- 7 Haziran 2019
- 52
- 12
- 3
- Konu Sahibi Kermes8989
Kızlar 8 aydır bebek istiyoruz çok önerilen bir doktordan özel yazanesinden randevu aldım alttan muayene eder mi acaba YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kasıklarım da ağrı var sadece çocuk için baktıracağım bakarlar mı sencede hiç istemiyorumGenelde ediyorlar ama bilemem tabi. Benim kistlerim olduğu için genelde adetin 2. günü hep alttan muayene oluyorum.
Neden istemiyorsun ? Kistlerde bazen kasık ağrısı yaparmış belki kist var mı diye bakabilirler. Ben vajinal ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum.Canım kasıklarım da ağrı var sadece çocuk için baktıracağım bakarlar mı sencede hiç istemiyorum
Çekiniyorum istemiyorum bir de doktor erkek olunca hiç istemiyorumNeden istemiyorsun ? Kistlerde bazen kasık ağrısı yaparmış belki kist var mı diye bakabilirler. Ben vajinal ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum.
doktor bakmıyor bile çekincek hiç birsey yok. Benim doktorum da erkek. Buna cinsiyet olarak bakma sağlığını düşün. O zaman kadın doktora randevu alÇekiniyorum istemiyorum bir de doktor erkek olunca hiç istemiyorum
yarın gidiyim bakmak isterse bakma demesem bakar mı acabadoktor bakmıyor bile çekincek hiç birsey yok. Benim doktorum da erkek. Buna cinsiyet olarak bakma sağlığını düşün. O zaman kadın doktora randevu al
Zorla bakacak hali yok ki adamın. Bence kendinize kadın doktor bulun.yarın gidiyim bakmak isterse bakma demesem bakar mı acaba
Herkes bu adamı ÖnerdiZorla bakacak hali yok ki adamın. Bence kendinize kadın doktor bulun.
Kesinlikle bakmıyor. Ben ne zaman gittiysem hemşire yanımda oluyor örtüyü örtüyor hasta hazır diyor doktor geliyor. Gerisi size kalmış.Herkes bu adamı Önerdi
Alttan muayene olman daha iyi olur cnm çünkü o şekilde hersey daha net görünüyormuş.bnde çok iyi bi doktora gitmiştim hamile kalana kdr alttan muayene etti hepKızlar 8 aydır bebek istiyoruz çok önerilen bir doktordan özel yazanesinden randevu aldım alttan muayene eder mi acaba YARDIMCI OLUR MUSUNUZ