Kızlar bir yardım edin. Bu nedir simdii anlamiyorumm :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünce yapıları farklıysa evlenseydiniz bile sorunlu olurdu gibi.Çünkü aynı kafa yapısında olmak da önemli evlilik de.Tamamen ilişki yaşadınız mı yoksa öyle yüzeysel mi?Eğer herşeyi yaşamadıysanız ilerde ki kişiye hiç söz etmeyin çünkü BDV de bikaç konu okudum böyle erkeler başta sorun değil dese de ilerde sorun ediyormuş.Hem şimdi bunları düşünmeyin.Önce şu ayrılık sürecini atlatın.Zamanı gelince de düşünürsünüz ilerisini

Ya sana cok tesekkur ederim. cidden beni cok rahatlattin. gunlerdir bu konu kafamda nasil yapacagimi da bilemiyorum. cidden dedigin gibi o islerdeyken ailem filan demiyor ve simdi sacma sapan seyler yuzunden cekip gidiyor. sana cok tesekkur ederim. ciddi anlamda seven birini bulacagim insallah

Kendime ait olan tek bir seferde gidecek olan seyim var. ama onun disinda ki seyleri yaptik malesef. bdv dediginiz sey nedir ? yani aklima takiliyo

Devam etsen bile takılma amaçlı olur, iş evliliğe geldiğinde gene gak guk yapar bu tipler öpüşüp koklaşalım ama evlenmeyelim, ailesi istemedi belli ki, aile istemediğinde eş adayı da pısırıksa zaten olmaz ezilirsin gençliğin gider

Bırak çevrimiçini dışını takip etme, hepi topu 1 sene geçti gitti de bak önüne

Aynen is isteklere gelince devam o zaman aile derdi yok . kim ne der derdi yok. ama kendi ailesi kabul etmeyince direk birakip gidiyo. kendi yoluma bakacagim artik :)

Evet oyle. oyle mi dusunuyorsunuz :)

Kesinlikle böyle düşünüyorum
27 yaşında bir kadınsın sevdiğin adama karsi çekim hissetmen kadar doğal birşey yok, aksi olsa garip olurdu

Burda sınır bence şu olmalı: yaşadığın şeylerin arkasında durman,yani birşeyler yaşayıp sonra eyvah diyeceksen psikolojin bozulacaksa o ise girme

Hayatta herkesin bana öğrettigi birşey vardır diye düşünürüm. İşyerinde asla konuşmadığım bir kişi var ondan bile öğrendiklerim oldu. Yaşadıklarına böyle bak. Bu kişi ile mutlu anlar yaşadın, ondan ve ilişkiden birşeyler öğrendin ve bitti. Şimdi deneyimlerinle yeni günler, yeni ilişkiler yaşayacaksın.

Yani aklima takiliyor ama pisman degilim. o anda yasandi ve bitti

Cok tesekkur ederim pozitif duaunceleriniz icin :)

Kendime ait olan tek bir seferde gidecek olan seyim var. ama onun disinda ki seyleri yaptik malesef. bdv dediginiz sey nedir ? yani aklima takiliyo
BDV yani burası;bir derdim var bölümü :) burada bikaç kişi yazmıştı.Öncesi ki sevgilileriyle yaşadıklarını evlenecekleri kişilere anlatmışlar başta sorun değil dese de erkekler yine sonradan bu konuyu sürekli gündeme getirip sorun ediyorlarmış.Bence sizin yaşadığınız size kalsın sizin özeliniz o.Önce şu ayrılık sürecini bi atlatın sonrasında karşınıza mutlaka daha doğru iyi ki dediğiniz kişi çıkacaktır.İnşallah en kısa sürede atlatırsınız bu süreci.Allah yardımcınız olsun :)

Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin :)

Whatsap dan sizi takip ettiğini düşünüyorsunuz ancak siz takip ediyorsunuz.
Ona bakmak yerine engelle ve sil numarasını.
Bir süre sonra sıkılıp tekrar sana geri dönmek isteyecek sakın müsaade etme. Hayır gelmez asla ondan önüne bak olanlara çok anlam vermeye çalışmak yerine ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…