Kızlar Bir bakarmısınız

Vintageseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
1.916
1.298
83
Bugün beş tane cam sildim kasıklarım çok ağrıyor bu ay bir çok kez ilişki ve şırıngayla denedik hamilelikten ağrıyor olabilir mi

kızlar benimde 8 nisan bende hiç ağrı yok sizinki gibi hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim güldürür belki bu ay yüzümüzü.

Can'ım seninde inşlh bebiş yoldadır. İlk gebeliğimde sadece adet sancım vardı adet olcam sanmıştım. İkincide bi hafta kala belim ağrımaya karnım gaz dolmaya başladı ben hemen anladım hamileyim diye 5 gün kala test yaptım çıktı şükür
İnşAllah canım İnşAllah dedigin gibidir hamileyimdir bugün moralim çok bozuldu agrıya göre dedim yine olmadı ama sözlerin çok destek oldu bana Allah korusun bebeklerini daima

İnşAllah canım İnşAllah dedigin gibidir hamileyimdir bugün moralim çok bozuldu agrıya göre dedim yine olmadı ama sözlerin çok destek oldu bana Allah korusun bebeklerini daima
İnşlh tez zamanda müjdeni alırsın olumlu düşün çok da takıntı yapma. İnan ilk gebeliğimde hiç Ama hiç beklemiyordum yeni evlenmiştim hemen olmaz diye düşündüm. Ama rabbim verdi. Bebişin gelmek için bi zamanı var emin ol

Regl ağrılarıyla aynıymış kahverengi lekelenme oluyormuş tabi bu herkes için geçerli değilmiş kızlar

İnşlh tez zamanda müjdeni alırsın olumlu düşün çok da takıntı yapma. İnan ilk gebeliğimde hiç Ama hiç beklemiyordum yeni evlenmiştim hemen olmaz diye düşündüm. Ama rabbim verdi. Bebişin gelmek için bi zamanı var emin ol
İnşAllah canım kafaya takınca olmuyor adet olucakmışım gibiyim ya bakıyorum her saniye(dahada erken

Back
X