Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Bir Tavsiyem Var( Palette 4-6 Ton Açıcı)

morciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
78
0
86
39
Aydın
Kızlar ben saçımı palettenin tarçın bakırı rengine boyamak istedim ama istediğim sonucu almak için saçımın rengini açmam gerekiyordu. Palettenin 4-6 tona kadar açan boyasından aldım saçımın rengi koyu olduğu için belli aralıklarla 2 defa yapmak zorunda kaldım hiç bir yıpranma olmadı onu belirtiyim rahatlıkla kullanabilirsiniz...

Uygulama şekli olarak saçınızı tutam tutam boyayıp paketlemenizi öneririm o zaman 2 defa boyamak zorunda kalmazsın benim gibi. ilk defa yaptığım için bunu yaptıktan sonra anladım :roflol:

Daha sonrada üstüne tarçın bakırını yaptım vee inanılmaz güzel oldu. Kuaförler 60 tl den aşağı yapamıcaklarını sölediler bana ama ben evde 25 ytl ye çıkardım saç boyamı üstelik kendim boyadım çift aynayla ve bundan sonra kuaföre gitmeyi düşünmüyorum... :sm_cool:

hatta artık boya firmaları röfle setine kadar çıkarmışlar kozmetik vitrinlerine bakmanızı öneririm
:dance:

saçının fotosunu koyabilirmisinn tarçın bakıra bende boyamıştımm ama açmadan we o renk olmamıştıı eğer tutturduysann çok ama çok güzel bir renkk foto bekliyorumm :içelim:

canim siyah saci ya da koyu kahveyi kizil yapar demi bu acici?

canim siyah saci ya da koyu kahveyi kizil yapar demi bu acici?

güzelim benim ilk yaptığımda dipler turuncu oldu kafa sıcaklığından daha çok açıldı ve üst kısımlar daha koyu kaldı ikinci yapmamda dipler sap sarı oldu ama dediğim gibi tek tek paketlersen uçlarda daha çok açılcaktır... Bu arada saçlarım koyu kestaneydi...

saçının fotosunu koyabilirmisinn tarçın bakıra bende boyamıştımm ama açmadan we o renk olmamıştıı eğer tutturduysann çok ama çok güzel bir renkk foto bekliyorumm :içelim:

şu anda mümkün değil ama en kısa zamanda koymaya çalışcam canım böyle renkleri tutturmak istiyorsan muhakkak açma boyama yapmalısın...

yaa saçlarım kızıll akıtırmı kii ben kendi saçıma kullandığımda akıtmıştımm ama artık kızıll saçlarım yıpranırsa diye çok korkuyorumm gittim kestirdimm kısack we kel kalmak istemiyorum ama bu kızıldanda kurtulmak istiyorum çok pişmanımmm =((((((

canım vallaha kızıl üzerinde denemediğim için ne söylesem yalan olur sana şöyle bi tavsiyede bulunuyum ben önce saçımın bi kısmına uygulayıp denedim bütünün mahvolmasındansa parçayı riske attım sende öylee yap madem o kadar kurtulmak istiyosun denemeye değer...

Ben koleston un açıcısını bir kere denedim saçlarım püskül püskül beter oldu=( kestirmek zorunda kaldım..ve sonun da yine kızıla döndüm=) mutluyum

ben de bunu kullandım üstelik 2 kutuyu aynı anda ne cahil cesaretiymiş. ondan sonra küllü kumral boyamıştım ve grimsi oldu.. kar edicem derken doğru kuaföre, çikolata kahve boyatmıştım. ama bir arkadaşım bunun üstüne sonbahar kızılı boyuyor ve süper oluyor.

ne renge dogru acılıyorkı ben dıplerımı acmak ıcın kullanmayı dusunuyorum sac rengım koyu kahverengı...

canım mrb yoğun açıcıyı önce sürdün sonra yıkadın boyayı hemen ardından mı uyguladın kız kardeşimde bakır yapmak istiyo saçları uzun olduğu için kuaför 80-100 arası olur demiş madem sen memnun kalmışsın oda bi evde denesin istiyorum boyanın numarasını yazarmısın lütfen bu arada kardeşimin saç rengi kahverengi

ne renge dogru acılıyorkı ben dıplerımı acmak ıcın kullanmayı dusunuyorum sac rengım koyu kahverengı...

güzelim benim ilk yapmamda açık turuncu oldu ikinci yapmamda altın sarısı oldu dipler ve dediğim gibi tepe sıcaklığından daha çok açıldı dipler
direk sarı bir görünüm için nası durur bilemicem... üstüne boya yapcaksan tavsiye ederim

canım evet eğer bakır yapcaksa tavsiye ederim ama ilk yazdıklarımı bi oku ona göre yap palette yoğun renk açıcı 4-6 ton içinde iki adet açıcı pudra varmış dersen bilirler fiyatı 8.5 ytl... Saçları uzunsa iki tane almanızı tavsiye ederim
ilk sayfaya resmini de koydum bi bak

merisu senin saçlarının nası olduğunu tahmin edebiliyorum kullanım hatası diyebilirim seninkine çünkü bende ilk başta aynı hataya düştüm ikinci almamda düzelttim

ay ben de boyama gafletinde bulundum hatta benimki tam tuttu çünkü sarı saçın üzerine boyadım tarçın bakırı. ama ben beğenmedim pişman oldum en yakın zamanda tekrar sarıya dönüş yapıcam fisfisfis

numarasınıda verebilir misin canım benim acill sarı saça dönmem gerek tekrar kaydirigubbakcemile2

canımcım ben de saçlarımı boyama gafletinde bulunmuştum sonradan çok pişman oldum ama olan saçlarıma oldu tabi..ben de bu blonde yi kullandım ama olmuyo sonra kuaföre gittim ve çok yıpranmış karamele boyayalım dinlensin sonra sarı yaparız dedi ve son 1 haftadır gene sarı saçlıyım ve çok mutluyum ..bunları niye yazdım yaşadıklarımı söylemek seni evde yapmaktan caydırmak için yazdım ama genede sen bilirsin iki iş yapma bence şimdi den güle güle kullan..kaydirigubbakcemile5

benim saçlarımın uçları açık kumraldır

bu boyadan aldım açsın diye kuaför ondan al dedi ve tutmadı boya

45 dakika beklettim heralde az beklettim vede kutunun tamamını sürmedim yarısını sürdüm çünkü sadece uçlarını boyadığım için
fisfisfis

buda bana kapak olsun o zaman canım saol. ben en iyisi gideyim kuaföre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…