• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakın ya beceremıyorum indirme işini

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
telefon um iphone. Ama indirmek istedigim şarkı ve videolar oluyo yapamadım ya . Bıkac program indirdim olmadı . Yapan bilen varsa yönlendirir mi beni acaba

Ben iphoneda tubidy programını kullanıyorum... zaten indirdiğiniz şarkılar klip olarak iniyor.

Nasıl gene yapamadım ya indirdim tubidy yi
nasıl yapamadın?
arama butonuna istediğin şarkıyı yaz, sonra liste halinde o aramayla ilişkili videolar çıkıyor. hangisini istiyorsan yanındaki "play" işaretine bas. Hangi boyutta indirmek istediğini soran bir küçük ekran çıkıyor. Ben orta boyutta indiriyorum. zaten birkaç saniyede iniyor. İndikten sonra da geçmiş sekmesi var aşağıda indirdiğin tüm şarkılar orada oluyor istediğin zaman açıp dinleyebilirsin. (sadece indirirken internet gerekiyor. Sonrasında istediğin zaman dinleyebilirsin internet harcatmıyor.)

nasıl yapamadın?
arama butonuna istediğin şarkıyı yaz, sonra liste halinde o aramayla ilişkili videolar çıkıyor. hangisini istiyorsan yanındaki "play" işaretine bas. Hangi boyutta indirmek istediğini soran bir küçük ekran çıkıyor. Ben orta boyutta indiriyorum. zaten birkaç saniyede iniyor. İndikten sonra da geçmiş sekmesi var aşağıda indirdiğin tüm şarkılar orada oluyor istediğin zaman açıp dinleyebilirsin. (sadece indirirken internet gerekiyor. Sonrasında istediğin zaman dinleyebilirsin internet harcatmıyor.)
@MiuLego özledim seniii bu ne tesadüf :KK37: :KK36:

nasıl yapamadın?
bunu öğrendiğim iyi oldu arkadaşın telefonu da iphone hep ben whatsaptan şarkı atıyorum ona dinleyeceği zaman, bi düzgün program bulamamıştık, internet olmadan asla dinleyemiyo şarkı

Ben Apple Music'i kullanıyorum. Bir aboneliği var, aylık ödemesi var, çok bilmiyorum eşim ilgileniyor onunla ama çok fazla birşey ödemiyoruz. Arşivi çok geniş. Aile grubu var, hepimiz yararlanıyoruz. Ben netten müzik aradığımı bilmem. Müzik ve video istediğim herşeyi bulabiliyorum.
Oradan kendi zevkime göre bir arşiv oluşturdum, ne istersem dinliyorum

Back