Kızlar bir bakar mısınız

yok hıc bır acı falan merak etmeyın sadece transferde sıkışık olmak kötü darısı basınuza inşllh

Ben pcosluyum ve 31 adet yumurta toplandi benden. Pcoslu olmak burda bir avantaj aslinda. Cok fazla yumurta toplandigi icin elde edilen blast sayisida fazla oluyor. Mesela benim 14 adet 5.gun embriyom donduruldu. 3 transferimde cok sukur pozitifi gordum dun :) darisi basina insallah. Ben sadece narkozdan uyandigimda bir karin agrim vardi hemen agri kesici yaptilar ve bir daha hoc agrim olmadi toplamadan sonra. Aci falan yok zaten anestezi altinda yapiliyor sonrasinda agri kesici verince hop geciyor. Hic korkulacak bir asama degil.

Ayy kuzum çokçok sevindim bir an önce sağlıkla kucağına almak nasip olsun ay inşallah yarın ben de öyle söylerim kuzu, biraz stresliyim hâlâ

Ayy kuzum çokçok sevindim bir an önce sağlıkla kucağına almak nasip olsun ay inşallah yarın ben de öyle söylerim kuzu, biraz stresliyim hâlâ
Cok tesekkur ederim :) gercekten korkulacak hicbir sey yok. Hic stres yapma. Mesela bence transfer yumurta toplamadan daha sikintili bir islem. Idrara sikisik olmak beni 3 transferimde de inanilmaz zorladi.

Cok tesekkur ederim :) gercekten korkulacak hicbir sey yok. Hic stres yapma. Mesela bence transfer yumurta toplamadan daha sikintili bir islem. Idrara sikisik olmak beni 3 transferimde de inanilmaz zorladi.

Herkes aynısını yazıyor... aşırı derecede sıkışık olmak lazımmış.. ne kadar sonra tuvalete gittiniz? Bu arada transfer kaç hafta aralıklarla tekrarlanabiliyor?

Herkes aynısını yazıyor... aşırı derecede sıkışık olmak lazımmış.. ne kadar sonra tuvalete gittiniz? Bu arada transfer kaç hafta aralıklarla tekrarlanabiliyor?
Ne kadar sikisik olursan o kadar net bir hat olusuyormus ve dogru noktaya emriyoyu yerlestirmek icin cok onemliymis. Transfer somrasi yarim saat ayaga kalkmak yasak. Ama ben sürgü istedim turamadigim icin yattigim yerden ona isedim :) transfer araliklilari kisiye gore degisiyor aslinda. Bazilari 1 adet sonrasi hemen transfer olabilirken bazilari yani benim gibiler 6 aydan omce olamiyor malesef. Igneler, ilaclar falan benim hormonlarimi altust edip kistlere ve kanamalara sebep oluyor. En az 3 ay dogum kontrol ilaci kullanip kistten kurtulmam gerekiyor once. Ama dedigim gibi kisiden kisiye degisiyor.

Anladım tatlım çok teşekkür ederim inşallh gerek kalmaz ilkinde tutar hayırlısıyla sağlıkla çok teşekkür ederim cevapların için tatlıım

Aslında amh direkt yumurta sayınızı değil de daha çok depoda olan henüz olgunlaşmamış yumurtalarınızı ifade ediyor. Yani amhı düşük olan biri doğal da hamile kalabilir. Ancak folikül sayısı, yumurta kalitesi, daha önce hamile kalmışlığı vs. etken. O yüzden amh a takılmayın. En son 5 yumurtanız büyümüş umarım hepsi döllenmeye uygun, yeterli büyüklüktedir. Benim amh 1.19du ancak 2 aşılama sonrası ilk tüp tedavisinde bir tane yumurta toplandı ve embriyo oldu. O ara araştırmaktan kafayı bozmuştum. Opu işlemi ağrılı bir işlem değil ancak doktorun eline de bağlı. Daha önce aşılama yaptırdığım doktorun eli ağırdı mesela aşılamada bile canım yanmıştı. Ama tüp tedavisi gördüğüm doktorda opudan sonra lekelenme bile olmadı desem yeridir. Rahim dinlendirme de tutma ihtimalini artırıyor ve doktorunuz öyle uygun görürse hiç takılmayın. 2 adet dönemi beklenmiyor aslında opudan en fazla bi 10-15 gün sonra kimyasal adet oluyorsunuz. Sonraki adetiniz başladığında da transfer hazırlığına başlıyosunuz. Sıkışıklık durumu da kişiye bağlı. Ben çabuk sıkışırım o yüzden biraz zorlamıştı beni transfer. Transfer sonrasında 20 dk. Anca dayandım. Hemen tuvalete koştum. Ama benden önce transfer olacak kişi bir türlü sıkışamamıştı çok su içmesine rağmen. Tavsiyem önceden bi pratik yapın ne kadar suda ne kadar zamanda sıkışıyorsunuz. Ne kadar süre yapmadan duruyorsunuz filan

Tatlım benim ellerine sağlık uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim dediğin gibi gitmeden bir deneme yapmakta fayda var.. benim biraz acı eşiğim düşüktür o yüzden biraz çekiniyorum ama sonu iyi olsun şimdi hazırlanıyorum, 9da hastanede olacağım, erken alabilirim dedi normalde 11 buçuktaydı opum, şans dileyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…