- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
Sevgilimle yakın sehirlerdeyiz gelip gidebiliyor ama ben kargoyla evine hediye yollamak istiyorum bir mont alıcam ve sizce yanına neler ekleyebilirim yaratıcı fikirlerinize ihtiyacaım var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimle yakın sehirlerdeyiz gelip gidebiliyor ama ben kargoyla evine hediye yollamak istiyorum bir mont alıcam ve sizce yanına neler ekleyebilirim yaratıcı fikirlerinize ihtiyacaım var..
Evlenene kadar hediye alma bence. Ben aldim ama sanki pek sevinmiyor erkekler bizler kadar. Sen ondan bekle o sana alsinSevgilimle yakın sehirlerdeyiz gelip gidebiliyor ama ben kargoyla evine hediye yollamak istiyorum bir mont alıcam ve sizce yanına neler ekleyebilirim yaratıcı fikirlerinize ihtiyacaım var..
Konunu okumadim akil veremiyorum kisa ve net.
Baskasinin konusuna boyle yorum yapmistin di mi![]()
yorum yapmasaydınız konuyu acıp zahmet etmeseydiniz :) diğer konuda bende yasadıgım icin baslığı gorunce onu yazdım cıktım bu sizi ilgilendirirmiKonunu okumadim akil veremiyorum kisa ve net.
Baskasinin konusuna boyle yorum yapmistin di mi![]()
gönlümden o gecti o da boyle birsey yapmıstı bende ona hediye etmek istiyorum olamazmı? yanına ne koymalıyım dedim sadeceMont niye aliyosun durduk yere ki fakire kislik yardim yapar gibi :d
ayy çok saol fikişrlerin icinkış geliyor adama odun kömür al biraz da