Annem deerdi e daha yeni oldun ya diye 4 aydir hesapladim 20 gun cidden bir ay da 2 kez oluyorum nerdeyseben genelde çok stresli zamanlar geçirdiysem erken adet olurum, o yüzden takıntı yapmam. böyle bir sebep yoksa 20 günde bir olmak çokta normal değil bir doktora görünün
işinizdeki stres bastırdığınız durumlar bu şekilde tepkiler verdirebilir vücudunuza, ama yinede görünün siz. geçmiş olsunAnnem deerdi e daha yeni oldun ya diye 4 aydir hesapladim 20 gun cidden bir ay da 2 kez oluyorum nerdeyseisim stresli ama pek stres gibi durmuyor
Siz diyince ben de takvime baktım temiz kaldığı günleri sayıyo galiba. @nilayturkogluuu Adetlerin ilk günü arasını saymanız lazım. Uygulamalar var indirip ordan takip edebilirsinizİyi de 20 günde 1 olmuyor ki. 2 şubatta bitti demişsin. Kaçında başladığı önemli. Benim ara ara 8 9 gün sürdüğü oluyor. Öyleyse gayet normal. 1 hafta erken veya geç olması normal sayılıyor.
Zaten 4 haftada 1 olursak, 28 gün hesaplanıyor. 21 gün temiz, 7 gün regl olarak geçer. Böyle hesapla.
29 ocakta oldum ben basladigi gunden itibaren saymadim temiz kaldigim gun sayisi 20 :/ hatta bu ay 18..4 gun suruyor.. yanlismi biliyorumİyi de 20 günde 1 olmuyor ki. 2 şubatta bitti demişsin. Kaçında başladığı önemli. Benim ara ara 8 9 gün sürdüğü oluyor. Öyleyse gayet normal. 1 hafta erken veya geç olması normal sayılıyor.
Zaten 4 haftada 1 olursak, 28 gün hesaplanıyor. 21 gün temiz, 7 gün regl olarak geçer. Böyle hesapla.
Bende oyle neredeyse istebende iki haftada bir oluyorumüstelik 8 gün çok sinir bozucu bi durum
Malesef yanlış biliyorsunuz :) başlangıçtan itibaren sayılır. Ben de 28 günde bir olurum 8-10 gün sürer adetim. Temiz kaldığım gün sayısı 2029 ocakta oldum ben basladigi gunden itibaren saymadim temiz kaldigim gun sayisi 20 :/ hatta bu ay 18..4 gun suruyor.. yanlismi biliyorum
Aralik 6si 9da bitti.aralıkta ne zaman oldun
Adet baslangicindan sonuna kadar hesaplanir yani :/ ben temiz kaldigim gunleri sayiyodmMalesef yanlış biliyorsunuz :) başlangıçtan itibaren sayılır. Ben de 28 günde bir olurum 8-10 gün sürer adetim. Temiz kaldığım gün sayısı 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?