• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakar mısınız? Hamile miyim?

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Kızlar bu sabah test yaptım ama idrar biraz fazla kaçtı yarıda kaldı test ilerlemedi kırmızılık şimdi çöpü boşaltırken gözüme ilişti bu şekilde sanki 2.çizgi silik değilimdir dimi ya :( bozuk olabilir mi test?

Eklentiler

• AAA4070D-A902-4E47-8CEA-777C6A8DFFCD.jpeg
    AAA4070D-A902-4E47-8CEA-777C6A8DFFCD.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 185
Kızlar bu sabah test yaptım ama idrar biraz fazla kaçtı yarıda kaldı test ilerlemedi kırmızılık şimdi çöpü boşaltırken gözüme ilişti bu şekilde sanki 2.çizgi silik değilimdir dimi ya :KK43: bozuk olabilir mi test?
Canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥰 ama bu AL Bİ gebelik testini Allah kahretsin ya bende böyle çıkmıştı idrar dağılmıştı hatta ikinci çizgi bile silik çıkmıştı ama hamile değilim yani diyeceğim bu teste bence sakın ama sakın güvenme 😏

Canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥰 ama bu AL Bİ gebelik testini Allah kahretsin ya bende böyle çıkmıştı idrar dağılmıştı hatta ikinci çizgi bile silik çıkmıştı ama hamile değilim yani diyeceğim bu teste bence sakın ama sakın güvenme 😏
Ay inşallah değilimdir.Şuanda 2.çocuğa hiç hazır değilim :(

Bak böyle çıkmıştı benim testim boşuna umutlanmıştım ☹️ Ama inşallah sen hamilesindir canım 🤲🏻🤗

Eklentiler

• 2E320D71-6FF8-4137-8E56-B0BD1CED48E4.png
    2E320D71-6FF8-4137-8E56-B0BD1CED48E4.png
    572,3 KB · Görüntüleme: 154
Bak böyle çıkmıştı benim testim boşuna umutlanmıştım ☹ Ama inşallah sen hamilesindir canım 🤲🏻🤗
Ayy baya da umut verici ya , benim oğluma hamileliğimde böyle çıkmıştı hatta adetime 5 gün falan vardı sanırım hatta buraya ilk öyle üye olmuştum sormuştum falan :) Olsun üzülme Allah gönlüne göre versin 🤲

Ayy baya da umut verici ya , benim oğluma hamileliğimde böyle çıkmıştı hatta adetime 5 gün falan vardı sanırım hatta buraya ilk öyle üye olmuştum sormuştum falan :) Olsun üzülme Allah gönlüne göre versin 🤲
Evet ya baya baya heyecanlandık zaten istiyoruz çalışmalarımız var bide test böyle çıktı kesin hamileyim dedim sonra test hakkında yazılanları okudum dayanamayıp testi tekrarladım sonuç negatif çıkmıştı ☹️

Amiiin canım 🥰🥰 şuanda evliliğinin tadını çıkart cidden stres olmayınca daha kolay oluyor kendimden biliyorum ☺
Yaaa bunu nasıl başarıyorsunuz ben stresten uzak durmaya çalışıyorum ama çevre baskısı da olunca uzak duramıyorum haliyle ☹️ Hatta çatlatma iğnesi olduğum ay tatile gittik uzaklaştık yakın çevremizden yine olmadı yine olmadı demek ki zamanı var 🤷🏻‍♀️ Hayırlısını versin Rabbim🤲🏻

Yaaa bunu nasıl başarıyorsunuz ben stresten uzak durmaya çalışıyorum ama çevre baskısı da olunca uzak duramıyorum haliyle ☹ Hatta çatlatma iğnesi olduğum ay tatile gittik uzaklaştık yakın çevremizden yine olmadı yine olmadı demek ki zamanı var 🤷🏻‍♀️ Hayırlısını versin Rabbim🤲🏻
Evet Evet kesinlikle inanıyorum buna vakti zamanı vardır.Aman bırak öyle insanları ya çocuğun olsa bu sefer 2.yi sorarlar hiç düşünme sana yük

Evet Evet kesinlikle inanıyorum buna vakti zamanı vardır.Aman bırak öyle insanları ya çocuğun olsa bu sefer 2.yi sorarlar hiç düşünme sana yük
Artık soranlara düşünüyoruz biz henüz diyorum
Amin inşallah canım sağlıklı olsun sağlıcakla gelsinde en önemli şey inanki bu :)
Amin canım inşallah 🤲🏻 Senin durumun hakkında da bilgi ver bize kesinleştiğinde merak ederim 😁

Back