• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kızlar bir bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cilebulbul24

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
104
55
18
34
kızlar merhaba benim bir tane deüşüğüm oldu 5 ay önce hormon testlerim gayet iyi amh fsh filan eşimde test yaptırdı her neyse doktorlar birşeyin yok dedi en son bir rahim filmi kaldı geçen bir tanıdığın aklına uydum böyle ebe gibi bir kadına gittim karın bölgesine elini sürüyo filan bana senin yumurtaların yağ bağlamış kilo vermen lazım dedi gerçekten sadece göbekten kilo alıyorum sizce de olabilir mi doktor bişeyiniz yok diyo ama 2 yıldır sadece bir kere kimyasal gebelik yaşadım ?

teşekkür ederim okudugunuz için

benmde göbek bölgemde yag vardı suan hamileyim blmiyorm alakası var mı ama ebenin işi başkadır kadın dogumcu baskadır bence dogumcunuzu dinleyn ayrıca el sürmeyle yağ anlaşılmaz öyle

kızlar merhaba benim bir tane deüşüğüm oldu 5 ay önce hormon testlerim gayet iyi amh fsh filan eşimde test yaptırdı her neyse doktorlar birşeyin yok dedi en son bir rahim filmi kaldı geçen bir tanıdığın aklına uydum böyle ebe gibi bir kadına gittim karın bölgesine elini sürüyo filan bana senin yumurtaların yağ bağlamış kilo vermen lazım dedi gerçekten sadece göbekten kilo alıyorum sizce de olabilir mi doktor bişeyiniz yok diyo ama 2 yıldır sadece bir kere kimyasal gebelik yaşadım ?

teşekkür ederim okudugunuz için
Benim de göbek etrafında kilolarım var canım doktor bana pco olduğumu un ve şekerli yiyeceklerden uzak durmamı söylemişti bende bir kimyasal gebelik yaşadım 6 ay önce o zamandan beri olmadı.. klomene başladık bu ay bakalım nolucak.. rbbim anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun

ya ben bu pco yu anlamadım benim herşeyim normal adetlerim çok düzenli ramazandan sonra doktora gidicem iyi anlayan bir doktora
Aynen canım git bir baksınlar ultrasonda belli oluyo zaten ondan kaynaklı veya başka birşey olabilir ihmal etme derim.. ebenin filan dediklerine de kulak asma bence dokununca Nasıl anlaşılabilir öyle saçma geldi açıkçası

Back