nesrinb Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2008 241 131 303 1 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #21 Belinay_merve .!.: tamam bitanemmm ferit dedeciğim içinde dualarım olucak artıkk... Benimde annemin kızlık soyismi demir :) Genişletmek için tıkla... canım beniiimm sağol benim de dualarım seninle. benimde kızlık soyadım demir.tüm dualarımızn kabul olması dileğiyle.
Belinay_merve .!.: tamam bitanemmm ferit dedeciğim içinde dualarım olucak artıkk... Benimde annemin kızlık soyismi demir :) Genişletmek için tıkla... canım beniiimm sağol benim de dualarım seninle. benimde kızlık soyadım demir.tüm dualarımızn kabul olması dileğiyle.
irna Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2007 6.730 4 156 Amasya 1 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #22 okuycam canım allah kabul etsin,:Saruboceq: tekrar başın sağolsun,sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun.
okuycam canım allah kabul etsin,:Saruboceq: tekrar başın sağolsun,sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun.
esmer gxuxzeli Bismillahirrahmanirrahim" Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2007 5.987 5 156 Kırşehir 1 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #23 Allahtan rahmet dilerim geriden kalanlara sağlık ve hayırlı ömür dilerim bende bi fahtiha allah kabul etsin amin
Allahtan rahmet dilerim geriden kalanlara sağlık ve hayırlı ömür dilerim bende bi fahtiha allah kabul etsin amin