kızlar bir bakar mısınız?

Cnm yaa uzulme olur insalh bende cok yasadim o gunleri rabbim verir insalh...

Hic birini yapmiyorum cnm dere otu nar haci hurmasi birde ihlamur dahi icmiyorum ama nasip iste inşallah yaşar ikinci bi ilkide düştü çünkü...
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz inş sağ salim.. Kendimizi her seyden korumaya calisacagiz başka yapacak bir şey yok.. Her sey minikler için.. :)

Canım bence idrar testini dene.

Bugun yaptığım idrar testi de negatif ve hala adet olmadimyumurtlama gec olunca adet gecikirmi acaba

Bugun yaptığım idrar testi detif ve hala adet olmadimyumurtlama gec olunca adet gecikirmi acaba
Tatlim ozaman sen kan testini dene yada bekle sabrin varsa ama muhtemel bir ihtimalle mevsim gecislerinden oturu adetin gun atiyor ola bilir..

kizlar ben 10 ekim gibi adet olmam gerekuyodu olmadim.hamilede degilmisim kan idrar dolu test yaptirdim cikmadi.e adette degikim.ama dr rahim duvarlarin kalinlasmis dedi bu ne demek anlamadim ama larnim fena sancili ve goguslerim hep sis sis.nolcak bilmiyorum valla

Cnm rahim duvari kalinlasmasi annemde var ama ona asiri kanama yapiyor zaten oda ole oluyormus rahim kalinlasmasi kanama yapiyor tatlim normalinde iyi bir kadin dogum doktoruna git bence bir baktir tedavisi var uzulme muhtemelen yeni oldugu icin hemen iylesir cnm cok gecmis olsun..

gittim utanem gittim.burdaki en iyi hastanedeki ozel dr a gidiyorum zaten.isin garip yani ben evlencem diye heycandan sozden evlilige kadar 6 ay sure icinde 1 kere adet gormustum.sonra balayindan dondum oldu 1 gun surdu oda:)dr a gittigimde rahim duvari kalinlasmis ya adet olucaksin yada gebelige musait zamandasin dedi bana.betul um dr beni yanlismi bilgilendirdi acaba.cunju annen bak rahat kanama olabiliyo.aksine ben hic olamiyorum simdi.uzulmeye basladim dr udegissemmi acaba

Bak cnm seni yanlış yönlendirmek istemem ama annemde ve genel olarak hastalarda kanama olarak gözüküyor yani adet olmayani hiç duymadim internette bile yaziyor bakk aşırı parçalı kanama yapar ona bağlı kansızlık olur falan die ve hepsi annemde var yanii adet olamamanin onunla ilgisi ney bence doktora bu konuyu sor derim normalde kanama yapiyormus bende neden böyle die...:):)

sali gunune randevu aldim baska bir dr a ona da gozukucem insallah.cunku adet yok sanci cok fena

Tmm çokta ilerleyen bir yaş değil cnm tedavin kolay olur ilaçla tedavi olabilirsin inşalh..

agustos sonunda.ahh keske betull keske hazirlansa artik.

Canimm çok yeni ewlisin dahaa 3 ay ancak olmuş dur sabret cidden bebege hazırlanıyor ola bilir vucudun ben 4 seneye gidiyorum ewlilikte hala yok bebegim iki düşugum oldu hatta ikincisi yeni oldu 10 gün falan oluyor bendede adette problem vardi çok zor oluyordum polikistik ovel varmis ondan dolayi bebegede engel oluyormus inan olmaz diyorlar oluyor benim hem esimde hemde bende problem var doktorlar diyor mucize iki kere hamile kalmışın inanilmaz bir olay diyolar ama işte kucağıma alamadim malisef.. ondan dolayi cok uzulme daha cok yeni en az 6 ay gecmesini bekle cnm o bir sorununuz yoksa emin ol hemen olur..:):)

canimmcok uzuldum cok gecmia olsun insallah rabbim yuzumuzu guldursun bebislerimizi kucagimiza versinpolikistik over nedir? benimde adet cok sıkıntılı inan soznisan zamani korkudan heycandan stersten 6 7 aya yakin hic olmadim

Amin cnm inşallah alırız hayırlı ewlatlarimizi.. bu arada polikistik ovel yumurtalik kisti ama kanser tarzi kötü kist değil kilodan yada çok zayıfliktan kaynaklanan bir çeşit kist kilo aldikca artan ama kendide sürekli kilo aldıran bir hastalık yumurtlamayi engelliyor yani sperm yumurtsya onu gecip cok zor ulasiyor tedavisi var ama ben bebek istediğim için klomen die bir hap kullaniyordum her ay yumutlamayi artırması için sonra 5 6 ay kadar ara verdim o arada rabbimin hikmeti hamile kaldım ama oda kismet olmadı iki aylik yine kaybettim birde benim düşmüyor karnimda oluyor kürtaj oluyorum ondan zor bir durum ama mucize rabbim işte""kün fe yekün"" ol dedi olduu yani ben bu durumda olduysam senin belkide hemen olur..:):)

canimm insallah insalllah.ben sali gunu bi gidip ogteneyim ama dediklerin allah razi olsun iciminrahatlatti inan.insallah rabbim.yuzumuzu guldurur bizde guzel haberlerimizi veririz.adetimden 20 kusur gun gecti hala olamadim ya oda bana stres yapiyor.agresiflik sanci şişlik ne ararsan var.o yuzden duadan baska birsey gelmiyor elimden inan

Cnm benim yaa kiyamam sana insan kötü oluyor tabiki olmayınca ama napicn sen yine git bir göster bakalim.sonuç ne cikicak umarim mewsim değişikligidir cnm ama anlarlar zaten onu doktor merak etme sen tatlim.. bu arada isim neydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…