• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir sorum olcak tı ?

6 Kişilik aldım ama gerekte yok yani yemek takımlarının servis tabaklarını yada pasta tabaklarınıda kullanabilirisn bnce
büyük misafir gelince hele

6 kişilik kahvaltı takımı aldım çok beğenerek ama şöyle bi sorum olcak 6 kişiden fazla bi misafirim geldiğinde farlı farklı kullnılmış olcak o yüzden acaba 12 kişilik mi alsam dedim aldığım takımında 12 kişiliği yok 6 kişilik var 1 takım daha öle alsam bu sefer 2 çaydanlık falan olcak saçma geldi öylede karar veremedim

bende kahvaltı takımı aldım sadece 6 kişilik ama gereksiz olduğunu falan söylemiş arkadaşlarımız tek işlev olarak kullanırsan evet gereksiz ama ben tabaklarını ve fincanlarını falan pasta servisinde de kullanıcam o yüzden gereksiz olduğunu düşünmüyorumm ...

bende kahvaltı takımı aldım sadece 6 kişilik ama gereksiz olduğunu falan söylemiş arkadaşlarımız tek işlev olarak kullanırsan evet gereksiz ama ben tabaklarını ve fincanlarını falan pasta servisinde de kullanıcam o yüzden gereksiz olduğunu düşünmüyorumm ...

kesinlikle bende katılıyorum canım sana bi çok yerde takım olarak kullnılır ikram seti olarakta kahvaltı takımı olarakta kullanılır diye düşünüyorum ve görsel olarak kahvaltımının yeri çok farklı ...

Back
X