• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Bir Tavsiyem Var( Palette 4-6 Ton Açıcı)

güzelim benim ilk yapmamda açık turuncu oldu ikinci yapmamda altın sarısı oldu dipler ve dediğim gibi tepe sıcaklığından daha çok açıldı dipler
direk sarı bir görünüm için nası durur bilemicem... üstüne boya yapcaksan tavsiye ederim

canım evet eğer bakır yapcaksa tavsiye ederim ama ilk yazdıklarımı bi oku ona göre yap palette yoğun renk açıcı 4-6 ton içinde iki adet açıcı pudra varmış dersen bilirler fiyatı 8.5 ytl... Saçları uzunsa iki tane almanızı tavsiye ederim
ilk sayfaya resmini de koydum bi bak

merisu senin saçlarının nası olduğunu tahmin edebiliyorum kullanım hatası diyebilirim seninkine çünkü bende ilk başta aynı hataya düştüm ikinci almamda düzelttim

teşekkürler canım..evet saçları uzun üzerine boyada yapmayı düşünüyor kutudaki kullanım talimatını aynen uygulayacak değil mi

teşekkürler canım..evet saçları uzun üzerine boyada yapmayı düşünüyor kutudaki kullanım talimatını aynen uygulayacak değil mi

evet öylede eğer istediği renk açık bir ton değilse açma boyama yapmayın hiç gereği yok...

bu arada kızlar herşey herkesde aynı etkiyi bırakcak diyee bir şey yok kuaförler her zaman saçınızı istediğiniz gibi yapamazlar yakarlar yıpratırlar üstüne bide para alırlar
eğer çok istemeselerdi zaten kuaföre yaptırırdım ama madem ki hem çok istiyolar hemde istediğimi yapamıyolar niye onlara yaptırıyım dedim sengözlerimebaksanab

ama sarı kullanmayı düşünenlere zaten tavsiye edemem çünkü çiğ bi sarı oluyor üstüne tekrar küllü sarı yapmak lazım...

bu arada palettenin tarçın bakırı çok güzel bir renk severekte kullanıyorum ama hemen hemen hepsi aktı nerdeyse değişik bir renk oldu bu da güzel ama böylesi renkleri kullancak olursanız sürekli yapmanız gerekeceğinide unutmayın.

arkdslar neden hep palette kullanıyorusnuz anlamadm lorealde nevarkii hatta loreal casting cıkms amonyaksiz acaba iimi ama palettede ne var anlamadm

ben saçımı palette siyaha boyuyordum çok parlak oluyordu o yüzden onu tercih ediyordum çok sağlıklı görünüyor saç çok güzel oluyor

ben önerilere açığım kızlar

illa palette olacak diye bir şart yok da onu kullandığım için önerdim kullanmadığım şeyleri öneremem

kızıl sacı acıyor mu bu tam kızıl deil ama saçım böle
parlıyo tuurncu veya kızıl.karamel istıorm.açarmı bu açıcı?

maix bence açar baksana makapaka da memnun kalmış ki saçlarını kızılken açmış eğer üstüne boya yapcaksan dene derim ama ilk yazdıklarımı bi oku...

maix bence açar baksana makapaka da memnun kalmış ki saçlarını kızılken açmış eğer üstüne boya yapcaksan dene derim ama ilk yazdıklarımı bi oku...

ama ypratrsa..funda ararın kahkullu modelındekı saç reng i gbi istiorm karamel kahve gbi bişey onun ıcın acmam gerek ama kızılllıklar da gtsn Çok üzgünüm çoook

herkese slm
dün akşam annemin saçlarını önce pallete yoğun renk açıcı(4-6tona kadar açan) ve pallete in naturals serisinden 2-4 tona kadar açan boyalarını karıştırarak açtım açmadan önceki rengi mordu patlıcan moru... sonra da çok hoş bir kızıla boyadım. çok güzel oldu. annemin saçları çok kalın telli ve inatçıdır ama zorlanmadım önce uçlara sürdüm ve enseden başladım en son diplere sürüp 40 dakika kadar beklettim ve her 15 dakikada masaj yaptım 2 defa da fön makinesi ile ısıttım. renk harikaydı beyazları olmasa öyle bile kullanılırdı yani. ben de çok koyu olan saçlarımı önce 2-4 ton açanla açıp sonra kına yapıcam bakalım ne olcakfisfisfis

kızlarrrrrrrrrrrrrr acil fikirlerinize ihtiyacım var.saçımı geçen ay bakıra boyadım şimdide sıkıldım kumral istiyorum.bu açıcıyla kumrala dönmem mümkünmü ..şimdideden teşekkürler..

aystea yapılan yorumları bi oku ona göre karar ver çoğunluk memnun kalmış...

maix benimkine bişey yapmadı yani herhangi bir yıpranma olmadı

zeynepyal seninde aynı etkiyi göreceğinden eminim

Son düzenleme:
kızlar banada yardımcı olun saçım kahve açık yani palette açıcı ile boyayıp loreal castıng bal köpüğü kullancam acaba sonuç nasıl olur yazın lütfen teşekkürler

:çok üzgünüm:ne olur bana yardım edin bende çok güzel yorumlar yapıldığı için buraya üye oldum herkes birbirini aydınlatıyor ne olur banada yardım edin saçım palette açıcı kullandım beklerken saçım kurudu neyi yanlış yaptım acaba yine oldu sayılırda şimdi üzerine bal köpüğü olurmu acaba

saçı açtıktan sonra boya için ne kdar bekliyosunuz? o süre içinde turuncu saçlarla mı dolaşıyosunuz? açıcı ardından hemen boya saçları mahveder bence en az 2 hafta beklemek grekmez mi?

saçı açtıktan sonra boya için ne kdar bekliyosunuz? o süre içinde turuncu saçlarla mı dolaşıyosunuz? açıcı ardından hemen boya saçları mahveder bence en az 2 hafta beklemek grekmez mi?
valla ben ertesi gün boyadım hiçte mahvolmadı. palette çok yıpratmıyor. ama öncesinde sarı balyaj falan varsa dikkat edilmeli.

alexi yardımcı olamadığım için üzgünüm baya olmuş msj yazalı :(

punk bende hemen boyadım hiç bişey olmadı

morcii saçlarım koyu kestaneydi demişsin acaba kendi rengimiydi yoksa boyamıydı?benim saçlarım kahverengi boyalı ve bende bal tonları istiyorum bu açıcı boyalı saçı da açıyor mu acaba?

dryad hayır boya değil kendi rengiydi yorumları bi oku boya üzerine yapanlarda var memnunda kalmışlar...

arkadaşlar saçımı sonbahar kızılına boyadım ama kızıl istemiyorum.acaba saçımı bu dediğiniz boya açarmı

arkadaşlar saçımı sonbahar kızılına boyadım ama kızıl istemiyorum.acaba saçımı bu dediğiniz boya açarmı

Açar canım bende daha önce yapmıştım ama kızılın üstüne açılınca ortaya çıkan renk çok kötü oluyor bu yüzden üzerine küllü bi renkle boyamanı tavsiye ederim mesela ben küllü açık kumralla boyamıştım çokta güzel omuştu

Back