- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
bendede ayni durum canım kasıklarımda ve karnımda ara ara agrı ve qaz var sanki İnşAllah ikimizdede hamilelikdendirBugün beş tane cam sildim kasıklarım çok ağrıyor bu ay bir çok kez ilişki ve şırıngayla denedik hamilelikten ağrıyor olabilir mi
İnşlh hamilesindir Can'ım. Dikkat et. 11 gün belirti için erken geldi bana. Son bi hafta başlamıştı benim ağrılarım11 gün var canım
benim bat 1nisanİnşlh hamilesindir Can'ım. Dikkat et. 11 gün belirti için erken geldi bana. Son bi hafta başlamıştı benim ağrılarım
Can'ım seninde inşlh bebiş yoldadır. İlk gebeliğimde sadece adet sancım vardı adet olcam sanmıştım. İkincide bi hafta kala belim ağrımaya karnım gaz dolmaya başladı ben hemen anladım hamileyim diye 5 gün kala test yaptım çıktı şükürbenim bat 1nisan
İnşAllah canım İnşAllah dedigin gibidir hamileyimdir bugün moralim çok bozuldu agrıya göre dedim yine olmadı ama sözlerin çok destek oldu bana Allah korusun bebeklerini daimaCan'ım seninde inşlh bebiş yoldadır. İlk gebeliğimde sadece adet sancım vardı adet olcam sanmıştım. İkincide bi hafta kala belim ağrımaya karnım gaz dolmaya başladı ben hemen anladım hamileyim diye 5 gün kala test yaptım çıktı şükür
İnşAllah canım daha erken agrı için batına varkızlar benimde 8 nisan bende hiç ağrı yok sizinki gibi hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim güldürür belki bu ay yüzümüzü.
keşke öyle olmus olsaİnşAllah canım daha erken agrı için batına var
İnşlh tez zamanda müjdeni alırsın olumlu düşün çok da takıntı yapma. İnan ilk gebeliğimde hiç Ama hiç beklemiyordum yeni evlenmiştim hemen olmaz diye düşündüm. Ama rabbim verdi. Bebişin gelmek için bi zamanı var emin olİnşAllah canım İnşAllah dedigin gibidir hamileyimdir bugün moralim çok bozuldu agrıya göre dedim yine olmadı ama sözlerin çok destek oldu bana Allah korusun bebeklerini daima
İnşAllah canım kafaya takınca olmuyor adet olucakmışım gibiyim ya bakıyorum her saniye(dahada erkenİnşlh tez zamanda müjdeni alırsın olumlu düşün çok da takıntı yapma. İnan ilk gebeliğimde hiç Ama hiç beklemiyordum yeni evlenmiştim hemen olmaz diye düşündüm. Ama rabbim verdi. Bebişin gelmek için bi zamanı var emin ol
olur canım sıkma canınıkeşke öyle olmus olsa
Bende ilk kızımda sürekli lavaboya gidiyordum adet ha oldum ha olcam diye. O adet 9 ay gelmedi şükür :))İnşAllah canım kafaya takınca olmuyor adet olucakmışım gibiyim ya bakıyorum her saniye(dahada erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?