- Konu Sahibi selinlikli
Ben arastırdım ve cogu kişinin memnun kaldıgı seyleri not aldım :) Ve bugünden itibaren baslıyorum. Eger sizde yazarsanız birlikte motive oluruz diye düşündüm :) benim sorunum 2 yıldır acayip sac dökülmesi yaşıyorum kansızlık problemini atlattım ama hala saclarım dökülüyor, arastırırken bu siteyi buldum ve bakım yapmaya karar verdim :) bugün foto cekip koyarım eger 2 aya değişme olursa onuda paylaşrım diye düşündüm VE aynı şeyi sizlerden de bekliyorum böylece istikrarlı olabilirz !! yapacaklarıma gelince : 1- Şampuanımın içine sarımsak rendelemek. 250ml'ye 6-7 diş 2- 150gr sığır iliği, 50gr zeytinyağı, lavanta-menekşe(farketmez)yağı [yapılışı : sığır iliğini 1cay bardağı suda kaynat blendrdan gecirip süz ve süzdüğün suyun içine yagları karıstır.ılıyınca saçında 2 saat beklet] 3- 1tutam sinameki, 1 çay kaşığı tatlı badem yağı, 1bemiks ampul (ben bepanthen kullanıcam) [yapılışı : sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynat ılıyınca yagı ve ampulü ekle sac diplerine sür 4-5 saat beklet] 4- Çörekotu yağını ısıtarak haftada 2 kere saç diplerine sür (içine başka yağ koyabilirisiniz) 40dk beklet ve yıka 5- Bir avuç karanfili yarım lt suda 1 gün boyunca karanlık ortamda beklet. Ben bunu durulama suyu olarak yaptım bi kere saçlarım yumuşacık oldu tavsiye ederim. en azından haftada 3 kere Ben çam terebentin yağını da aldım ama onu nasıl kullansam bilemedim :44: yardımcı olursanız sevinirim :) Bence herkes bi gün belirlesin kendine Bu arada bilmeyenler için : sinameki saç uzatıyormuş.. çörek otu yağı cok etkili sacları kuvvetleniriyor ve gürleştirmede etkiliymiş.. sığır iliği hem sac cıkartıyor hem uzatıyormuş.. sarımsak ve karanfil suyu dökülmeyi önlüyormuş.. umarım gür saclarımız olur. Öptümm