- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
Çok saol cnm bnm sabretcez 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dediVala neden olmasın cnm nasip insAllah saglikliysa vardr keşke Dr danışmadan bitkisel adet söktürücü yapmasaydin ama Rabbim ol dediyse hiç bişey olmaz hadi hyrlisi
Acaba geç yumurtlama mi oldu senin cnm ya da bazen geç çıkıyor ya ben kızımda ilk gebelikte yani ikinci adet zamanına yakın öğrenmiştim gecikmenin 15-20 günü falandı hani ama geç döllenme falan dememislerdi kaç kez kan idrar testi yapmıştım negatifti insAllah senin için de minik mucize olurÇok saol cnm bnm sabretcez 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedi
Gercekten mi cnm yaaa suan cok mutlu oldumAcaba geç yumurtlama mi oldu senin cnm ya da bazen geç çıkıyor ya ben kızımda ilk gebelikte yani ikinci adet zamanına yakın öğrenmiştim gecikmenin 15-20 günü falandı hani ama geç döllenme falan dememislerdi kaç kez kan idrar testi yapmıştım negatifti insAllah senin için de minik mucize olur
Evet cnm nasip oldu mu hiç bişey engel değilGercekten mi cnm yaaa suan cok mutlu oldum
Eger olursa tarihe gecerim inanılmaz bir şey olurEvet cnm nasip oldu mu hiç bişey engel değilmerakla bekliyorum senden haber
Eger olursa tarihe gecerim inanılmaz bir şey olur
Ama ben sanmıyorum cnm öle ilişkim fazla yok 21 kasımda 1 kere sonra 5 aralıkta ilişki 1 kere oldu oyuzden olmaz hamile olsam keşke ben kotuye hazırladım kendımı üzülmemek içinHadi insAllah nötr olmaya çalış her ihtimale karşı üzülmemek adına insAllah iyi ihtimal olur
Hayırlısı cnmAma ben sanmıyorum cnm öle ilişkim fazla yok 21 kasımda 1 kere sonra 5 aralıkta ilişki 1 kere oldu oyuzden olmaz hamile olsam keşke ben kotuye hazırladım kendımı üzülmemek için
Merhaba benimde 10 da adet olmak gerekiyodu hala olmadım 3 gün önce test yaptim evde negatif çıktı salıya kadar bekleyecem salı kan testi yapacam nedenbu kadar gecikti anlamadım bende11 aralıkta adet olmam gerekiyordu 16. Da kan testi negatif cıktı oyuzden bitkisel sokturucu kullandım maydanoz suyu kaltron yagını papatya çayı içtim ama yok sökulmedi bugun özel Dr gittim Dr görüştüm ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi bu kese ya dedi yada kist dedisizce ihtmal varımdır
Cnm Dr git cnmMerhaba benimde 10 da adet olmak gerekiyodu hala olmadım 3 gün önce test yaptim evde negatif çıktı salıya kadar bekleyecem salı kan testi yapacam nedenbu kadar gecikti anlamadım bende
Gözün aydı canım allah kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür
Amin canım benim de 3 gün geçti gelen giden yok test yaptım negatif bekliyorum bakalımAmin canım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin versin herkeze
Hadi gözün Aydın canım okudum yazılarını sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar çok şükür
Benmde kanda bilet negatif cıktı bgun pozitif cıktı Dr git cnmAmin canım benim de 3 gün geçti gelen giden yok test yaptım negatif bekliyorum bakalım
Adet olacağım zaman aşırı gergin ve sinirli olurum hiç öle bi durumumda yok adet olacakmışım gibi değilim bilmiyorum hayırlısı olsunBenmde kanda bilet negatif cıktı bgun pozitif cıktı Dr git cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?