- 14 Ocak 2018
- 64
- 85
-
- Konu Sahibi tefekkurdenizi
Doğrudur.Fakat bu benim öyle psikolojimi bozdu ki. Sanki o kahverengiliği kapatmadan kendimi iyi hissetmiyorum.Demir ilacı kullanıyorum doktor verdi.Bu gözaltlarım için tekrar doktora veya cildiyeye gitmeliyim sanırım.16 yaşında kapatıcı kullanmak hele hele her gün hiç sağlıklı değil.
benim ortaokulda bi kız arkadaşımın ve hatta annesinin de gözaltları çok koyuydu. kız hiç takmıyodu açıkçası biz de alışmıştık.
bence eğer doktor tavsiyesi bi tedavisi varsa ona yönel yoksa makyaja yüklenme. güzel görüneyim derken iyice sağlığından olma. göz çevresi çok hassastır çünkü.
Herkes öyle diyor.Doktora gittim demir eksikliğim vardı bende aşırı derecede demir ekdikliği çıktı doktor ilaç yazdı fakat bir faydasını görmedim.cildim bebek gibi fakat gözaltlarım beni çok rahatsız ediyorYasin cok genc kapatici icin.
Doktora gidip asil cozumu bulmalisin.
Doğrudur.Fakat bu benim öyle psikolojimi bozdu ki. Sanki o kahverengiliği kapatmadan kendimi iyi hissetmiyorum.Demir ilacı kullanıyorum doktor verdi.Bu gözaltlarım için tekrar doktora veya cildiyeye gitmeliyim sanırım.
Peki şuan kaç yaşındasın.15 yaşından beri kapatıcı vesaire pudra kullandın değil mi?15 yaşından beri kullanıyorum bir zararını görmedim.
Bizim de genetik olarak mor gözaltlarımız.
Maybelline'in concealerını kullanıyorum. Memnunum ama yeni arayışlar içerisindeyim
Ama sürmezsen de hiç iyi durmuyor.Okula giditorum hergün hiçbirşekilde ne ruj sürerim ne rimel sadece bu kahverengiliği kapatmak için kapatıcı kullanmaya başladım.İnşAllah bir zararı olmaz.Göz altı koyuluğunun demir eksikliğiyle ilgisi olmadığına eminim. Genetiktir..
Benim kan değerlerim düşükken de iyiyken de gözaltlarım hep koyudur. Uzunca süre demir ilacı da içtim çünkü oradan biliyorum..
Nefret ediyorum ama malesef sürekli gözaltı kremi kullanılmıyor. Kullanınca evet farkettiriyor ama bırakınca eski haline dönüyor.
Kapatıcı tek çare bizim gibilere. Onu da her gün sürmem..
Uykum düzenli malum okul sebebiylede her tarifi denedim fakat hiçbir faydasınu görmedim tenimde beyaz olunca bu koyuluk berbat duruyor.Ayrıca yaşımı büyük gösteriyorEger uyku duzenine dikkat edersen, gozlatın icin maske kullanirsan düzelebilir belki. Bi arkadaşım cig patatesi gozaltina koyuyordu devamlı ise yarıyordu sanırım.
bu morluk değil ki bildiğin kahve rengiYaşın bunları sürmek için çok küçük. sabahları buz gibi suyla yıka yüzünü şişi alır. bide uykuzuzluk yapar göz altı morlugu
20 yaşındayım. Evet ben liseye başladığımdan beri sürekli makyaj yapıyorum. Cildime de düzenli baktığım için tek bir sivilce dahi yok.Peki şuan kaç yaşındasın.15 yaşından beri kapatıcı vesaire pudra kullandın değil mi?
Ama sürmezsen de hiç iyi durmuyor.Okula giditorum hergün hiçbirşekilde ne ruj sürerim ne rimel sadece bu kahverengiliği kapatmak için kapatıcı kullanmaya başladım.İnşAllah bir zararı olmaz.
Aslında ben hiç makyaj yapmam hep doğal ve sağlıklı görünmek isterim tek sıkıntım gözaltı iyi marka kullanıyorum 20 tlnin altındaki kapatıcılara güvenmiyorum.Umarım hiçbirsıkıntı olmaz20 yaşındayım. Evet ben liseye başladığımdan beri sürekli makyaj yapıyorum. Cildime de düzenli baktığım için tek bir sivilce dahi yok.
Geceleri uyumadan önce makyajını çıkartırsan bir sorun olacağını düşünmüyorum.Aslında ben hiç makyaj yapmam hep doğal ve sağlıklı görünmek isterim tek sıkıntım gözaltı iyi marka kullanıyorum 20 tlnin altındaki kapatıcılara güvenmiyorum.Umarım hiçbirsıkıntı olmaz