- 16 Nisan 2024
- 663
- 214
- 18
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Tam tersi bende sıcak basması olmuştuAşkolar pms döneminde veya erken gebelik belirtisi olarak özellikle ayak üşümesi hatta donmak üzere olması olabilir mi bunu ömrümde ilk kez yaşıyorum şuan regle tam 1 hafta var ayaklarımı ısıtamıyorum deli olcam
Hiç normal gelmedi bana ayak üşümem kansızlık vitamin eksikliği falanda yok çünkü ama dondum 3 gündürTam tersi bende sıcak basması olmuştu
Hamileliği istediğimiz zaman herşeyi ona yoruyoruz aynısını bende yapmıştım ama cidden erken belirtiler de olmuştu genelde kasık ağrısı oluyor memede şişkinlik üşümeyi duymadımHiç normal gelmedi bana ayak üşümem kansızlık vitamin eksikliği falanda yok çünkü ama dondum 3 gündür
Kız illa gebelik demedim ama tabi ona yormak istiyorum en çok ama adet geleceksede şuan pms dönemimdeyim acaba adet önceside olur mu diyorum aşırı garibime gitti çünküHamileliği istediğimiz zaman herşeyi ona yoruyoruz aynısını bende yapmıştım ama cidden erken belirtiler de olmuştu genelde kasık ağrısı oluyor memede şişkinlik üşümeyi duymadım
Hahahaahah ben adet öncesini değil hamileliği düşündüğüm için hiç dikkat etmemiştim olabilir amaKız illa gebelik demedim ama tabi ona yormak istiyorum en çok ama adet geleceksede şuan pms dönemimdeyim acaba adet önceside olur mu diyorum aşırı garibime gitti çünkü
Hahahaahah ben adet öncesini değil hamileliği düşündüğüm için hiç dikkat etmemiştim olabilir ama
Canım adet öncesi üşüme olabiliyor özellikle el ve ayaklarda kendini sıcak tutmaya çalış ayaklarına sıcak su torbası koy seni rahatlatırKız illa gebelik demedim ama tabi ona yormak istiyorum en çok ama adet geleceksede şuan pms dönemimdeyim acaba adet önceside olur mu diyorum aşırı garibime gitti çünkü
İlk kez yaşıyom valla sıcak tutmaya çalışıyorum teşekkürler tatlımCanım adet öncesi üşüme olabiliyor özellikle el ve ayaklarda kendini sıcak tutmaya çalış ayaklarına sıcak su torbası koy seni rahatlatır
Sıcak su torbası yapıp geliyorum aşkım bekleinşallah hamileyimdir tabi ama ayaklarımı kaybetmek üzereyim buza kesti ısıtamıyorum
Kocam bile horluyor sen beni düşünüyorsun hemde hamiş halinle duygusallm isyankarımSıcak su torbası yapıp geliyorum aşkım bekle
Rica ederim canımİlk kez yaşıyom valla sıcak tutmaya çalışıyorum teşekkürler tatlım
Allah onları alsın bi tane de burda var aynı sürümKocam bile horluyor sen beni düşünüyorsun hemde hamiş halinle duygusallm isyankarım
Kapatma düğmeleri de yok yavAllah onları alsın bi tane de burda var aynı sürümdur duygusallaşma sırası değil
Dürt pozisyona göre horlama seviyeleri var bazen kapanıyorKapatma düğmeleri de yok yav
Deldim geçen gün böğrünü garip bi kükremeyle cevap verdi korktum daha da ilişmedimDürt pozisyona göre horlama seviyeleri var bazen kapanıyor
Hahahahahaaga bende onun gibi kârşılık veriyorum çekinme yapabilirsinDeldim geçen gün böğrünü garip bi kükremeyle cevap verdi korktum daha da ilişmedim
Denerim ben bunu ahahhaHahahahahaaga bende onun gibi kârşılık veriyorum çekinme yapabilirsin
Bende oyleydi totom yanarken ayaklarim donuyordu sort ve patikle yatiyordumAşkolar pms döneminde veya erken gebelik belirtisi olarak özellikle ayak üşümesi hatta donmak üzere olması olabilir mi bunu ömrümde ilk kez yaşıyorum şuan regle tam 1 hafta var ayaklarımı ısıtamıyorum deli olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?