- 12 Haziran 2023
- 446
- 198
- 29
-
- Konu Sahibi rachelgreengeller
Amh hakkında Bi bilgim yok ama opu işleminde rahim hassaslastigi için rahim dinlendirmek veriliyor bildiğim kadarıyla 1 adet değil 2 adet dönemi tabi bu herkes için geçerli olmuyorMerhaba kızçeler yine ben, önceden de yazdığım üzere tüp bebek deneyecektim amh düşüklüğünden, çok şükür ayın 22sinde başladım tedaviye. Doktorum herkesin övdüğü birisi diye kendsini tercih ettim. Adana Acıbadem'de görüyorum tedaviyi. Yalnız çok soru yanıtlamıyor yoğun olduğu için. Bende size sormaya karar verdim
Öncelikle doktor 4 tane folikül gördü onları iğnelerle geliştirmeye çalışıyoruz şu anda. Çarşamba gittiğimde bana 3ü tedaviye yanıt verip gelişmiş dedi. Amh değerim 0,23, üçünün gelişmesi yeterli mi iyi mi?
Doktor bu üçünün içinden mi toplama işlemi yapacak yoksa bu üçünü mü toplayacak?
Yani 3 yumurta mı toplanmış olacak
Çarşamba yüzde 70-80 toplarız yumurtaları dedi.
İkinci sorumsa şu; bazılarını okudum forumda doktor transfer için bir adet bekleyelim diyormuş. Böyle bir şey neye göre karar veriliyor? Neden bekleniyor? Bende de beklenme olasılığı var mı? Yoksa opudan kaç gün sonra transfer işlemi oluyor? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Aaa anladım kuzum, o zaman bende muhtemelen bekletmezler, pko yok bende çok şükür. Desene tamamen şans işi kaç yumurta çıkacağı..Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Bende de amh düşük 2 yumurta görüldü. Opuda 3 toplandı. Toplamada kaç çıkar bilinmez, genelde fazla çıkar ama toplama esnasında bozulanlar da olabilir. Yani iyi görünüp bozuk çıkan. Yani nadir de olsa ihtimal var. Bu ay rahim kalınlığınız ideal olursa transfer de yapılır. Pko olunca dinlendirme önerilir genelde.
Anladım kuzum çok teşekkür ederim cevabın içinAmh hakkında Bi bilgim yok ama opu işleminde rahim hassaslastigi için rahim dinlendirmek veriliyor bildiğim kadarıyla 1 adet değil 2 adet dönemi tabi bu herkes için geçerli olmuyor
Hayırlısı olsun hakkında canimAnladım kuzum çok teşekkür ederim cevabın için
Aynen öyle. En güzeli olsun inşallah.Aaa anladım kuzum, o zaman bende muhtemelen bekletmezler, pko yok bende çok şükür. Desene tamamen şans işi kaç yumurta çıkacağı..
İnşallah kuzummAynen öyle. En güzeli olsun inşallah.
ayyy kuzum çok sevindim senin adına minnoşunu kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahSelam canım 3 yumurtan şuan olgunlaşmış ve onu toplayacak ancak tabi toplandıktan sonra belli oluyor kaliteleri, toplama gününe kadar 3 yumurta çoğaladabilir sönende olabilir. Topladıktan sonra merkeziniz 3. Gün de yapıyorsa durumlarına göre 3-4-5 hatta 6. Gün dondurabiliyor. Toplandıktan sonra bir regli dönemi beklenmesi rahim dinlendirme olarak geçiyor ve şuan genelde önerilen o. Adette rahim kendisini topluyor çünkü daha hazır oluyor. Sıcak transferden daha iyi bişey.
Bu arada bende düşük yumurta rezervi olan birisiyim. 2 yumurta ile toplama gününe girdim sadece biri embriyo oldu, şuan biiznillah hamileyim. Allah’a dua et ol derse olur
Amin canım Allah razı olsun sana kat kat fazlasını güzelini versin Rabbimayyy kuzum çok sevindim senin adına minnoşunu kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahdarısı başımıza olsun, ilk denemende mi oldu? Sende rahim dinlendirmesi oldu mu? Ben sağlıkla bir an önce transfer kısmına geçmek istiyorum, yeni işe başlama durumum var erteleyemiyorum da, hayırlısıyla transfer olsun sağlıkla inşallah öyle başlayayım diyorum ondan bu acelem
Kuzum benim çok üzüldüm, Allah sabır versin, ama dediğin gibi bak Allah ikinci denemende nasip etmiş minnoşumuzuAmin canım Allah razı olsun sana kat kat fazlasını güzelini versin Rabbimilk denemem de maalesef kalbi durdu bu ikinci denememdi, amh değerim 0,5 benimde rahim dinlendirmesi yapıldı benim. Bir adet dönemi bekledim. Hatta adetim 9 gün önce geldi Allah’ın takdiri. Vardır vakti zamanı sen ne kadar plan yaparsan yap Allah’ın planları oluyor. O nedenle kendini Allah’a bırak acele etme herşey olacağına varacak oldumu. Zaten transferden sonra öyle aman aman yatman gerekmiyor çok yorucu bir iş değilse çalışabilirsin yine de
Selam Merve nasılsın? Tesadüfen gördüm seni. Ben sürekli düşük yapıyordum her konuma yorum yaparak yardımcı olmaya çalışıyordun belki hatırlamazsın ben hatırladım. Çok şükür 4. Gebelik de bebeğimi dünyaya getirdimAynen öyle. En güzeli olsun inşallah.
Rahim dinlendirme deniyor bu 1 ay bekletmeye. Yumurta gelistirme ilaclari tup bebek surecinde kullanilan en agir ilaclar. Bir de tabi yumurta toplami islemi var. Ikisi ustuste geldigi icin rahim yorulabiliyor. O yuzden bazi doktorlar dinlendirmeyi uygun goruyor.Merhaba kızçeler yine ben, önceden de yazdığım üzere tüp bebek deneyecektim amh düşüklüğünden, çok şükür ayın 22sinde başladım tedaviye. Doktorum herkesin övdüğü birisi diye kendsini tercih ettim. Adana Acıbadem'de görüyorum tedaviyi. Yalnız çok soru yanıtlamıyor yoğun olduğu için. Bende size sormaya karar verdim
Öncelikle doktor 4 tane folikül gördü onları iğnelerle geliştirmeye çalışıyoruz şu anda. Çarşamba gittiğimde bana 3ü tedaviye yanıt verip gelişmiş dedi. Amh değerim 0,23, üçünün gelişmesi yeterli mi iyi mi?
Doktor bu üçünün içinden mi toplama işlemi yapacak yoksa bu üçünü mü toplayacak?
Yani 3 yumurta mı toplanmış olacak
Çarşamba yüzde 70-80 toplarız yumurtaları dedi.
İkinci sorumsa şu; bazılarını okudum forumda doktor transfer için bir adet bekleyelim diyormuş. Böyle bir şey neye göre karar veriliyor? Neden bekleniyor? Bende de beklenme olasılığı var mı? Yoksa opudan kaç gün sonra transfer işlemi oluyor? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Ay ne güzel enerjin varKuzum benim çok üzüldüm, Allah sabır versin, ama dediğin gibi bak Allah ikinci denemende nasip etmiş minnoşumuzuAllah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım innşallah hayırlısıyla ben de güzel sonuçlar alırım çok teşekkür ederim cevabın için
Amin tatlıııım çoook teşekkür ederimAy ne güzel enerjin varRabbim sana da tez zamanda pozitif olumlu sonuçlar almayı nasip etsin. Sende kucağına al tez zamanda bebişleri
Anladım kuzum çok teşekkür ederimRahim dinlendirme deniyor bu 1 ay bekletmeye. Yumurta gelistirme ilaclari tup bebek surecinde kullanilan en agir ilaclar. Bir de tabi yumurta toplami islemi var. Ikisi ustuste geldigi icin rahim yorulabiliyor. O yuzden bazi doktorlar dinlendirmeyi uygun goruyor.
Çoook mutlu oldum. Huzurla mutlulukla büyüsun bebeğinSelam Merve nasılsın? Tesadüfen gördüm seni. Ben sürekli düşük yapıyordum her konuma yorum yaparak yardımcı olmaya çalışıyordun belki hatırlamazsın ben hatırladım. Çok şükür 4. Gebelik de bebeğimi dünyaya getirdim. Konu sahibi özür dilerim arkadaşı görünce selam vermek istedim
Ne güzel yazmışsın kuzum benim çokk ama çok sevindim senin adınaben de 0,48 le basladım opuya gelene kadar 0,24 e düştü.ilk muayenede 4-5 yumurta görmüşlerdi 7 yumurta çıktı 2 si kaliteli biri iyi biri orta 3.güne geldi. 3.gün transfer oldum dinlendirme vs yapılmadan.Biri tuttu çok şükür.Amh vs sayıdan ibaret önemlı olan ultrasonda gördüğümüz demıstı doktorum.Avakadol yıyın her gün.Omepe qten ve folik asit kullanın