Kızlar bir yardımcı olur musunuz ? Gebelik belirtisimi sizce

EstaminLoka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
25
2
1
27
Kızlar merhaba geçen ayın 22 sinde çatlama iğnesi oldum polikistik over var bende adetime 1 hafta 10 gün kadar var fakat benim göğüsler yavaş yavaş ağrımaya başladı yüzüm sivilceleniyor sarı akıntı var gaz var bide idrarın koyulaştı bu ara ki 1 yıl 2 aylık evliyim evlendiğimden beri adet olacağım zaman göğüslerim ağrımazdı genelde bekarlıkta oluyordu anlayamadım adet belirtileriylede aynı gibi olunca kafam karıştı bu durumları yaşayan varsa paylaşabilir mi ?

Son düzenleme:
Merhaba, belirtiler gebelik olabilir ama dediğiniz gibi regl ile de cok benziyor. Çatlama iğnesi üzerinden ortalama 14 gün geçmiş sanırım, isterseniz sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bi deneyin. Regl kaç gün kaldı?

Evet oldu ama doktor adetin den 3 gün geçsin öyle yap adet olmazsan dedi bende kendi kendimi ümitlendirmeyim dedim yapmadım son gaz bekliyorum geçen ay 10. Da oldum fakat adet düzensiz olunca tam bişe diyemiyorum fakat son aylar düzenliydi 10.da oldum

Evet oldu ama doktor adetin den 3 gün geçsin öyle yap adet olmazsan dedi bende kendi kendimi ümitlendirmeyim dedim yapmadım son gaz bekliyorum
Sabredebiliyosan süper her sabah yataktan cıkmadan ateşini ölç ovülasyon dönemi hariç regl ye kadar ateşin 1 derece kadar yüksek cıkarsa gebelik muhtemel demektir

Yaaaa adet ölçerim yok maalesef
Sipariş ver trendyoldan falan 2 güne gelir ya da medikalcilerden alıver yarın gün içinde. Benim mesela su an sabahları 37-38 arası cıkıyor. Regl 10 gün kaldı ovülasyondan beri ölçüyorum. Gebelikte de hep ölçmek gerekirmiş doktorum söyledi sen de bi tane bulundur evde

Alırım yarın olmazsa bu saatlerde bi üşüme geliyor sanki halbuki ev iyi doğalgazlı ne bilim valla kirpikler de birleşme falan var mı sende

Alırım yarın olmazsa bu saatlerde bi üşüme geliyor sanki halbuki ev iyi doğalgazlı ne bilim valla kirpikler de birleşme falan var mı sende
Aaa bak kirpikler oluyor evet. Ben bir gebelik geçirdim düşükler sonlandı ama belirtiler arasında kirpiklerde karışma da vardı. Gaz sancım coktu. İştahım iyiydi ama ne yesem yedikten sonra cıkarıyordum ki suan da olmaya başladı 2 gündür. Bi de cok uyku hali vardı bende döllenmeden 1 hafta sonra bende uyku başlamıştı. Bünyeden bünyeye değişiyormuş tabi belirtiler ama hatırladığım bunlar.

Kiprikelerde birleşme var gibi bende de iştahım çok açıktı hatta 2 gündür diyet ve yürüyüşe başladım erken kalkıyorum ondan uykuyu bilemiyorum şuan gebelikten mi şüpeleniyorsun sende gebemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…