kızlar bn kilo aldım sizde alabilirsiniz :)

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
kızlar size şöle anlatıyım 1 ay önce 48 kiloydum çok çabaladım ama olmadı şu son 10 günde kilo aldığımı farkettim 50 kilo olmuşum çok şaşırdım :) şunları yaptım sizde bunları yaparsanız kilo alacağınızdan eminim :)
SABAH:
Bir ekmek, patates kızartması, yumurta,zeytin,peynir,yağ,bal vs.
ARA:
Nestle nestif'i tam yağlı sütle karıştırıp yiyelim ( gerçekten çok kilo aldırıyo bnce hiçte zayıflatmıyo tam tersine )
ÖĞLE:
makarna, çorba yemekten sonra: aşırı çikolata,şeker ne bulursanız :)
ARA:
Nestle nesfit (meyve yemiyorum çünkü zaten nestle nesfit'in içinde bir sürü meyve var bn nestle'nin karışık meyvelisini tercih ediyorum)
AKŞAM:
Et yemekleri vs. tekrar bir ekmek :)
GECE:
tekrar nestle nesfit ( kızlar süt tam yağlı olsun zaten bu gevrek kalsiyum, minaral, meyve ihtiyacımızıda karşılıyo)
hala devam ediyorum hedifim 55 :)

Son düzenleme:
İş yemek yemekten geçiyo yani.günde iki ekmekmi yiosun offf,maşallah :) bnde kilo almak için konu açmıştım ama kimse yardımcı olmadı.bide şuan dişlerimi yaptırıyorum.iyice kilo vericem die ödüm kopuyo.51 kiloyum 1.70 boyum bnmde.diyetisyen 1.69 ölçtü o ayrı :) sağlık problemimde yok iki senedir verdim alamıyorum..iştah yok iştah almam lazım alıcam inş

cnm bnmde hiç iştahım yok bn kendimi zorluyorum, inanırmısın çok yediğimden yerimde duramadığımıda bilirim ara öğünlerde sadece nestle nesfit yiyorum 400-500 kalori, alışkaanlık yapmışım ilk önce kiloma bakıyorum sonra yemek yiyorum tartıya çıkıyorum kaç kalori almışım yemekten diye bakıyorum canım bnce bunları yersen inan kilo alırsın birde burda insanlar bazı konuları görmüyo olabilirler yani normal, burda aslında herkes birbirine yardımcı olur :)

Son düzenleme:
İnşallah alırız cnm..inanki çok istiyorum ama diş yaptırdığım için şuan ağzımda geçiciler var ekmek fln yiemiorum.bnde bebe bisküvisi fln mama yapıyorum bildiğin :) çorbalar fln bi ay yerimde sayarım.pekmez içiyorum işte.ballı sütler maksat iştah kapanmasın (zaten açıkta değil .. ) şu işlemlerim bitsin başlicam bolca yemeye.sayfanı takip ediyorum..istediğin kadar kilo alınca bizimlede yöntemlerini paylaş lütfen eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…