Kızlar bir bakarmısınız

Kermes8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
52
12
3
Kızlar 8 aydır bebek istiyoruz çok önerilen bir doktordan özel yazanesinden randevu aldım alttan muayene eder mi acaba YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Genelde ediyorlar ama bilemem tabi. Benim kistlerim olduğu için genelde adetin 2. günü hep alttan muayene oluyorum.

Canım kasıklarım da ağrı var sadece çocuk için baktıracağım bakarlar mı sencede hiç istemiyorum
Neden istemiyorsun ? Kistlerde bazen kasık ağrısı yaparmış belki kist var mı diye bakabilirler. Ben vajinal ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum.

Doktor erkek olsun kasın olsun asla bakmıyor vajınaya vir örtü örtülğyor tavsiyem nekadar tahat olursan okdr çabuk biter

Kızlar 8 aydır bebek istiyoruz çok önerilen bir doktordan özel yazanesinden randevu aldım alttan muayene eder mi acaba YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Alttan muayene olman daha iyi olur cnm çünkü o şekilde hersey daha net görünüyormuş.bnde çok iyi bi doktora gitmiştim hamile kalana kdr alttan muayene etti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…