• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakar mısınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ateş böcüğü

Ziyaretçi
kızlar benim suratım ruh gibi bembeyaz yaa:( föndoten pudra kullanmak istemiorum gözenekleri tıkamıcak öyle kalıp gibi de durmıycak cildime zarar wermiycek hafif yapıda yüzümü hafif renklendiricek bi ürün war mı acaba??yoksa organik fondoten mi alsam bilemedm:(

allık kullan zaten onlar toz gibi oluo gözeneklerini kapatıcanı sanmam

canım aynı sorun bende de var.Allık kullanmalısın

renk veren nemlendirici kremler var
bide markaların mesela lancome color ıd var yüzünle bütünleşen hafif bi yapısı vardır dene bakalım
yada arkadaşların dediği gibi önce allık kullan bakalım nasıl olacak

Allık kullan bence de ama iyi bir allık al ki kalıcı olsun ve akşam mutlaka temizleyici ile temizlemelesin.. Ayrıca cildine uygun hafif yarı şeffaf bir fondoten kullanıp akşamları güzelce temizler bakımına dikkat edersen gözeneklerin tıkanmaz.. Ben de sevmem maske gibi fondoten ama özellikle kışın fondoten pudra allık hep olur yüzümde ama belli bile olmaz fondoten olduğu, bende cildimin rengi kışın solduğu için kullanıyorum sadece.. Renkli nemlendiriciler de gayet güzeldir..

evet md formulationsda da renkli nemlendirici ve güneş koruyucular var ;ama onlar da tam kapatmıyor bence

Evet renkli nemlendiriciler ve yarı şeffaf fondoten, pudra vs kapatıcı özelliği baskın değildir, daha çok cilde doğal bir renk vermek için hafif ürünlerdir çünkü.. yüzünde kapatıcı etki eden birşey kullanmak isteyenler için değil tabi ki.. tecrübe ile sabittir -tatlicadiarzu-
Ben de kapatıcı özelliği olan ürünleri tercih etmiyorum cildimde çok şükür artık bir sorun yok, kışın renk solukluğunu giderebilmek için renklendirici jel ve hafif yarı şeffaf bir fondoten kullanıyorum.. :Saruboceq:

tam kapatmasini istemiyor sadece hafif renk istiyorsan Dermalogica`nin renkli nemlendiricisi guzeldir =) denedim ben az renk veriyo, fazla makyaja zamanim olmadiginda sürüyorum ben.

Ama hem kapatici hem dogal duran hem gözenek kapatmayan birsey istersen mineral makyajlarina bak derim

bende id tavsıye ederım allık ve pudrasını

lancomun fondoteni çok güzel ve kalıp gibi yapmıyor,
onu tavsiye ederim ayrıca iyi temizledikten sonra kapanmaz gözeneklerinizyerimseniben
ama illede fodoten kullanmayacağım diyorsanız,
mineralli allıklar var mesela nars onu çok beğeniyorum allıkla başlayın derimyerimseniben

allık kullan zaten onlar toz gibi oluo gözeneklerini kapatıcanı sanmam

canım asıl onlar kapatır.çünkü tanecikleri cok küçük .ben kullanmanı tavsiye etmem tatlıkm.bide sivilce siyah nokta gibi durumlara sebep olan yıpranmıs deri hücreleriyle ugrasma..:teselli:

geçen gün içicekken elimden düşen beta karoten tabletini çöpe atmadan bi deliyim de ne var diye bakiyim dedim bi baktım kıpkırmızı bu topici de görünce yazıyım dedim o tabletlerden bi tane yüzümüze kullandığımız nemlendiricinin içine karıştırsak çok güzel olur hatta o renkten ruj bile olur benden sölemesi:D

Back
X