Göz Çevresi Bakımı Kızlar bir bakın

Beyaz tenlisin anlaşılan. Daha çok dikkat çeker.

Bak ben 34 yaşımdayım ama hergün makyaj yapmadığım için alıştım. Çevrem de alıştı. Her gün makyaj yapıp kapattığım zaman yapmayınca hemen hasta mısın diye sorarlardı. Bir şekilde incelerlerdi. Artık eşim kapatıcı sürünce "sürme o şekilde daha kötü duruyor" diyor. :KK48:

Yaşın daha çok küçük. Şimdiden kozmetiklerle yorma cildini. Sen baktıkça gözüne batıyor. Sürme alıştır kendini ve çevreni..
Çay demiyle falan dinlendir her gün. Belki o bile yeter.. Uyku düzeni önemli..
Evet tenim beyaz ve bu cildimdeki kahverengilik sanki kahverengi far sürmüşüm gibi duruyor:olamaz: Her tarifi denedim günde 3 litreye yakın su tükettim.Ama nafile

Geceleri uyumadan önce makyajını çıkartırsan bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Tabi cildine nemlendirici, tonik ara sıra maske de uygula.
Salatalık da göz çevresi için çok iyi geliyor.
Okuldan gelir gelmez şu ingilizcesini yazamadım nutrujina temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum.Bende öyle düşünüyorum.Ama cildi petek gibi olan yaşıtlarımada çok özeniyorum:-)ergenlik işte

20 yaşındayım. Evet ben liseye başladığımdan beri sürekli makyaj yapıyorum. Cildime de düzenli baktığım için tek bir sivilce dahi yok.
Peki seninde gözaltların benimki gibimiydi:KK76:Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.:halay:Her gün kullanırdın değil mi? Birde hangi markalar kullanırdın.Ona rağmen cildinden memnun musun?:KK55:

Peki seninde gözaltların benimki gibimiydi:KK76:Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.:halay:Her gün kullanırdın değil mi? Birde hangi markalar kullanırdın.Ona rağmen cildinden memnun musun?:KK55:
Evet bizim genetik olduğu için kurtulma gibi bir durumum da yok.
Ben rimmel'in kapatıcısını kullandım bir ara sonra maybelline'e geçtim. Şimdi rossmanda catrice diye bir marka var onunkine çok güzel diyorlar. Sevgililer günü indiriminde onu alıcam.
Valla ben cildimden memnunum. Her gün makyaj yapmama rağmen bir sıkıntım yok ama dediğim gibi önemli olan cildine güzel bakmak. Makyajını temizlemek. Cilt tipine uygun, kaliteli markaları kullanırsan sen de sorun yaşamazsın bence.

X