kızlar bır yardım önemli

semanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
63
33
3
28
kızlar ben regl agrısı ıcın doktora gıtmıstım bana BİONORİCA AGNUCASTON HAPI verdı 10 gundur kullanıyorum esım asker 1,5 ay sonra ızıne gelıcek ve bız bebek dusunuyoruz 10 aylık evlyım buarada bu hapı ıctıgımden berı bembeyaz akıntım gelıyo ıyı bısey mı ? bunu cok merak edıyorum ve bu hap sayesınde hamıle kalabılırmıyım sızce-???? lutfen cevablayn

Bu hapi bende kullaniyorum 1,5 aydir.adet oncesi sendromlara iyi geliyomus hormonlari duzenliyimus.bi zararini gormedim simdilik akimtim falanda yok.bu ilaci kullanipta hamile kalan cok var burda okudu,.hal bitkisel zaten hayit otu hapi.zarari dokunmaz yani.

canım tek ıstedıgım hamıle kalmak zaten esım 1,5 ay sonra gelıcek sen hamıle kalaamadın mı acaba faydasını gordun mu hapın cıdden

canım tek ıstedıgım hamıle kalmak zaten esım 1,5 ay sonra gelıcek sen hamıle kalaamadın mı acaba faydasını gordun mu hapın cıdden
Ben hamile kalamadim cunku benim prolaktin hormonum yuksek oda gebe kalmayi engeliyo.adet olursam tekrar hormon tahlili yaptircm eger prolaktin dusmusse demektirki hap ise yaradi hormonlarimi duzenledi demektur.beklemedeyim yani.

anladım canım rabbım yardımcın olsun benım btuun hormonlarım normel bunu bıtek duzensızlıgım ıcın verdi

Duzene girer adetin.bende cok gec adet olurdum bu ay ilk defa 31.gunde oldum,yani benimkide dusene giriyo yavas yavass

Back