Kizlar bir bakar misiniz?

Benim adetimin üstünden 25 günüm geçti bir kaç kez test yaptım çıkmıyordu bir kaç saat sonra ikinci çizginin gölgesi gorunuyordu dort gün öncede yaptım tek çizgi çıktı bu sefer başına böyle bir durum gelen varmı

Adetin üstünden altı gün geçmişti doktora gittim ultrasyondan da baktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi ama bebek yoktu e hala adet olmadım ne yapsam acaba

Adetin üstünden altı gün geçmişti doktora gittim ultrasyondan da baktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi ama bebek yoktu e hala adet olmadım ne yapsam acaba
Ne gibi ne yapcaksiniz? Tekrar doktota gideceksnz sanirm

Ben 20 gunde bir adet oluyorum normal gibi gelirdi fakat bu ay 19gune dusunce korkmaya basladim.takvimime baktim en fazla 25 gunde olmusum.en son 2 subatta bitti bugun yine hastayim :/ adet bittikten 5 gun sonra goguslerm acimaya basliyor ve ilerledikce dokunamiyorm.eskiden sancimda olmazdi bu ay kasigimin solunda agrida var doktora gitmelimiyim abartiyo muyum acaba :KK43: (25 yasinda ve bekarim ) :KK43: simdiden tesekkurler
Belki.kist olabili bi görün derim

Rahim duvarı hamilelikte kalınlaşıyor. İlk muayenede kese hemen görülmüyor zaten. Bana iki hamileliğimde de rahim duvarı kalın demişlerdi ilk muayenede. Sonra kan testinde çıktı. Kan testi yapmadılar mı

Ya simdi kafam karisyi hastalandilginiz tarihide sayiyormusunuz temiz kaldiginiz gunleeri mi sayiyorsunuz ?
Arkadaşım bak regl olduğun ilk gün ile, diğer regl arasını sayacaksın. Temiz kaldığı gün normal insanlarda 21 dir zaten.

Mesela 29 ocakta olmuşsun. 22 şubatta olmuşsun. Normal 28 gün olsaydı senin mens periyodun 26 sında olacaktın normal olan. 4 gün erken olmuşsun sadece. Ki benim mens periyodum 24-25 mesela. Her ay 3-4 gün erken olurum ve bu normal. İnsandan insana değişebiliyor. Kiminin 30 gün oluyor tam.

Çok kendini üzecek durumda değilsin. Ben 25 günde bir olmama rağmen 7-8 gün sürüyor ve doktora gittiğimde çok normal, gayet sağlıklısın dedi.

Çok kafana takıyorsan sen de bir git ama hesap bu şekilde. Bence sen de bizdensin telaşa gerek yok :D

Rahim duvarı hamilelikte kalınlaşıyor. İlk muayenede kese hemen görülmüyor zaten. Bana iki hamileliğimde de rahim duvarı kalın demişlerdi ilk muayenede. Sonra kan testinde çıktı. Kan testi yapmadılar mı
Kan vaerdim o zmn negatif çkti doktor söktürücü verdi almadim bende beklim dedim oldu 25 gün hala adet olmadım testtede çıkmıyor duvar kalınlaşması için ya adet olacaksın yada hamilelik dedi kanda çıkmayınca söktürücü verdi kullanmamakla doğrumu yaptım yanlismi yaptım bilmiyorum

Kan vaerdim o zmn negatif çkti doktor söktürücü verdi almadim bende beklim dedim oldu 25 gün hala adet olmadım testtede çıkmıyor duvar kalınlaşması için ya adet olacaksın yada hamilelik dedi kanda çıkmayınca söktürücü verdi kullanmamakla doğrumu yaptım yanlismi yaptım bilmiyorum
bence doktorunu dinlemelisin.
hiç hamile kalmadım bu konuda tecrübem yok ama 2 gün bile geçse kan testinde kesin çıkar bliyorum.
kan testinde ısrarla çıkmayınca emin olunca söktürücü vermiştir, ve doğru da yapmış.

sanki ne kadar gecirse hoşuna gidiyor gibi bir izlenim bıraktın bende, nedendir bilmiyorum.
bu kadar test yapmana rağmen yoksa, bir anda bir testte 3 aylık hamile çıkmazsın yani. yoksa yoktur.

ki bu durumda da yok.sağlığın için doktorunu dinlemelisin. sağlık şakaya gelmez.

Back