canim siyah saci ya da koyu kahveyi kizil yapar demi bu acici?
saçının fotosunu koyabilirmisinn tarçın bakıra bende boyamıştımm ama açmadan we o renk olmamıştıı eğer tutturduysann çok ama çok güzel bir renkk foto bekliyorumm :içelim:
ne renge dogru acılıyorkı ben dıplerımı acmak ıcın kullanmayı dusunuyorum sac rengım koyu kahverengı...
canım mrb yoğun açıcıyı önce sürdün sonra yıkadın boyayı hemen ardından mı uyguladın kız kardeşimde bakır yapmak istiyo saçları uzun olduğu için kuaför 80-100 arası olur demiş madem sen memnun kalmışsın oda bi evde denesin istiyorum boyanın numarasını yazarmısın lütfen bu arada kardeşimin saç rengi kahverengi
kullandığım bu umarım sizde de işe yarar...
numarasınıda verebilir misin canım benim acill sarı saça dönmem gerek tekrar kaydirigubbakcemile2
canımcım ben de saçlarımı boyama gafletinde bulunmuştum sonradan çok pişman oldum ama olan saçlarıma oldu tabi..ben de bu blonde yi kullandım ama olmuyo sonra kuaföre gittim ve çok yıpranmış karamele boyayalım dinlensin sonra sarı yaparız dedi ve son 1 haftadır gene sarı saçlıyım ve çok mutluyum ..bunları niye yazdım yaşadıklarımı söylemek seni evde yapmaktan caydırmak için yazdım ama genede sen bilirsin iki iş yapma bence şimdi den güle güle kullan..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?