- 1 Mart 2007
- 288
- 37
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sonuçta adetin 3 gün geçmiş ewde test yapabilirsin ben adet günüme 4 gün varken yaptım çıktıKızlar iyi geceler. 9 ekimde adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Karnimda bir yogunluk var sanki olacakmisim gibi ama gecikti bu ay. Yumurtlama günümü tam bilmiyodum ama o hafta 2 gun iliski oldu. Hamile olabilirmiyim ne zaman test yaptirayim?
Bana adetin bir hafta geciksin öyle yap demişlerdi ...testi .
Bence git kan testi yaptir en garantisi o oluyor. Kafan rahat olur. Birkaç saate alursin sonuclari. :)Kızlar iyi geceler. 9 ekimde adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Karnimda bir yogunluk var sanki olacakmisim gibi ama gecikti bu ay. Yumurtlama günümü tam bilmiyodum ama o hafta 2 gun iliski oldu. Hamile olabilirmiyim ne zaman test yaptirayim?
Bence kan ver o zaman 3 günlükken bikle cikiyor bebis varsa :)benimde 8 9 ekim gibi adet olmam gerekiyodu bende suan hala adet degilim, heycandan dun gece nobetci eczane arayip test aldim aslinda hata ettim cunku 1 2 hafta beklemelisin dedi annem.sonuc negatif cikti ama ayaklarim buz gibi usuyorum ve karnim suan adet sancisi gibi sancilarda, iliski sonrasindada burda kizlardan okudugum gibi 10 15 dk kalkmiyorum son 4 5 gundur.dun negatif cikti ama icimden bi ses sanki artik olcak diyo.o yuzden testi yapma benim gibi uzuluraun en guzeli 1 hafta daha bekleyelim.cunku benim suan 4 gun gecti.allahim yardim etsin hepimize kizlar hadi guzel haberler alalim
Benimde idrar testim negatif cikmisti kanda pozitif cikti o yüzden idrara guvenemuyorum ben. Kan garanti geliyor. İns bir an önce güzel haberleri alirsiniz :).. Stres yapma olacagina birakin. Streste olumsuz etkiliyor her şeyi...tiersen canim gecen hafta aniden mide bulantisiyla dr a gittik esimle.gobek kaymasi dediler moralim cok bozuldu.hamileyim diye heycan yaptim fakat degilmisim.simdi hesapliyorum 4 gun gecyi adetten idrar testi negatif cikti dedigin gibi kan testine basvurcam yine ama en az 3 4 gun sabredip beklicem.sonuc kotu ciktifinda cok uzuluyorum.benim uzulmem bi yana dun esim de benle 9 dogurdu bebek olcak diye ama testteki sonuca beraber bakinca uzuldugunu gorunce daha cok uzuluyorum
Amiin canim çok sağol :) dualarim sizinle...tamam canim ozaman ben hafta ici dr dayim.guzel haberler veririm insallah...rabbim sana da kolaylik versin nisan da yegenimiz dogucak insallah hayirlisiyla.rabbim sansini bahtini acik eylesin i sallah bebeginin.saglikli sihhatli olsun.
Maydanoz ve nane kesinlikle yeme.. Ada cayi içme inş geçer bu gunler hayirlisiylaCnm hiç üzülme ama bencede en garantisi kan testi benim adetim 5 gün geçti ben idrar testi yaptim once negatif iki dkk sonrada bir baktimki ikinci çizgi çok hafif çıktı hemen doktora gittim ertisi gün ona güvenmedim kan verdim bir sate sonucu aldim pozitif çıktı 3 haftalik hamileymisim ama inan oraya kadar iyi zamanimdi suan 6 haftalik hamileyim 2 haftadır yatiyorum düşük riskim var iki kere kanama oldum simdide kanamam durdu herşey normal ama iç kanamam varmış gene yatıyorum doktor allaha kaldi diyor.. Dicem okii cnm nolur cok heycan yapma insalh nasipse olur tatlimm..
Hamile olma olasılığın var ki yumurtlama dönemi adetin bitiminden 7 ila 21. günler arasıdır ve bu evrede cinsel ilişki yaşadıysanız gebe kalma olasılığın yüksektir. Birkaç gün daha bekle eğer halen adet olmazsan hemen test yaptır, bazı durumlarda adet çevresel faktörlerden dolayı gecikebiliyor.Kızlar iyi geceler. 9 ekimde adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Karnimda bir yogunluk var sanki olacakmisim gibi ama gecikti bu ay. Yumurtlama günümü tam bilmiyodum ama o hafta 2 gun iliski oldu. Hamile olabilirmiyim ne zaman test yaptirayim?