Kizlar bir bakar misiniz?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Ben 20 gunde bir adet oluyorum normal gibi gelirdi fakat bu ay 19gune dusunce korkmaya basladim.takvimime baktim en fazla 25 gunde olmusum.en son 2 subatta bitti bugun yine hastayim :/ adet bittikten 5 gun sonra goguslerm acimaya basliyor ve ilerledikce dokunamiyorm.eskiden sancimda olmazdi bu ay kasigimin solunda agrida var doktora gitmelimiyim abartiyo muyum acaba (25 yasinda ve bekarim ) simdiden tesekkurler

ben genelde çok stresli zamanlar geçirdiysem erken adet olurum, o yüzden takıntı yapmam. böyle bir sebep yoksa 20 günde bir olmak çokta normal değil bir doktora görünün

benim bildigim 21-30 gün arasi normalmis. Benim cok degisken bazen 21 bazen 26. Stresse bagli birazda. Bir doktora görünmekte fayda var.

Ben gebelikten önce hep 3 haftada bir olurdum. Bir sıkıntı da çıkmadı. Ama genede kafanıza takılıyorsa,muayene olun..

ben genelde çok stresli zamanlar geçirdiysem erken adet olurum, o yüzden takıntı yapmam. böyle bir sebep yoksa 20 günde bir olmak çokta normal değil bir doktora görünün
Annem deerdi e daha yeni oldun ya diye 4 aydir hesapladim 20 gun cidden bir ay da 2 kez oluyorum nerdeyse isim stresli ama pek stres gibi durmuyor

Annem deerdi e daha yeni oldun ya diye 4 aydir hesapladim 20 gun cidden bir ay da 2 kez oluyorum nerdeyse isim stresli ama pek stres gibi durmuyor
işinizdeki stres bastırdığınız durumlar bu şekilde tepkiler verdirebilir vücudunuza, ama yinede görünün siz. geçmiş olsun

Boşuna panik yapıp daha da sıkma kendini , en iyisi gidip kontrol olman .Geçmiş olsun

İyi de 20 günde 1 olmuyor ki. 2 şubatta bitti demişsin. Kaçında başladığı önemli. Benim ara ara 8 9 gün sürdüğü oluyor. Öyleyse gayet normal. 1 hafta erken veya geç olması normal sayılıyor.

Zaten 4 haftada 1 olursak, 28 gün hesaplanıyor. 21 gün temiz, 7 gün regl olarak geçer. Böyle hesapla.

21günden azı 40 günden fazlası hastalık belirtisi diye biliyorum ben. Bi ara ben de çok sık oluyordum prolaktinim çok yüksek çıkmıştı. İnşAllah bişeyiniz yoktur ama bi an önce doktora görünün bence

Siz diyince ben de takvime baktım temiz kaldığı günleri sayıyo galiba. @nilayturkogluuu Adetlerin ilk günü arasını saymanız lazım. Uygulamalar var indirip ordan takip edebilirsiniz

29 ocakta oldum ben basladigi gunden itibaren saymadim temiz kaldigim gun sayisi 20 :/ hatta bu ay 18..4 gun suruyor.. yanlismi biliyorum

bende iki haftada bir oluyorum üstelik 8 gün çok sinir bozucu bi durum

29 ocakta oldum ben basladigi gunden itibaren saymadim temiz kaldigim gun sayisi 20 :/ hatta bu ay 18..4 gun suruyor.. yanlismi biliyorum
Malesef yanlış biliyorsunuz :) başlangıçtan itibaren sayılır. Ben de 28 günde bir olurum 8-10 gün sürer adetim. Temiz kaldığım gün sayısı 20

ben drye gitmeyi düşünüyorum ama biliyorum dkh vercek onu da ben kullanamıyorum

Malesef yanlış biliyorsunuz :) başlangıçtan itibaren sayılır. Ben de 28 günde bir olurum 8-10 gün sürer adetim. Temiz kaldığım gün sayısı 20
Adet baslangicindan sonuna kadar hesaplanir yani :/ ben temiz kaldigim gunleri sayiyodm

Merhaba ben yeniyim arkadaşlar bir sorum olacak size yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…