Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 yıllık evliyim pcos tanısı konuldu evlenmeden önce ve hala da belirtileri var 4 ayda bir kendi kendime regl olabiliyorum 3 kere çatlatma yaptırdım tutmadı rahim filmi çektirdim tüplerim açık tüm hormon değerlerim normal seviyede tek amh çok yüksek 21 küsür ne yapabilirim gerçekten bi fikri olabilen varnı
Merhaba bende de pco var merak etme bu şekilde olup hamile olan çok kadın var.
Sana daha önce açtığım, gebe kalmak için yapılabilecek şeyler içeren topiğimi ekliyorum linke tıkla. Bazen güncelleniyorum yeni şeyler öğrendikçe, ilk sayfayada yazdıklarıma baksan yeter belki faydası olur.
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...
Merhaba bende de pco var merak etme bu şekilde olup hamile olan çok kadın var.
Sana daha önce açtığım, gebe kalmak için yapılabilecek şeyler içeren topiğimi ekliyorum linke tıkla. Bazen güncelleniyorum yeni şeyler öğrendikçe, ilk sayfayada yazdıklarıma baksan yeter belki faydası olur.
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...