Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bir paket yeter mi

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
kızlar bugün dün aldığım ürünleri değiştirdim. Palette 0.00 saç açıçı aldım ancak benim saçlarımın uzunluğu göğüs hizamda bir paket yeterli olur mu ? yoksa 2 paket mi kullanmalıyım, açık kahve olsa yine razıyım.

Açıcı kullanmadım hiç miktar olarak boya kadar mı kullanılıyor? Eğer öyleyse göğüs hizasından kısa saçıma iki kutu boya kullanıyorum ben anca yetiyor

Saçınız hangi renk, şu an boya var mı bilmiyorum ama açık kahve saç için açıcı kullanmayın bence. Ayrıca bir paket çok az. Omuz hizamın biraz altında saçım için 2 paket boya kullanıyorum.

Açıcı kullanmadım hiç miktar olarak boya kadar mı kullanılıyor? Eğer öyleyse göğüs hizasından kısa saçıma iki kutu boya kullanıyorum ben anca yetiyor
evet içinde 50 ml boya var 2 tane toz açıçı paketin üzerinde koyu kahve saçı koyu sarıya dönüştürdüğü gözüküyor o rengi istiyorum ama kullanma talimatını okuduğumda 2 paket alın yazıyor bilemedim : (

Saçınız hangi renk, şu an boya var mı bilmiyorum ama açık kahve saç için açıcı kullanmayın bence. Ayrıca bir paket çok az. Omuz hizamın biraz altında saçım için 2 paket boya kullanıyorum.
saçım doğal boya kullanmadım, paten üzerinde koyu sarıya dönüştürdüğü yazıyordu aslında o rengi istiyordum iki paket kullanmam gerekiyor o zaman tekrar almam gerekecek

saçımın kendi rengi koyu kestane
Ben sizin yerinizde olsam boyaya boyaya istediğim renge ulaşmaya çalışırdım. Açıcı kullanmazdım. Belki ilk boyamada istediğiniz rengi tutturamazsınız ama bir kaç boyamadan sonra tutuyor. Özelden size kendi saçlarımı gönderiyorum.

Merhaba benim saçlarım şuan resimdeki şekilde. 2 ay once mavi siyah yaptım ama tamamen aktı gibi uçlar açık kahve gibi ama dipler baya koyu. Kendi saçımda koyu kestane. Ben kızıllı kahve tonları istiyorum cok açık renk değil, bu yuzden açıcı vurmak istemiyorum palette 6.70 çilekli çikolata rengini çok beğendim. Bende açmadan bu saça uygulasam tutar mı? Uçlar farklı dipler farklı olur mu? Saçlarım ensemde, baya kısa

Eklentiler

• 20210707_161714.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 43
İl boyamada tutmasa bile bir kaç kez boyadığınızda tutar bence.

Saçınız ince telli. Açıcıyı kendiniz kullanmayın. Kuaföre giderseniz daha iyi olur.

İl boyamada tutmasa bile bir kaç kez boyadığınızda tutar bence.

Saçınız ince telli. Açıcıyı kendiniz kullanmayın. Kuaföre giderseniz daha iyi olur.
Çok teşekkür ederim, evet açtırmak istemiyorum açık renk istemiyorum kahve tonları içinde açtırmaya deymez diye düşündüm bakalm boya alip deneceğim:) uçlar farklı dipler farklı olur diye cok korkuyorm ama bakalım

O kadar belirgin gazel olmaz. Zaten sürdüğünüz boya uçlardaki renkten koyu bir boya olacağı için sorun yaşamazsınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…