Kızlar bilginize ve fikrinize ihtiyacım var 🙃 (ikiz gebelik için help)

evetevetsoruyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
6
4
1
Kızlar merhaba direk konuya giriş yapıyorum .
36 yaşında,2 çocuk (3-5 yaş)annesiyim. Kadın doğum , gebe kalma vs yönünden bi rahatsızlığım yok çok şükür. Lakin yaşım ilerlemeden tekrar hamile kalmak istiyorum. ( çok çocuklu aile seviyoruz eşimle ) ikiz çocuk istiyoruz. Ailelerimiz de eşimin amcası ikiz , benimde teyzem ikiz doğurmuş ama genlerimizde baskın olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple tüp bebek vs ne yapılabilir ? Bu konuda pek bilgim yok. Yani gebe kalmada bi sorunumuz yok bu şekilde aşılama vs ne yapılabilir ? Bu kadar uzun yazının özeti nasıl ikizlere hamile kalabilirim

Sonunu düşünen kahraman olamaz ya ben şuan hamile kalıp doğurursam Bilmiyorumki bi tane daha isteyeceğiz. ve yaş ilerliyor . Bizde bi taşla 2 kuş vuralım diye düşünüyoruz.tabii nasip işi

baban ikiz teyzem ikiz 2. hamile kalınca korktum ikiz olacak diye heheheeehe çünkü ailede başka ikizlerde var iki kuzen ikiz doğum yaptı
iyi cesaret :)
tüp bebek doktoru ile görüşün isterseniz onlar iki tane koyabiliyorlar ama tabi tutma şansına bağlı artık kader kısmet

Sonunu düşünen kahraman olamaz ya ben şuan hamile kalıp doğurursam Bilmiyorumki bi tane daha isteyeceğiz. ve yaş ilerliyor . Bizde bi taşla 2 kuş vuralım diye düşünüyoruz.tabii nasip işi
ben bir bebeğe zor bakıyorum.. hayal ediyorum bunun aynısından bir tane daha… tımarhanelik olurum herhalde valla büyük cesaret. en güzeli nasip olsun insallah

Ya bide ben gurbetteyimyürek yemişcesine ikiz diyorum siz ikiz çok gördüğünüz için durumun zorluğunu biliyorsunuz ben hiç irdelemiyorum

Yumurta geliştıcı hapler ıle bırden fazla yumurta geliştıgı ıcın ıkız olma sansı yuksek tüp bebege gerek kalmadan özel bı doktordan takıp ile hamıle kalabılırsınız ki sizin sorununuzda yokmus. Yuzde 50 den fazla sansınız olacagını dusunuyorum

Ayy ALLAH razı olsun . Bilmediğim çok şey var. Bunu bi araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…