Cnm yaa uzulme olur insalh bende cok yasadim o gunleri rabbim verir insalh...ss .!.:tiersen canim hafta aniden mide bulantisiyla dr a gittik esimle.gobek kaymasi dediler moralim cok bozuldu.hamileyim diye heycan yaptim fakat degilmisim.simdi hesapliyorum 4 gun gecyi adetten idrar testi negatif cikti dedigin gibi kan testine basvurcam yine ama en az 3 4 gun sabredip beklicem.sonuc kotu ciktifinda cokuzuluyorum.benim uzulmem bi yana dun esim de benle 9 dogurdu bebek olcak diye ama testteki sonuca beraber bakinca uzuldugunu gorunce daha cok uzuluyorum
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz inş sağ salim.. Kendimizi her seyden korumaya calisacagiz başka yapacak bir şey yok.. Her sey minikler için.. :)Hic birini yapmiyorum cnm dere otu nar haci hurmasi birde ihlamur dahi icmiyorum ama nasip iste inşallah yaşar ikinci bi ilkide düştü çünkü...
Kızlar iyi geceler. 9 ekimde adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Karnimda bir yogunluk var sanki olacakmisim gibi ama gecikti bu ay. Yumurtlama günümü tam bilmiyodum ama o hafta 2 gun iliski oldu. Hamile olabilirmiyim ne zaman test yaptirayim?
Tatlim ozaman sen kan testini dene yada bekle sabrin varsa ama muhtemel bir ihtimalle mevsim gecislerinden oturu adetin gun atiyor ola bilir..Bugun yaptığım idrar testi detif ve hala adet olmadimyumurtlama gec olunca adet gecikirmi acaba
Cnm rahim duvari kalinlasmasi annemde var ama ona asiri kanama yapiyor zaten oda ole oluyormus rahim kalinlasmasi kanama yapiyor tatlim normalinde iyi bir kadin dogum doktoruna git bence bir baktir tedavisi var uzulme muhtemelen yeni oldugu icin hemen iylesir cnm cok gecmis olsun..kizlar ben 10 ekim gibi adet olmam gerekuyodu olmadim.hamilede degilmisim kan idrar dolu test yaptirdim cikmadi.e adette degikim.ama dr rahim duvarlarin kalinlasmis ne demek anlamadim ama larnim fena sancili ve goguslerim hep sis sis.nolcak bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?