• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Bir Tavsiyem Var( Palette 4-6 Ton Açıcı)

dream 81 arkadaşım teşekkür ederim.hangi markayı tavsiye edersin.ben aslında saçımı garnierin kumralına boyadım beğenmedim ardından garnierin kestane kahvesine boyadım onu da beğenmedim.onları kapatmak için de palette nin sonbahar kızılına boyadım.daha önce hep kızıl kullandım ama hamileyken kızıllardan kurtulmuştum.şimdi kızıl çok tuhaf geliyor bana.

morcii canım ben yeni üyelerdeniim.istemeden sayfa açmışımm bende platin sarısı istiyoruum diyee.bana gelen yorumlar olumsuzdu kuaföre git falan yazdılar evde yapamazmışım.senin buluşunu denemek istiyorumm.benim saçım kumrala yakın aralarda biraz sarı röflem kalmış.bu palettenin renk açıcısının ayrı ayrı tonlarıdamı var.yani çok açan az açan gibiii...açıcıların no ları farklımıkiii

evet 2-4 ton açıcı bide 4-6 ton açıcı var ama eğer sırf sarı istiyosan tavsiye etmem çünkü çok çirkin bir sarı oluyor üstüne boya yapacaklara tavsiye ettim ben inan o sarıyı görsen öyle gezmek istemezsin üstüne tekrar altın sarısı boya yaparsan nası olur bilemem ama çok riskli bir renk kuaföre git canım bencede...

evet 2-4 ton açıcı bide 4-6 ton açıcı var ama eğer sırf sarı istiyosan tavsiye etmem çünkü çok çirkin bir sarı oluyor üstüne boya yapacaklara tavsiye ettim ben inan o sarıyı görsen öyle gezmek istemezsin üstüne tekrar altın sarısı boya yaparsan nası olur bilemem ama çok riskli bir renk kuaföre git canım bencede...
moorci geçen gün yaptım.açıcıyla boyadım ikinci günüde küllü açık sarı yaptım hemen hemen istediğim gibi oldu memnun kaldım tatlımmkaydirigubbakcemile2

Bu mesajı başka topiklere de yazdım kızlar umarım işinize yarar. Ben 4-6 olanını kullandım. Bronz kahveden döndüm. Yalnız turuncuya doğru döndürüyor. Sapsarı olacak diye beklemeyin. Benim için kızıl tonları problem olmadığında dert değildi:34: Eğer üstüne boyadığım bronz kahve çok akarsa küllü kumralla kapatırım diye düşünüyorum. Gerçi sabah arkadaşlarımrengi çok beğendi:6:

Ben dün palette renk açıcı kullandım. Daha önce yaptığım saçla boyalar yüzünden saçlarımın ucu siyaha dönmüştü ve renk almıyordu. Palette Bronz Kavhe olan saçıma uyguladım. Saçları bakır kızı gibi birrenk oldu ve üzerine yine bronz kahve uyguladım. Uçlardaki koyu görüntüden kurtuldum nihayet. Hiçn yıpranma olmadı en zaından şimdilik..Kuaföre gitsemde aynı mavi toz ile açıyor yazın böyle bir işlem için 100 küsür TL vermiştim.

Şimdi saçlarım bronz kahvenin biraz daha açığı.. 2 hafta kadar sonra yeniden boyayacağım ki tutsun. Tecrübeyle sabittir ki Palettenin hiçbir ürünü saça zarar vermiyor. En azından benimkine:):37:

canım arkadaşlarım işte aradığım yer burasıymış 1-2 kişi dışında kimse bana yardımcı olmadı açtığım konuda...
ben de kuaförde bal köpüğüne boyatıyordum 1 yıldır.10 gün önce 2 aydır boyanmamış saçlarıma loreal casting bal köpüğü 7 30 a boyadım sonuç iğrenç oldu kutudaki ile yakından uzaktan alakası yok benim saçlarımın dibi siyah (bir parmak eninde) ama geri kısmı bir yıldır hep bal köpüğü renginde çünkü kuaförüm oldukça iyidir bu konuda ilk zaten açmıştı saçlarımı.ben ekonomi olsun diye kendim boyadım çünkü her kuaföre gidişim (her ay) 70-80 tl saçlarım omuz boyunda.şimdi diyorum ki bu palette yoğun açıcı ile saçlarımı açsam ve palettenin bakır tarçınına boyasam nasıl olur?
bu akşam son artık yapıcam bana bir yol gösterin kızlar,saçlarımı akşam açıcı ile açıp sonrasında hemen boyayacakmıyım tarçın bakıra bal köpüğü kalsın istersem hangi bal köpüğünü alıcam bi yol gösterin lütfen...​

yha arkadaşlar bn geçen ay loreal castingn kumralına boyadım beyazlarım var ve kapanmadı saç rengim de koyu kestane şimdi boyamak istiyorum ama çikolata kahve ya da karamel boyamak istiyorum evde kendim boyucam ama aynı renk olmuyo ne yapcam ben yha:63:

yha arkadaşlar bn geçen ay loreal castingn kumralına boyadım beyazlarım var ve kapanmadı saç rengim de koyu kestane şimdi boyamak istiyorum ama çikolata kahve ya da karamel boyamak istiyorum evde kendim boyucam ama aynı renk olmuyo ne yapcam ben yha:63:

mervex canım casting serisi beni de rezil etti ne beyaz kapatıyor ne de kapakla bir ilgisi var.tavsiye etmiyorum...

Back