Düşünce yapıları farklıysa evlenseydiniz bile sorunlu olurdu gibi.Çünkü aynı kafa yapısında olmak da önemli evlilik de.Tamamen ilişki yaşadınız mı yoksa öyle yüzeysel mi?Eğer herşeyi yaşamadıysanız ilerde ki kişiye hiç söz etmeyin çünkü BDV de bikaç konu okudum böyle erkeler başta sorun değil dese de ilerde sorun ediyormuş.Hem şimdi bunları düşünmeyin.Önce şu ayrılık sürecini atlatın.Zamanı gelince de düşünürsünüz ilerisiniDusunce yapilarimiz farkliydi. bana da tam olarak nedenini de soylemedi. kendi kendine olmuyo dedi ve bitirdi. oysa ki guvenmistim onada. farkli seyler bile yasamistim. simdi o kisimda aklima geliyo. sonucta o erkek ona bisi olmaz ama benim yeni birisine de bundan bahsetmem gerekiyo
Durumunu gizle, merak etsinNormalde girmez. ama bn cevrimci durdugum sure boyunca o da cevrimci kaliyo
Merak etme. Sirf bunun yuzuneden sakin onunla evlenmeye kalkma. Omur boyu bekar kal yine evlenme. Suna bak iliski yasarken ailem demiyor is evlilige gelince ailesi ne derse o oluyor. Nasil karaktersiz biri oldugunu goruyorsun iste. Ama merak etme karsina gercekten seni seven biri cikacaktir. Dunyada karakter sahibi erkekler de var.
Düşünce yapıları farklıysa evlenseydiniz bile sorunlu olurdu gibi.Çünkü aynı kafa yapısında olmak da önemli evlilik de.Tamamen ilişki yaşadınız mı yoksa öyle yüzeysel mi?Eğer herşeyi yaşamadıysanız ilerde ki kişiye hiç söz etmeyin çünkü BDV de bikaç konu okudum böyle erkeler başta sorun değil dese de ilerde sorun ediyormuş.Hem şimdi bunları düşünmeyin.Önce şu ayrılık sürecini atlatın.Zamanı gelince de düşünürsünüz ilerisini
Kendime ait olan tek bir seferde gidecek olan seyim var. ama onun disinda ki seyleri yaptik malesef. bdv dediginiz sey nedir ? yani aklima takiliyo
Devam etsen bile takılma amaçlı olur, iş evliliğe geldiğinde gene gak guk yapar bu tipler öpüşüp koklaşalım ama evlenmeyelim, ailesi istemedi belli ki, aile istemediğinde eş adayı da pısırıksa zaten olmaz ezilirsin gençliğin gider
Bırak çevrimiçini dışını takip etme, hepi topu 1 sene geçti gitti de bak önüne
Neyin var anlamadım
Yani bayanlarda birlikte kaybolan seyim hala bende. burda da yazamiyorum kusura bakmayin
Bayan değil kadın diyelim
Kızlık zarım duruyo diyosun yani
Kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin bu senin özelin
Belki başka bir sevgili edindi de,Onunla mesajlaştığı için çevrimiçi kalıyor.Kalmak isteyen kalırdı,ümitlenmeyin bence.Normalde girmez. ama bn cevrimci durdugum sure boyunca o da cevrimci kaliyo
Evet oyle. oyle mi dusunuyorsunuz :)
Kesinlikle böyle düşünüyorum
27 yaşında bir kadınsın sevdiğin adama karsi çekim hissetmen kadar doğal birşey yok, aksi olsa garip olurdu
Burda sınır bence şu olmalı: yaşadığın şeylerin arkasında durman,yani birşeyler yaşayıp sonra eyvah diyeceksen psikolojin bozulacaksa o ise girme
Hayatta herkesin bana öğrettigi birşey vardır diye düşünürüm. İşyerinde asla konuşmadığım bir kişi var ondan bile öğrendiklerim oldu. Yaşadıklarına böyle bak. Bu kişi ile mutlu anlar yaşadın, ondan ve ilişkiden birşeyler öğrendin ve bitti. Şimdi deneyimlerinle yeni günler, yeni ilişkiler yaşayacaksın.
BDV yani burası;bir derdim var bölümü :) burada bikaç kişi yazmıştı.Öncesi ki sevgilileriyle yaşadıklarını evlenecekleri kişilere anlatmışlar başta sorun değil dese de erkekler yine sonradan bu konuyu sürekli gündeme getirip sorun ediyorlarmış.Bence sizin yaşadığınız size kalsın sizin özeliniz o.Önce şu ayrılık sürecini bi atlatın sonrasında karşınıza mutlaka daha doğru iyi ki dediğiniz kişi çıkacaktır.İnşallah en kısa sürede atlatırsınız bu süreci.Allah yardımcınız olsun :)Kendime ait olan tek bir seferde gidecek olan seyim var. ama onun disinda ki seyleri yaptik malesef. bdv dediginiz sey nedir ? yani aklima takiliyo
Bayan değil kadın diyelim
Kızlık zarım duruyo diyosun yani
Kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin bu senin özelin
BDV yani burası;bir derdim var bölümü :) burada bikaç kişi yazmıştı.Öncesi ki sevgilileriyle yaşadıklarını evlenecekleri kişilere anlatmışlar başta sorun değil dese de erkekler yine sonradan bu konuyu sürekli gündeme getirip sorun ediyorlarmış.Bence sizin yaşadığınız size kalsın sizin özeliniz o.Önce şu ayrılık sürecini bi atlatın sonrasında karşınıza mutlaka daha doğru iyi ki dediğiniz kişi çıkacaktır.İnşallah en kısa sürede atlatırsınız bu süreci.Allah yardımcınız olsun :)
Dogru soyluyor sanki erkekler her seyini soyluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?