2 cm uzatmaktan öte gitmez

Yani önerdiğin kitap boş ümit dağıtıyor hepsi bu.

kitaptaki egzersizlerden birkaç örmek vereyim .. insan sağlığını bozacak nitelikte değil..beslenme düzeni uyku düzeni ve noırmalde yapamımız gerekip yapmadığımız egzersizlerden bahsediyor(spor).
mesela diyor ki yastık kullanma alışkanlığınıza son verin yastıksız dümdüz en az 8 saat uyuyun..esneme hareketleri yapın vs diyor resimlerle anlatmışş bunları.

kitaptaki egzersizlerden birkaç örmek vereyim .. insan sağlığını bozacak nitelikte değil..beslenme düzeni uyku düzeni ve noırmalde yapamımız gerekip yapmadığımız egzersizlerden bahsediyor(spor).
mesela diyor ki yastık kullanma alışkanlığınıza son verin yastıksız dümdüz en az 8 saat uyuyun..esneme hareketleri yapın vs diyor resimlerle anlatmışş bunları.

Kitabın içeriği hakkında bi fikrim yoktu.Yinede ne olursa olsun dediğimi tekrarlıyorum.Kitabı satmak için umut tacirliği yapıyorlar.
Tek yaptıkları esnetmek.Bu şekilde yola çıksalardı amenna ama biz boy uzatıyoruz mantığı sahtekarlıktan öteye gitmez.

Buda benim fikrim.:KK31:

Kitabın içeriği hakkında bi fikrim yoktu.Yinede ne olursa olsun dediğimi tekrarlıyorum.Kitabı satmak için umut tacirliği yapıyorlar.
Tek yaptıkları esnetmek.Bu şekilde yola çıksalardı amenna ama biz boy uzatıyoruz mantığı sahtekarlıktan öteye gitmez.

Buda benim fikrim.:KK31:

ne bileyim kitap cidden çok iddialı şeyler söylemiş.. benim kötü bir amacım yoktu ben sadece bunu bilirim .. herkes gibi bir üyeyim bende .. dediğiniz gibi ticari amaçlı da olabilir bu devirde para için neler yapılmıyor ki ... ama iade ediyoruz paranızı uzama olmadığında demiş ya sitesinde ben onu anlamadım :44::44:
Kitapta uyuma düzeni düzenli uyuyun A....K' ya kadar bir sürü vitaminleri vermiş onlardan kişiye göre almanız gereken vitaminlere besinlere yer vermiş.. en az 8 saat uyuyun demiş bunlaradan sonra ise geri kalan sayfaların hepsi egzersiz resimlerle anlatılmış..

1- Link vermek yasaktır,
2- Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir, bu sebeple büyük büyük harfle yazmak yasaktır,( MERHABA gibi)
3- Konular uygun bölüme açılmalıdır.

Link vermenin yasak olduğunu bilmediğinizi varsayarak bu sefer sadece ihtar aldınız.

X