Premature Bebekler kızlar bir bakın

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mecbue kızma ama valla çok güldüm sana çok hoşuma gitti tırnakları ısırıp küçültmen napayımm:)))))
bende o işi hiç yapmadım sağolsun eşim çok beceriklidir o konuda:)))

mecbue kızma ama valla çok güldüm sana çok hoşuma gitti tırnakları ısırıp küçültmen napayımm:)))))
bende o işi hiç yapmadım sağolsun eşim çok beceriklidir o konuda:)))

kaydirigubbakcemile3napıyım kız 1500 kg bebek tırnak makasıyla nasıl keseyim bende bi akrabamızdan duymuştum denedim e oldu :roflol:eşimin hiç o konuda becerisi yok kendi tırnaklarını bile zor kesiyo iş başa düştü tabi:roflol:

canım çok fazla giydirip bebişi terletme..ben geçen sene bu zamanlar bebeğim çk küçük üşür diye giydirdim bebeğimi.. bi sağlık ocağına çıktık bebişim hastalandı ve 15 gün hastanede yattık bronşit yüzünden..Allah korusun bebeğini canım ama çok giydirme terlemesin ANNESİa.s.

canım giyimi ii tabi istanbul havasını bilmiyorum..sırtını kontrol et uyanınca terliyse değiştir battaniye için henüz erken sanırım..bebeğini ensesinden takip edebilirsin ısısına göre hareket et canım..:teselli:.

benim de oğlum 2,5 aylık; 36 haftasında prematüre doğdu. 2,450 gr dı.
aynı ben de sizin gibi kısa kollu bir body, üstüne tulum ya da takım giydiyorum. ayaklarında da mutlaka çoarpları var. ilk zamanlar banyo yaptığı gün ben de şapka takıyodum ama oğlum hiç sevmiodu kafasındaki şeyi :) ben de 2-3 haftadır onu da giydirmiyorum artık malum ztn burda havalar sıcak :)
eldivenler için de ben 2. ayınıdoldurduğundan beri giydirmiyorum. kontrole gittiğimizde doktorumuz artık giydirme dedi, ellerini tanımaya baslıomus bu donemde. eger gece hava serin olursa ozmn giydiriyorum eldivenleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…