canım böyle bir şüphenmi var yoksa??
merhabaopuyorumnanaktan kızlar adet olmak hamile olmadığının kesin belirtisimidir?bikaç yerde okumuştum hamile olduğu halde üstüne görenler varmış sizin bu konuda bir bilginiz varmı?yani adet olunduğu halde hamile olunabilir mi?herşeyden bi umut çıkarmak istiyor işte insan beni en iyi siz anlarsınız dimi ama:gitme:
merhabaopuyorumnanaktan kızlar adet olmak hamile olmadığının kesin belirtisimidir?bikaç yerde okumuştum hamile olduğu halde üstüne görenler varmış sizin bu konuda bir bilginiz varmı?yani adet olunduğu halde hamile olunabilir mi?herşeyden bi umut çıkarmak istiyor işte insan beni en iyi siz anlarsınız dimi ama:gitme:
slm canlar ben geçen hafta doktora gittim şüpheleniyordum acaba bebiş mi var diye test yaptırdım enfeksiyon çıktı halsizlik,bulantı,kasık ağrıları filan.kesin hamileyim diyodum fakat belirtilerin nedeni rahmimdek, bakterilermiş :sinifsinif:çok büyük hayal kırıklığına uğradım demek istediğim kendinizi şartlandırmayın ve fazla hayal kurmayn ben çok üzüldüm çünki.şimdi tedavi görüyorummafoldumben[/QUOT
evet canım enfeksiyon bayağı mide bulantısı yapıyo birde ilişki sırasında acı verir
yani en iii si bir doktora görünmek...umarım bebiş yapooordur bunlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar yengem 2 ay normal bi şekilde hastalanmış 3. ay hastalanmamış ve doktora gitmiş hamilelik testi yaptırmaya bi ne olsun o kendini yeni hamile sanarken 3 aylık hamileymiş başka hiç bir belirtisi olmamış ama ne halsizlik ne bulantı ne yorgunluk hiç bişey ilk 2 ayda gayet normal bi şekilde hastalanmış zaten
slm canlar ben geçen hafta doktora gittim şüpheleniyordum acaba bebiş mi var diye test yaptırdım enfeksiyon çıktı halsizlik,bulantı,kasık ağrıları filan.kesin hamileyim diyodum fakat belirtilerin nedeni rahmimdek, bakterilermiş :sinifsinif:çok büyük hayal kırıklığına uğradım demek istediğim kendinizi şartlandırmayın ve fazla hayal kurmayn ben çok üzüldüm çünki.şimdi tedavi görüyorummafoldumben
ya tatlım o kısıden kısıye degısıyor. benımde hamılelıgımın baslarında kanamam olmustu adet gıbı degıl uste gorme gıbı de degıl ıkısının arası bı fazlalıkta. ama hamıle oldugumu bılmesem adet dıyebılırdım. bu ay daha az adet oldum dıyebılırdım mesela. bazen arkadasların dedıgı gıbı 9 ay adet goren kısıler de war ne kadar ıstısnaı olsada. eger suphen warsa bı kan testı yaptır kesın sonucu alırsın. allah olmayan herkeslere versın ınsallah...amin...
canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel inşallah ben ve tüm isteyenlerde o güzel şeyi tadarız birgün senin gibiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?