Gebeliğe Hazırlık Kızlar bilğisi olan var mı 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
11 aralıkta adet olmam gerekiyordu 16. Da kan testi negatif cıktı oyuzden bitkisel sokturucu kullandım maydanoz suyu kaltron yagını papatya çayı içtim ama yok sökulmedi bugun özel Dr gittim Dr görüştüm ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi bu kese ya dedi yada kist dedi sizce ihtmal varımdır

Vala neden olmasın cnm nasip insAllah saglikliysa vardr keşke Dr danışmadan bitkisel adet söktürücü yapmasaydin ama Rabbim ol dediyse hiç bişey olmaz hadi hyrlisi

Vala neden olmasın cnm nasip insAllah saglikliysa vardr keşke Dr danışmadan bitkisel adet söktürücü yapmasaydin ama Rabbim ol dediyse hiç bişey olmaz hadi hyrlisi
Çok saol cnm bnm sabretcez 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedi

Çok saol cnm bnm sabretcez 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedi
Acaba geç yumurtlama mi oldu senin cnm ya da bazen geç çıkıyor ya ben kızımda ilk gebelikte yani ikinci adet zamanına yakın öğrenmiştim gecikmenin 15-20 günü falandı hani ama geç döllenme falan dememislerdi kaç kez kan idrar testi yapmıştım negatifti insAllah senin için de minik mucize olur

Gercekten mi cnm yaaa suan cok mutlu oldum

Hadi insAllah nötr olmaya çalış her ihtimale karşı üzülmemek adına insAllah iyi ihtimal olur
Ama ben sanmıyorum cnm öle ilişkim fazla yok 21 kasımda 1 kere sonra 5 aralıkta ilişki 1 kere oldu oyuzden olmaz hamile olsam keşke ben kotuye hazırladım kendımı üzülmemek için

Dr bunu gösterdi bana 10 gün içinde adet gelmese dedi bıdaha bakılacak kan ve ultrasona

Eklentiler

• IMG_20191221_220547.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba benimde 10 da adet olmak gerekiyodu hala olmadım 3 gün önce test yaptim evde negatif çıktı salıya kadar bekleyecem salı kan testi yapacam nedenbu kadar gecikti anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…