Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yabanci mi türkce mi?
can dostum cok güzel bir film hatta bir sahnesi var aklima geldikce gülüyorum ! :))
fark etmez komil eğlenceli olsunda :)
Canım Sağ Salim diye bir film var Türk f,mli ben çok gülmüştüm nedense o gün moralim bozuktu belkide ondan :) arkadaşın dediği Jim Cary nin Yes Man güzel oda çok eğlenceli Zorlu Takip var oda komikti.. The Hangover da süperdi aklıma başka gelmiyor :)
ben de sağ salim i tavsiye etmek için gelmiştimgerçekten kahkahalar atarak izledim ve ilk defa bir türk filmine bukadar çok güldüm espriden çok konu bütünlüğüne gülünen bir film bence onu izlemelisin :))
Dimii erkek arkadaşımla tesadüfen keşfettik o filmi sonra komutanı ile birlikte izlemişler adam o kadar ciddi ve sert beğenmez sanıyordum ama benden daha fazla güldü dedi :) bazı sahneleri aklıma geldikçe halen gülüyorum :)
Bende izlicemm sag salimi
Gülmeye ihtiyacım var
Bu arada bolci bende seni görünce tatlı krizine giriyorum:)
Bu arada Bolci senin nicki her gördüğümde aklıma çikolata geliyor tabii benim bildiğim Bolci mi rumuzunu seçmedene neden olan bilmiyorum ama her seferinde canım çekiyor :)
Bende izlicemm sag salimi
Gülmeye ihtiyacım var
Bu arada bolci bende seni görünce tatlı krizine giriyorum:)
İzle canım fikrini yaz sonra bakalım beğenecekmisin :)