- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
telefon um iphone. Ama indirmek istedigim şarkı ve videolar oluyo yapamadım ya . Bıkac program indirdim olmadı . Yapan bilen varsa yönlendirir mi beni acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl gene yapamadım ya indirdim tubidy yiBen iphoneda tubidy programını kullanıyorum... zaten indirdiğiniz şarkılar klip olarak iniyor.
nasıl yapamadın?Nasıl gene yapamadım ya indirdim tubidy yi
@MiuLego özledim seniii bu ne tesadüfnasıl yapamadın?
arama butonuna istediğin şarkıyı yaz, sonra liste halinde o aramayla ilişkili videolar çıkıyor. hangisini istiyorsan yanındaki "play" işaretine bas. Hangi boyutta indirmek istediğini soran bir küçük ekran çıkıyor. Ben orta boyutta indiriyorum. zaten birkaç saniyede iniyor. İndikten sonra da geçmiş sekmesi var aşağıda indirdiğin tüm şarkılar orada oluyor istediğin zaman açıp dinleyebilirsin. (sadece indirirken internet gerekiyor. Sonrasında istediğin zaman dinleyebilirsin internet harcatmıyor.)
bunu öğrendiğim iyi oldu arkadaşın telefonu da iphone hep ben whatsaptan şarkı atıyorum ona dinleyeceği zaman, bi düzgün program bulamamıştık, internet olmadan asla dinleyemiyo şarkınasıl yapamadın?
arama butonuna istediğin şarkıyı yaz, sonra liste halinde o aramayla ilişkili videolar çıkıyor. hangisini istiyorsan yanındaki "play" işaretine bas. Hangi boyutta indirmek istediğini soran bir küçük ekran çıkıyor. Ben orta boyutta indiriyorum. zaten birkaç saniyede iniyor. İndikten sonra da geçmiş sekmesi var aşağıda indirdiğin tüm şarkılar orada oluyor istediğin zaman açıp dinleyebilirsin. (sadece indirirken internet gerekiyor. Sonrasında istediğin zaman dinleyebilirsin internet harcatmıyor.)
ben de ben deeeeeee@MiuLego özledim seniii bu ne tesadüf